stöd "Linnéas pengar till kläder och dator" fond!

Okej äre någon där ute som känner att dom har lite för mycket pengar och vill sjänka lite pengar till mej? Om det är någon fin person som känner så är det bara att skriva en komentar och sen summan du vill sjänka =)


If something´s hard to do it´s not worth doing

Idag har jag och stina hård pluggat spanska, eller kanske inte hård pluggat men iallafall kollat igenom det vi ska kunna och kanske blivit lite bättre på det. Och efter våran hårda insatts i spanskapluggande så kännde vi att vi förkänade lite godis så stina och jag trog till ica och köpte natur godis=) vi gick också in på jul shafset på blomsterlandet, som föresten var mycket bättre förr! Avdelningen för julen var mycket större och tomtaran som pratade hadde ett eget rum där dom satt och pratade med varan men nu är det bara tomte gumman som pratar och dom står lixom inträngda i ett hörn.. det var bättre förr....
Nu har jag kommit hem från stinis, jag gick för min cykel har fått punka.. hmm kan bero på att jag cyklade på en glas flaska men jag är inte säker.. hmm..  Kallt var det iallafall...
Men nu äre mat =)

LOV! <3

Äntligen lov!=) Dagen var inte jobbig, sovmorgon till halv tio, lyssnar på olika linjer ( Teknik, estetiskt,media och samhälls)  Så nu har jag kanske bestämmt mej för vilken linje jag ska ta, Teknik med inrikting inredning och design=) det lät roligt. SEn hade vi en onödigt lång rast sen pratade vi om föreläsningen som vi var på igår sen fick vi sluta kl 2. Efter skolan for jag, lina och stina och köpte ben and jerry, pluggade och flummade, haha
Men nu ska jag och stina gå på ica för att köpa garn till lilla mej som vill sticka någe=) hihi

haha vad gör man inte när man inte har så mycket att göra?

MOBILTEST

HAR DU PUSSAT NR 2?
Alexandra, nej

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20?
Frida Jakobsson, kompisar =)

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30?
Johanna min tränare, joo men varför inte nästa träning som är på söndag

ÄR NR 8 SÖT?
Carro joo då =)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK MED NR 33?
Julia gradin, Minns inte träffade henne på dagis


NÄR TRÄFFADE DU NR 9?
Celina, Jag vet inte när hon och jag var mini små iallafall

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 14 NÄSTA GÅNG ?
Farmor, Vetinte

ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 13?
Fanny H,  nja men vi känner varan om man säger så ;)

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NR 4?
nejnej

SKULLE DU KUNNA DEJTA NR 5?
 Bertil, Onej!

VAD PRATAR DU OCH NR 45 OFTAST OM?
Morfar, typ hur jag mår osv

KÄNNER DU NR 1?
Alexandra, joodå=)


SKULLE DU KUNNA GE NR 15 EN KRAM?    
Freddy,SÅklart =) Men alla som vill ha en kram kan få en det är bara att säga till ;)

Godmorgon

Idag äre sovmorgon så då fick man sova lite längre men jag vaknade av att jag var skakig, inge bra... har vaknat av det 3 dagar i rad nu..
Men idag ska vi till kapplan och lyssna på olika linjer shafs som vi har valt själva det hoppas jag blir kul=) Sen så är det ju nästan lov! Så hilma efterlängtat =) Men man måste plugga spanska på lovet... det borde vara förbjudet att ha prov just efter lov... Jag vill ha snö och is snart så man han åka skridskor! hihi det är ganska så kul ibland=)
Och snart blir man äntligen 15 också=) Då slipper jag bli mobbad för att jag är så "liten", haha.

....

Ibalnd blir jag så irriterad..! 

Skolan är bajs nu också.... varför blire alltid strissigt innan jul? äre inte då mans ka ta det lungt?

det jag ser framemot nu är lov och sovmorgon i morgon

...

Nu har jag dammsugit upp alla mina husdjur dammråttorna och sockhögen bakom sängen är borta nu också, Jag fryser jämt om fötterna och somnar men sockar och her av mej dom i sömnen när dom är nog varama att var utan sockar sedan hamnar alla mina sockar under sängen...  denna skatt hittade jag bakom sägen

Fredag=)

Äntligen helg! =) skolan var inte så jobbig i dag engelska, idrott,matte sen lunch, efter lunch har vi ett onöigt läs och då fick vi veta att vi fick hoppa över spanskan och no:n för att fara och se på när våran skola spelade skolfotboll, vi hade kommit till final=) Simon tog mikaels cykel och mikael skjusade mej för jag kan inte skjusa, stakarn jag är ju tung.. men i allafall det var en spännade match, vi möte kanal och vann!=) haha jaa! ingen skola hade trott att Brännan skulle vara så bra och så vinner vi, hihi. Shit vad bra dom är på att spela fotboll,själv kan jag nästan inte äns skriva till ordet, haha. 

Nu har jag gjort Spanska, no, gitarr och övat till välgörenhets galan men det jobbigaste är kvar... städa mitt rum och ta bort från bastun... hmm jag längtar...
Men ikväll blire kul iallafall, först Pizza på viking och sen Bio=) High school musical för hela slanten, hihi. Men jag ska börja städa mitt "stökiga" rum enligt mamma men mitt fina rum enligt mej och vadå hon behöver ju inte gå in i mitt rum igentligen, det är ju bara jag som är där hon är typ aldrig in...

Jag ska leva i allevighet även om jag ska dö på kuppen!

Tjosan=) just nu är jag på jätte bra humör! i morgon äre fredag, helg och massa kul! Något som är minde kul är att jag värkligen måste skärpa mej i skolan... mina betyg kommer att gå åt skogen... hmm... jag har inte varit bra på att göra läxorna och proven har gått skit... fast än det var oförbereda prov men ändå...och jag har fått stressa till 3 träningar i rad för jag inte har orkat hålla koll på tiden... hmm men jag ska se till så att det blir en ändrig på det! Och nu ska vi vara glada=) Estetisk musik hade en show för oss i dag och den var bara inte lite bra! usch vad sugen man blir på att gå Estetisk musik nu! Det såg så himla kul ut!
Efter skolan for jag och Mikael på stan, han var väldigt "glad" på mej för att jag hade fått honom att följa med men islutändan hade han kul,haha. Vi gick om kring och kollade på alla affärer och när vi hade varit på alla trodde han att vi skulle hem men neejdå då skulle vi ju till alla affärer där jag hade sett något jag kanske ville ha, haha, stakaren. Men jag hittade en svart klänning som räcker till knäna, den ska jag ha på välgörenhetsgalan. Sen skulle vi ta död på en halv timme för halv 6 skulle vi hämta ut biljeterna till High school musical som det blir imorgn, pepp pepp!=) så vi gick och strosade omkring, tillslut var klockan halv 6 och vi gick dit och ställde oss i kö. Det blir min tur och hon säger hur mycket jag ska betala, jag ger henne alla pengar som jag har då säger hon, "det kostar en tia när man har bokat, så jag behöver en tia till.."   
ojj.. tänkte jag och började gräva i mina fickor och hittade 8,50 kr då sa den snälla tjejen bakom kassan "men jag kan ta bort bokningen för den här gången så att det blir 10 kr biligare"
Tack!<3 tänk om hon hade varit en sur tant som sagt att jag skulle vara tvungen att fixa 1,50 annrs skulle hon ta bort alting? haha men som tur var det ju ingen sån=)
Nu på kvällen har stina varit här och vi skulle plugga men det gick som det gick... spanska provet är ganska långt bort eller hur? så då behöver vi inte plugga till det nu ;) Det blev kladdkaka istället, en god denna gång=) Sen kl 9 började mitt liv, heroes!<3 sista avsnittet! hur ska jag överleva?!  Finns bara en person som förstår mej i detta ämne får ta ett snack med denna fina person i morgon på skolan och klaga på tv 4 som inte vill visa 3:e sesongen fören nästa år!? när dom i Usa typ är på 6:e? eller jag vet inte hur många sesonger det finns men många finns det i alla fall... 

Åke din klant=sant

Haha läste lite bert och han är på semester i Spaninen.

"Nästa sak som hände var informationsträff. Vi skulle ta reda på allt som vi var tvungade att göra under dom här två veckorna.
Åke och jag hade bestämt att vi skulle gå dit och klaga på allting. Vi skulle vara reblliska och galna. Det vågade vi inte. För det första hade vi inget att klaga på, och för det andra så fattade vi inte vad reseledarna sa för hon pratade tyska hela tiden. Åke och jag satt längts fram och kännde oss fåniga. När skulle de börja informera på svenska?
svaret blev: Aldrig.
Vi hade nämligen gått fel och hamnat på den tyska informationsträffen. Inte undrapå att det pratade tyska, alltså. Mot slutet av informationsträffen kännde vi oss hjärndöda. Vi satt som två svenska fån och bara glodde på en person som pratade obegriplig tyska. Tillråga på allt så frågade reseledaren någon ting på tyska. Vi visste att nu skulle det avslöjas att vi inte var tyskar. Vi var svenska spioner. Vad skulle vi säga ? Vi kunde inte ett ord på tyska. Hela gruppen väntade på vårat svar. Åke och jag svetades. Tillslut brast allt för Åke. Han ställde sej upp och hytte med näven mot reseledaren. Och sa.
- Jaa, men Heil Hitler då, För FAAN!!!
Nu är vi de mest hatade svenskarna i hela tyskland. Tack, Åke. Åke och jag vet inte hur vi ska lyckas överleva två veckor på samma semesteranläggning som alla de där tyskarna vi måste förmodligen maskera oss till två turkar eller något annat neturalt. "

Åke din klant =sant


hihih

Två killar ~13 sitter och väntar på buss 520 mot Gråbo.
Kille 1: ...och jag ba, vadå har du PMS eller?
Kille 2: Vad är PMS för nåt?
Kille 1: Jag kan inte säga det här, säger sen...
Kille 2: Det är en sjukdom eller hur?
Kille 1: Jag säger sen!
Kille 2: Visst är det sånt som jag fick typ i sexan?
Kille 1: Vad var det då?
Kille 2: Vet inte vad det kallas, jag kallar det typ rått utbrott...
Kille 1: Nä det är inte det... Jag kan skriva det här.
Killen tar upp mobilen och börjar skriva.
 


www.tjuvlyssnat.se


Tisdag

Skolan komme med en glad överraskning för en gångs skull, vi hade bara halv dag, så 10 över 11 fick vi sluta=) jag åt på skolan sen for jag till mikael där simon, albin och laestander var. Albin var bara där en liten stund efter att han hade fått en muffins så gick han för att åka med bussen hem. 
Mikael har lärt mej spela piano, nu ska jag bara få det att låta bra, haha. 
nu sitter jag vid mikaels dator medans Simon och Mikael spelara wii, simon blir ägd men hans kontrol har massa gamla chips på sej så det måste ju vara på grund av det ;)
Ikväll äre sista ledarutbildningen tror jag... haha men ledarutbildningarna är kul så det gör inge om det är några till =)


Måndag


Idag har jag varit ett äpple men säg det inte till någon..;) hihi


Måndagar är alltid trögast att gå upp på...men jag lyckades ialla fall. Kollade på min arm och där såg jag lite blod, hade asså blött näsblod under natten men det gick ju att tvätta bort , sen vid frukorsten fick jag närblod också så då satt jag där men mina mackor och blöde näsblod och hade hicka, haha vilken lyckad morgon ;) . Jag blöde en massa näsblod i går kväll också.. mådde lite illa på skolan men efter gympan förvann det, vi hade volleyboll och mitt lag var nog det sämta,kan vara för att som hade mej i laget, haha, och såklart började jag blöda näsblod igen! haha hur lyckas man?
Efter skolan for jag och Jon på mötes shafset för välgörenhets galan, som jag toltalt glömmt bort var idag, trevligt var det, vi satt och pratade och fick goda skorpor=)
Övat på gitarren har jag också, nu börjar det låta ganska så bra, tycker då jag=)
Stina komme hit och vi pluggade musik ( teori) och bakade en jätte äklig kalddkaka! blä... ett hett tips använnd inte sirap om sockret är slut! då är det bättre att inte göra någon kladd kaka alls...
Men lite bättre har man blivit på teorin nu iallafall och vi hade en trevlig kväll=) Det var någon som plingade på så jag gick dit och öppnade men ingen var där.. vi blev skit skraja fast det säkert vara några barn från våran gata men,hihi. lite läskigt var det ;P
Linnéa är glad!=) veckan kommer att bli bra=) hahah
Längtar till på fredag då blire high school musical =D


lördag

humöret är inte det bästa.. jag behöver någon att prata med och då loggade lina in så började jag prata av mej. Men nee då loggade hon ut innan jag änns hade kommit till en 100 del av allt jag behövde få ur mej... och nu ska jag till mikael och jag har bestämmt att han vill prata/ lyssna på mej,
kram

fredag

sista dagen på praoen känns både lite skönt och lite sorligt, man hinner som fästa sej vid barnen och dom vid mej, hihi. Satt med en cooling i dag på bussen tillexempel=)
Idag var det inte så många barn att hålla koll på för dom får vara lediga på fredagar om dom vill, lite orättvist tycker jag... haha.
Men efter som det inte var så många barn fick jag pyssla ,jag fick göra en spindel, en katt, en loppa, en fågel och massa teckningar!=) haha jag känner mej som ett barn igen.
Sen kom Mikael hem till mig med en massa godis, som han hade fått från sin prao =) Han bjöd mej på cholklad, mums! nu ska jag gå och vara lite social, kram

jaa!

På något konstigt sätt lyckades jag fixa min egen header,hihi! Nu ska jag gå och möta mikael på ica,ses


Torsdag

Idag när jag komme hem efter näst sista dagen på praoen så övade jag lite på  att spela gitarr, det gick väl som det gick, Ganska bra faktiskt men jag måste värkligen öva mer!
Mikael och jag ska gå ut på en liten promenix ikväll, det blir kul=)
Jag kämpar på med min hedaer, det går inte så bra... man måste spara det på någe konsigt sätt som jag inte vet hur man göra... hmm.. någon snäll person där ute som känner att den vill hjälpa mej?=)
 
Ikväll är det Herose<3onsdag

Jag har inte skrivit på ett tag och det beror på att jag inte har orkat...Men nu ska jag skriva=) jag praoar på medle förskola, min gamla skola, ganska så trevligt, barnen är ganska snälla med mej, hihi=) 
Idag gick jag och stina på stan och vi plockade upp mikael som praoar på Ica super market. Jag och stina ska ha varsin snygg klänning hon hittade en jätte söt men jag har inte hittat någon... jag får gå någon anna dag igen. Efter stan for jag och mikael och hyrde en film till på lördag det blev "What happens in vegas" Jag tycker den är bra så det är bara att hoppas att han också tycker det=)
Jag komme hem kl 6 och upptäckte shit! min träning börjar om en halv timme, jag har inte ätit eller byt om! haha det blev att stressa lite men jag komme i ganska bra tid=) Johanna var med och tränade idag och det var kul, vi har fått en bergsprängare också så nu har vi äntligen musik att träna till!=) Träningen var inte så jobbig men det kan bero på att jag blev skakig och var tvungen att sitta ner en stund (hur stavar man skakig? äre så man skriver?) aja nu är jag hemma och sitter här och nördar ska snart kanske gå och lägga mej? sov sött dröm om alla små kryp du mött.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No, I don´t need no drugs to make me high, no
I don´t need no pills to make me calm, and
I don´t need no beer to make me wild, no
I don´t need no booze to make me warm
No baby,There is only one thing
Yeah honey,All I need is you

jaa du

 har jag just ätit Tacos och ska nu ta död på massa minuter tills 20 i 7 då stina kommer och vi drar till ledarutbildning.
Jag är jätte trött och har ont i huvudet hoppas det går över snart. Danne komme hit och åt middag med oss, trevligt,trevligt=)
Milla hade det roligt med våran webb och tog massor av kort, haha dom blev jätte fina=)


jag har inte så mycket att göra

1 Första bilden i dina bilder

2 En vän du saknar

3 En tid du längtar tillbaka till
       - burvik
4 Den du senaste skrev på msn med

6 En killkompis

7 Den du har känt längst8 Någon du har lätt att skratta åt
 
      
9 Bästa sommarbild 2008

10 Sista bilden i dina mottagna bilder

Grattis pappa!

Pappa fyller 38 år idag, Grattis på honom=) Så idag kommer det massa folk hit och det blir tårta och kakor. 
Igår komme jag hem kvart över 2 från en jätte rolig kväll i varuträsk , var trött men hade ändå svårt att sova.. så nu är jag också trött.
ikväll är det ledarutbildning och mamma kommer säkert tvinga mej fara på träningen fast jag igentligen inte hinner fara på den....
Grattis till morfar också som vann 177 tusen! haha vad ska han göra för dom pengarna? köpa någe fint till sitt barnbarn i present kanske? haha nee jag har ingen aning

vad ska du göra idag?

sitter här vid datorn och funderar vad jag ska göra av dagen..? och upptäckte just att mina mjukisbyxor är smutsiga..hmm, jag får väl byta till typ jeans eller jag kanske kände för tunika idag?=)
ingen aning om vad ska göra idag, städa rumet borde jag göra...sen kanske ut på en promenad med min mp3? jaa det kan jag göra men det är lite roligare att gå med någon men jag får väl nöja mej med mp3:n idag

idol nästa


Det blev inte att jag gick och la mej det blev nosk karaoke med min broder, haha!

fredag

Jag komme just hem från mikael där jag, Mikael och simon har ätit Pizza och sett på idol sen när idol var slut tvingade jag dom att se high school musical för simon hade inte sett den så det var på tiden. Mikael somnade på slutet,haha söt, och simon tyckte den var bra så då är det bara för han att se 2:an och 3:an.
just nu sitter jag och dricker saft med sugrör, haha jag vet att jag är cool.
Jag är typ trött nu..? ska kanske sova


Torsdag

Tjoflöjt!=D
Jag blev tvärt på ett bra humör,dagen har väl varit ganska så bra. Jag gick/cyklade/fick skjus/ sjöng med Jon och Lina på väg hem i dag. Så om du hörde några vackra toner från sångerna what if god was one of us och welcome to my life så var det vi, hihih.
 Ikväll ska jag vara med stina!=D det var jätte länge sen jag var med henne.. nästan en vecka sen ju=( Vi ska göra någe kul som vanligt, vet inte vad än men någon blire ju=)
Känner att jag blev väldigt sugen på helg! Vilken tur att det blir helg i morgon då och jag ska vara med mikael i morgon som det också var väldigt länge sen jag var med=( vad har jag gjort den här veckan om jag varken har varit med Stina och Mikael..?! hmm...
Nu kanske man ska gå och göra fusik? för om man har gjort 4 papper till i morgon får man hoppa över no:n tror jag.. jag hoppas då han sa det.. det lät då så?

Ikväll är det heroes<3<3

var är mitt halva huvud?!

Det känns som om skolan håller på att äta upp mej, jag tror mitt halva huvud är uppätet iallafall... Idag har jag gjort spanska läxa, engelska läxa, musik och övat till so provet som är i morgon som vi inte har fått typ någon tid att öva till...
Vi hade oförberett prov i engelska i dag också.. vårat fjärde oförberedda prov i nian. Vi har haft i Matte, fysik, spanska och nu engelska.
Humöret har gott upp och ner idag från ena stunden jätte negg till en glad skrattande Linnéa, haha. Nu efter skolan har jag bara gjort läxor och lite tv men jag belönade mej själv med lite dator efter som jag varit så duktig, haha. Men musiken gav jag upp med för det lät för staskigt, jag lovar du hade inte velat höra, haha!

Måndag

Vi hade orgentering på gympan idag, jag och lina var jätte duktiga och hittade 3 st fast vi hittade dom mest pågrund av att vi följde efter Mikael och Simon lite, hihi.
Dagen gick väl ganska fort sen efter skolan for jag och Jon på någe möte för vi ska sjunga på en välgerenhetsgala. Det var gasnak så trevligt=) så nu ska jag hitta en sång jag ska sjunga... några förslag?=)
Sen hem och äta och dra till Mikael där Laestander var och stämde min gittar, BRA, TACK !=D för nu kan jag äntligen börja öva lite till musiken, nu gäller det bara att jag ska ta mej till att göra det också,haha.
Vi fick Prao platserna också, jag hamnade på medleskolansförskola.. Jag hoppas det är kul men jag fick då bra tider, 8-3. Erik fick från 7 till 4, haha! Men nu ska vi inte vara skadeglada.. hihi.
Så här kul hade vi på fysiken idag att vi tejpade ihop Simons mun ;P haha


...

senaste:
1. mening du sa:   You're every line, you're every word, you're everything ( haha jag sjöng med i en låt)
2. personen du pratade med: Farmor, hon ringde och tackade för konfa kortet
3. du fick sms av: pappa, haha
4. du kramade?: pappa

idag:

5. kläder: jeans,tröja, tränings kläder och nu mjukisbyxor och t-shisrt
6. bättre än igår: hmm.. söndagar brukar aldrig vara bättre än lördagar.. men jag har varit på bra humör hela dagen i dag=)

imorgon:

7. är det: skola ...
8. planer: skola, sen vare kankse någe möte shafs om någe annars ska jag fara till mikael så ska laestander stämma min gitarr=)

favorit:


10. nummer:  har typ flera stycken  
11. färg: Rosa
12. årstid: sommar

frågor och svar:

13. saknar du någon? joo
14. humör för tillfället: bra, jag är typ glad=)
15. det första du gjorde i morse? satte på mej mjukiskläder
16. vad åt du sist? Middag, köttsoppa
17. vad irriterar du dig på? att jag kanske inte får min gatarr stämd iallafall.. 
19. vem tänker du på just nu? massa personer
20. tror du att personen tänker på dig med? Man kan ju alltid hoppas att någon av dom jag tänkte på tänker på mej också=)
21. vart reste du sist? Typ till Mallorca
22. vad gjorde du igår kväll? Var med stina och såg på p.s I love you som var jätte fin 
23. liknar du din mamma: nja.. vill jag inte påstå men vi har samma humor=)
24. ler du ofta? joo det gör jag nog=) 
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? haha japp, man måste ju passa på att önska någr när man får=)
27. i vems säng sov du i natt? min
28. vilken färg har din tröja?  gul

sorg:

29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? jaao
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? typ
31. gråter du när du skadar dig? haha nee

lycka:

32. är du en glad person?  joodå=)
33. vad gör dig glad? Mina kompisar,Mikael, roliga saker, musik m.m
34. önskar du att du var lyckligare? Jag är lycklig nu, så jag vet inte...
36. kan musik göra dig glad? haha jaa!=)
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: joodå
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: jaa
39. har du en pojkvän? jopp<3
40. är du nöjd med att du älskar hon/han? ehh vad är det för fråga..? såklart jag är nöjd med att jag älskar honom
41. är du kär? jaadå=)

hat:

41. vem hatar du verkligen? Hemlighets stämplad information
42. har du någonsin gjort en hat-lista? hahah jag och stina har ju våran skjutar lista, den vill man inte hamna på vill jag lova, haha!
43. är du en mobbare? nejjdå
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? Joo
45. har du blivit sviken någon gång? Jadå

Skolan:

46. gillar du skolan? Njee men jag gillar personerna på skolan
48. värsta ämne? No
49. har du spytt i skolan nån gång? nej!
50. är skolmaten god? Jag tycker inte att den är så god... men den går att äta

Lördag

Svanskote doktorn kunde inte hitta någe och han sa att jag kunde inte göra någe häller för att få den att bli bättre så det var ju värt att fara dit, på vägen dit slutade bilen funka så vi fick lifta den sista biten, haha. Sen fick pappa komma och hämta oss annrs skulle vi inte fått oss hem.

Idag ska jag och stina på ledar shafs för dom som ska gå konfa ska träffa alla andra som ska konfa sej=)  Ikväll ska vi nog vara hos mej och se film och äta godis, hihi mumsigt. typ bara ta det lungt för jag är inte så pepp på någe annat.
Men nu måste jag börja dra mej till stina så vi inte kommer försent

RSS 2.0