Tattoo your name across my heart

Efter lunch for jag och mamma och köpte shafs till byron vi ska måla om, känns bra =) sen efter det for jag till Mikael, nästan direkt jag komme dit blev det att fara in på stan, jag bytte batteri på klockan, kollade in det nya gina ( det var stort) och hyrt film, det blev Love in manhattan, hoppas den är bra. Sen ikväll blire middag på matfesten och så blire att spela lite godispoker;) haha.
Just nu sitter jag i Mikaels rum och känner mej väldigt stolt över mej själv som har gjort klart all matte, och typ fattade vad jag höll på med=D




klädes byte;)haha


jet aime

Goderafton, sitter nu här, lyssnar på musik, med en mugg tropisk juice och mår allmänt bra. Tummen upp för tropisk juice säger bara. Peppar morgon dagen som ska spenderas med denna fina pojke

 älskar dej<3

I sometimes think to much But say nothing at all

Äntligen fredag! helg, helg och åter helg. Ikväll blire bara att ta det lungt och se lite film med familjen. Det blir väl att jag och bror får fara ner och hyra någon bra film.
skolan idag har varit helt ok iallafall, imorgon blire att vara med Mikael, han ska försöka hjälpa mej med matten, vi får se om han har ångrat sej att han gav sej in på det imorgon... aja ha en trevlig kväll;) 





 

..

Dagens humör: från toppen till botten
Dagens mående: bra, dåligt
Dagens borde: plugga matte
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: jeansleggings, vitt linne, blått linne, svart kofta
Dagens planer: kalas hos mormor som fyller 59 år idag, grattis
Dagens vill ha:  godis och ett glatt humör 
Dagens längtan: lördag
Dagens fundering:  jag tror jag är dum i huvet som valde teknik..
Dagens beroende: datorn
Dagens tråkigaste: matte
Dagens tidning: snabb läste norran i morse
Dagens låt: tell her this och du kan få mej hur lätt som helst


...

skoldagen var lite dryg med 2 matte lektioner, sammanlagt 3 timmars matte idag... men det ska väl löna sej i slutänden;) vi fick sluta typ halv 3 eftersom läraren var sjuk, men då skulle jag vara med Mikael kl4 så jag fick vänta på skolan.. men jag passade på att göra lite läxor sen gick jag och hälsade på mormor som jobbar på skolan, satt där och pratade en stund:)  Tillslut blev klockan 4 och Mikael kom, vad har vi gjort då? joo ätit, farit till mej 2 gånger fram och tillbaka eftersom Mikael är så duktig att glömma saker hos mej, retats lite med Jorre, bakat kladdkaka, ätit kladdkaka och sett en bra film=)
nu ska jag nog ta och gå och lägga mej, men peppar inte morgondagen, har fysik från 08.30- 11.10..om det är någon som vill byta med mej så äre helt okej;)





Tell her something in my heart Needs her more than even clowns need the laughter of the crowd

komme hem från stina för ett litet tag sen, trevlig kväll, vi komme fram till att vi ska ha en pyssel kväll, det kommer bli as kul! haha

har nu gjort en liten instatts i mitt rum, jag hedde in den nya byron, det blev bra nu ska jag bara få för mej att måla om den någon gång också. Sen ska jag måla om några ramar och sätta upp dom på väggen och så har mor min sagt att hon ska göra en sänggavel ( vi får se hur det kommer att gå med det..) känner att mitt rum har som aldrig varit helt klart fast vi bott här i mer än 2 år.. men nu ska jag ta tag i detta

Imorgon äre sovmorgon, ganska så skönt igentligen sen bara 3 lektioner sen slutar vi. Blir nog troligtvis att fara in på stan med Mikael men vi får se hur det blir med det. klockan 5 har jag iallafall klipptid och jag tror jag ska göra någe med luggen, pallar inte beskriva eller he in en bild men jag tror jag ska göra det..det värsta som kan hända är ju att jag måste gå omkring med uppsatt lugg hela mitt liv (känns det som) så antingen blire jätte bra eller jätte dåligt.. jag hoppas på det första...


.


Du kan få mig hur lätt som helst
det räcker med att jag är den förste som du tänker på,
när du vaknar och känner dig ovanligt grå


Du kan få mig hur lätt som helst
dölj världen från mig i dina lockar,
kryp närmre och viska jag älskar dig så

du kan få mig hur lätt som helst- lasse linhd

I wrap you around all of my thoughts

har nu kommit hem från en halvt jobbig dag, ikväll blire att vara med stina, det var typ läskigt för jag satt och skrev ett sms till denna flicka och skulle höra om hon ville hitta på någe, då undertiden jag skrev fick jag ett sms av henne där hon undrade om jag ville hitta på någe ikväll;) haha. aja men det blir njog finnemang=D ska äta nu, tror det blir korvstråganof ( eller hur det nu stavas?..)


There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me


igår 
såg vi Nick and norah´s infinte playlistn en väldigt mysig film om du frågar mej

idag vaknde jag brevid Mikael, har sett Herkules ( första gången Mikael såg den)

Nu  har jag ett skavsår på vänsterhäl, nöter sönder en låt, ska se på tv om 5 min


The old me Is dead and gone

har varit på stan idag och först kollat på mor min som gick modevisning;) sen gick jag och Mikael omkring, stötte på stina ett par gånger;) fick med mej en mapp från åhlens som är röd med vita prickar och ett par jeans leggings som jag tror jag ska behålla=) ikväll blire att vara med Mikael, se predikanten och Nick and norah´s infinte playlist och äta chips, det blir nog trevligt trevligt;)


.


can I count on you if I fall apart?

Förutom att gympan idag gick skit och att halva mitt hår blev blött när jag duschade så har väl dagen varit ganska så bra. Vi har bara 3 lektioer på fredagar( engelska, gympa och cad) vilket är väldigt skönt!
 Min mobil har börjat lagga lite och jag hoppas att det räcker för att jag ska få en ny eftersom den fjärde gången den laggade skulle jag få en ny, vet inte varför alla andra får det efter tredje gången och jag ska få det efter fjärde... aja men vi får se hur det där blir.
Jag borde städa mitt rum också.. men bara för att jag borde betyder det inte att jag kommer att göra det.. men vi får se hur det blir med det också.
Peppar ikväll iallafall då jag ska vara med Lina och Stina=)



.

Jag skulle behöva en stor kram nu, där jag bara får vara en stund

your faith walks on broken glass

Jaadu då var skolan igång, klassen verkar bra, blir säkert bättre när man börjat lära känna dom bättre;) Efter skolan idag for jag och Lina in på stan för att köpa anteckningsböker till imorgon ( som typ hela skellefteå gjorde idag) för imorgon börjar det på riktigt. sovmorgon till kl 10.05, fysik på balder;) haha känns lite tung men vad gör man;)
Ikväll har jag varit med Mikael, vi såg på en film och hade det almänt mysigt:)


hade tänkt bjuda på några bilder från dagen men efter som att min "älskade" mobil inte kände för att samarbata sket det sej

Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear

jaa då börjar skolan imorgon då, hur känns det då? joodå lite blandat, men det kommer nog bli kul. det som känns jobbigt är ju att dom man är van att ha där varje dag kommer vara på andra ställen... men det blir kul med en ny klass hoppas den är lika bra som 9a har varit, fast det blir nog svårt;)

To think I might not see those eyes Makes it so hard not to cry And as we say our long goodbye I nearly do

Tjosan=) skriver nu ett inlägg på johans begäran;) sitter i Mikaels rum medans han är och hjälper till med maten. Denna fina dag har vi sett på En ung Jane Austen och ätit kladdkaka. Snart blire väl att äta sen dra vidare till Stina och se Eva och adam, vi ska sörja att det är sista dagen på sommmarlovet, haha;) 

  

You've been the only thing that's right

Mikael for för en liten stund sen och snart kommer jon, vet inte riktigt vad vi ska göra men någe hittar vi väl på. Ikväll blire att vara med Lina, vi ska se på film och äta gott=) en sådan där almänt trevlig och mysig Lina och Linnéa kväll=)






Lite bilder från igår;)


You're the only one who Knows exactly what I mean

Hejsanhoppsan=) sitter nu i Mikaels rum medans han klipper gräset;) Komme hem för ett tag efter att ha sett simon och compani spela, jätte bra vad dom! sen var ju alla små stjänor jätte söta också;) Snart ska vi börja dra oss hem till mej där vi ska städa mitt rum, jippie.. vi gör som roliga saker idag;) aja men ikväll blire nog kul, kul ,kul=) hare bra 


I wish that when I wake up you’re there To wrap your arms around me for real And tell me you’ll stay by side

Godaggens, har färgat håret idag och blivit ofrifiligt brun hårig... Annars har jag väl inte gjort så mycket annat än att jag har gått en promenad till hemmakväll med Mamma och Mormor, vi hyrde en film och köpte chips;) trevligt trevligt:) Peppar morgon dagen iallafall, kl kvart i 11 kommer stina och hämtar upp mej och Mikael sen bär det av mot ursviken där Simon och hans band ska spela, det kommer bli kul!=) hare bra

I hope you can forgive me for that time
When I put my hand between your legs
And said it was small
Cuz its really not at all
I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
Cuz the day that you realize how amazing you are
You're gonna leave me

Maria mena- you´re the only one for me

eva och adam

Goddagens=) Inatt har jag och stina lanat Eva och Adam;) haha. somnade där vid halv 6 kanske och vaknade vid ett typ. Hennes kusin viktor hade kommit, han sprang omkring i huset och var hulken och var almänt söt;) Nu har jag kommit hem och ska snart fara till Mikael, vi ska se någon film som heter The international ( jag tror inte den är så bra men man vet ju aldrig) Hare bra


Every night I rush to my bed With hopes that maybe I'll get a chance to see you when I close my eyes

Goddagens gott folk=)har nu kommit hem från husvags semester med familjen, mycket har vi hunnit med, shoppat, kört gocart, varit på anders zon museum, åkt massa bil, "åkt vasaloppet" , ätit gooood glass, varit så hungriga att hungern har bitit oss i tårna, badat, haft en sjuk bror, sett masa film, varit på någe ställe med saltkråkan feeling mm. En ganska så trevlig semester. BIlder kommer sen=)

Igår fick jag äntligen träffa min Mikael igen efter 10 dagar. Han fick följa med på farfars 75 års  födelsedag;) men vi tyckte inte det var så kul att vara med alla gamlingar så vi gick till krångfors=) jag visade mitt gammla hus och så gick vi ner till älven=)
på kvällen såg vi bridget jones och eftersom jag inte var hemma när han fyllde år fick han sitt paket=)

ska väl göra mej klar snart för att snart vara med efterlängtade stina! hare bra

 




RSS 2.0