the days I can't see your eyes,I don't even want to open mine

Hejhopp!
skolan idag gick ganska bra, fick ont i huvet på slutet av dan men jag överlevde, väl hemma hade jag det så där mega tråkig med mej själv... Alla for och handlade och lämnade mej ensam hemma, då kollade jag på en gammal DM film  för typ 2 år sen, då var vi inte bra kan jag säga, haha.
Jag har letat fram fakta om world trade center också så nu får man vara ledig från so:n på onsdag=)
I morgon blire stan med Mikael, jag minns inte sisst jag var på stan det var så sjukt länge sen. 

Dagens humör:  Det har varit ganska bra

Dagens frisyr:
utsläppt som vanligt

Dagens klädsel: Jeans och klasströja

Dagens borde:  skriva ut shafset till so:n

Dagens planer:  se på tv sen gå och sova ( om det nu går..)

Dagens vill ha:
Lov

Dagens längtan:  Sommar  ( jag hatar snön som har kommit nu..!)

Dagens beroende:  jaadu.. lepsyl kankse? 

Dagens tråkigaste:  typ allt efter skolan har varit tråkigt

Dagens person:  Lina=)

Dagens irritation:  Snön!

Dagens händelse:  skola, sutit vid datorn osv

Dagens onyttiga: Hittade en 70% chokladkaka i skaferiet som lockade ;)

Dagens middag:  Malins gryta

Dagens bästa:
träna bort fläsket i sex timmar

Dagens ont:
handleden och knäet som jag knappt kan använda och gå på


I'm holding you closer than most,Cause you are my heaven.

I lördags vare träning från 11 till 3 och idag vare träning från 10 till 4 det var jobbigt men det var värt det! Nu är vi mycket bättre på programet och det känns mycket bättre inför tävlingen=)
 
Igår kväll var jag med Mikael, vi tog det ganska lungt eftersom jag var trött efter träningen och han efter lan, haha. Vi gick till Ica och köpte godis sen gick vi hem till mej och såg "over her dead body" sen vare ju earth hour så då släckte vi varenda liten lampa hemma hos mej och tänte några ljus, mysigt=)
Idag efter träningen for jag på Mikaels DM match,sen åkte vi hem till han, och busade, haha nee men jag var trött så lite flum blev jag, men nu ska jag gå och sova, Linnéa är trött...


If you wait for me then Ill come for you

Igår fick vi sluta tidigare, ganska skönt men jag säger bara att på måndag kommer det inte vara lika skönt eftersom det var då vi igentligen skulle vara lediga men tog det igår istället, men aja. Mikael följde mej hem sen kl 6 for jag och stina på free power dance. Efter det duschade vi och gjorde oss klara för Bio=) Vi såg "män som hatar kvinnor" med Mikael och Simon, den var jätte bra, men ganska hemsk ibland.
Idag har jag varit med Mikael, Jorre och Linus fick för sej att göra en kladdkaka men vi hade inge ägg så då gick Linus och Jorre till grannen ( en söt tant ), och Jorre har nu lyckats få våran söta granne att tro att det är han som bor här, haha.
Jag har färgat håret också, utväxten hade blivit ganska lång så det var på tiden.
Ikväll blire tjej kväll men Lina och Stina=)

I always hold a place for you in my heart

Goddagens=)
Vi hade nationella engelska uppstats idag.. gick väl så där.. om vi säger så här så är inte engelska min starka sida ;) men jag gjorde mitt bästa och bättre kan jag inte göra.
Imorgon äre torsdag och sen blire helg för vi är lediga på fredag, känns inte bara lite skönt =)
Nu har jag just ätit och ska väl snart fara vidare till träningen förhoppningsvis blir den inte fram flyttad idag.Idag blir Celina 15 år, grattis till henne=)

..

Dåliga nyheter Stina, Tårtan är nu uppäten.. ;)

You're everything I need and more, It's written all over your face

Goddagens=)
Igår så komme stina,simon och mikael hit och vi såg på robinson och åt en jätte god tårta som jag och stina hade gjort. Sen spelade vi tjejsnack, det var inte uppskatat av simon och Mikael, dom såg hällre på star wars, men jag och stina hade då kul,haha. Sen såg vi halva kyrkogårdsön sen for dom hem. Jag och stina upptäckte där vid halv ett att imorgon (idag) skulle vi vara med på en gudstjänst kl 10 och hjälpa till... haha så det var bara att ställa väckaren och stiga upp tidigt idag. Men det var ganska kul jag tände ljus för dom döpta och dom som dött. Efter det fick man fika så vi satt där och pratade en stund sen gick jag hem och hamnade framför datorn som vanligt;) haha
Onsdag idag

Bygdsiljum idag, jag trodde det skulle vara jätte tråkigt och att jag skulle bli på jätte dåligt humör för jag är så dålig, men det gick bra=) Inget dåligt humör och jag lärde mej några nya saker, typ som att åka två i liften, haha.
I bussen hem var man ganska lagom trött kan jag säga men en trevlig dag har det då varit och nu ska jag snart gå och byta om fara på träning som börjar 7 idag istället för halv.


Dagens humör:  Glad faktiskt =)
Dagens önskan: Sommar skulle inte sitta fel
Dagens jag känner för: att ligga och slappa framför tv:n hela kvällen
Dagens doft: sopor
Dagens smink:
Inget idag
Dagens klädsel:  underställ och mjukis dress 
Dagens köp: inget
Dagens längtan:
Sommar!
Dagens kärlek: Mikael bergström♥
Dagens väder: soligt!!
Dagens jag vill inte: städa mitt rum, men måste göra det snart..
Dagens måste: träna
Dagens mat:    fiskpinnar;)
Dagens telefonsamtal:   pappa och Mikael
Dagens tvprogram:  tv har stått på länge och massa program har varit bland annat sex and the city;)
Dagens bästa:  Jag lärde mej åka två i liften idag, haha, jag blev glad =D
Dagens sämsta: ramlade i liften en gång och en liten skit sexa skrattade åt mej...
Dagens roligaste:  Mamma, hihi

I’ll return and fill that space in your heart

Idag regnade det när jag gick till skolan det måste ju bara betyda att våren och sommaren är snart här och så var det typ varmt ute också=) Idag Fyller Simon 16 år också, Grattis till honom =)
Efter skolan idag gick jag och Mikael till mej vi hade tänkt baka kladdkaka men då hade bror min bakat choklad muffins så vi åt dom istället, Mumsigt värre;) Mikael gick hem någon gång efter middan och nu har jag varit duktig och gjort lite spanska, jag hade tänkt se hockeyn som började kl 7 men då hade jag tydligen inte den kanalen så det gick inte så bra.. haha så jag satte mej framför datorn istället;) hihi
Jag Längtar Efter Sommaren!


If you dream of me
Like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering your touch
Your kiss, your warm embrace
I'll find my way back to you
If you be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end

There's a first time for everything

Goddagens sitter just nu och äter ett päron och snart börjar träningen.
Igår var jag hos stina med Mikael, Simon,Lina, Jon och Viktor, det ver kul=) vi såg på melodifestivalen, pratade osv. Där vid halv två komme vi hem, stina sovde hos mej. Vi ställde väckaren på 9 för kl 11 idag har vi varit på Mobacken och hjälp till med att stecka hamburgare,haha. Sen där vid halv 1 fick vi gå hem och stina for till Simon och jag gick vidare hem till mej och gjorde mej lite nudlar.
Mikael är i malå men jag tycker att han kunde ha fått vara här med mej, det skulle inte skada känner jag just nu.


sometimes I think sometimes I don´t

Idag såg vi en tre timmars lång film, det var lite drygt och jag kan säga att man fick ont i rumpan! men den var iallafall ganska bra, det var en film om andravärldskriget, lite hämsk då och då...
Nu ikväll har jag och stina varit på 360 och kört freepowerdance, det var typ kul=) Hängde inte riktigt med överallt men iallafall=)
Sen efter det prövade vi massa maskiner i gymet, haha, vi måste ha sett roliga ut!

Men nu ska jag gå och se på tv sen någon gång ska jag väl gå och lägga mej, jag hoppas jag somnar tidigt för i morgon är det nationellaprov i engelska, jag hoppas det kommer gå bra, engelska är inte min starka sida...

Want to tell you just how good it feels when you look at me that way

Skolan var inte så jobbig idag och det är redan onsdag! dagarna går så fort! Vi fick sluta 10 över 1 idag, ganska så skönt=)
Har inte gjort så mycket här hemma typ kollat lite på spanskan och suttit vid datorn men nu tror jag att jag ska gå och se på tv eller någe sånt fram till middan sen blire att dra till träningen=)

I morgon ska jag och stina pröva freepowerdance, det tror jag kommer bli skit kul! =)


Jag vill som påstå att simon var fin i Stinas jacka idag ;)
Jag tror inte kell var så glad på mej igår när jag komme till tekniken och hade allt arbete hemma.. men jag höll mej sysel satt med att ta kort istälet;)

Söndag

Bowling igår, jag kan säga att jag är inte bra på bowling, jag komme sist men jag gjorde en strike så jag är lite stolt iallafall=)
Efter bowlingen for vi till Mikael och där bjöds det på blåbärspaj, mums=)

Idag har jag gjort abselut inget..trevligt avslut på lovet.. nemen jag har sett oc som vanligt, så när jag sitter där märker jag att allt blir ovanligt lyckligt och upptäcker att jag såg sista avsnittet.. shit i början av lovet var jag inte äns i mitten av 3:e seongen och så nu har jag sett klart sesong 3 och 4.. vad ska jag nu göra när jag inte har någe att göra? det är inte lika kul att se dom ingen..? 

Nu har jag just kommit hem från träningen, det gick bra tycker jag, det är inte länge kvar till tävlingen nu! vi ska ha en lång träning typ från 10-16 någon söndag det kommer bli jobbigt men det behövs, nu ska jag duscha sen glo på tv hela kvällen =)

Lördag

Igår var jag då i Malå med familjen och Mikael , på vägen dit upptäckte vi att vi glömmt maten, haha så vi fick fara in på ica och köpa mat där istället. Åkandet var ganska kul men om vi säger så här jag kan inte åka snowboard med jag försöker men det går inte så bra och när det inte går bra blir jag irriterad med det var kul iallafall=) 
När vi komme hem vare bara att snabb duscha sen fara vidare till Lena och Fredrik där vi firade Fredrik som fyllde 35 år, grattis grattis=) Vi fick god mat och så ägde jag linus i det där spelet man hadde när man var liten, När fiskar snurrar runt och man ska fånga dom med ett fiske spö, haha det var kul.
Efter det gick jag och Linus till Mikael och Johan. Jag och Mikael såg en film som det visade sej att båda hade sett.

Idag har jag inte gjort så mycket, sett Life of Rayen på mtv sen hare inte hänt så mycket mer, har ont i kroppen efter igår mest i armarna, jag trodde det skulle kännas mest i benen men tydligen inte, haha.
Ikväll blire att Bowla, kul kul=)


The world slows down but my heart beats fast right now

Jaadu vad har Linnéa Anna Catarina Forssell gjort i dag då? jaadu.. inte så mycket om vi säger så. Jag vaknade, åt frukost, såg oc, åt lunch, mer oc, satte på mej lite vettiga kläder, fick linus att gå till ica för att köpa glass, som mot betalning bakade jag kladdkaka, han komme hem, han hade köpt lite godis som han glatt bjöt snälla syster på, vi åt kladdkakan ( som smakade sådär..), ännu mer oc, dator, pappa komme hem, ännu mer dator och nja mer spännade saker kommer nog inte att hända;)

Jag ska ringa till Mikael någon gång sen också och se om jag kan komma föbi och hämta filmen som måste tillbax idag. Han ha föröigt varit i Malå idag, Imorgon ska han också dit men då med mej=)

Aja nu ska jag ringa till Mikael och se om han har kommit hem

I could stay lost in this moment forever Well, every moment spent with you Is a moment I treasure

änu en dag då jag inte gjort någon ting.. eller jag gick till ica och köpte glass som jag åt upp framför oc och det är typ det jag har gjort i dag. 

Ikväll ska jag iallafall fara och träna med mamma på hennes första pass på 360, jag hoppas det blir kul =) nu borde jag gå och göra middag, korv och mackaroner, mums ;)I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away and dreaming

Jag vaknade tidigt idag typ nio någon gång, kunde inte somna om så jag steg upp och åt lite frukort medans jag såg på tv.
Någon gång efter lunch gick jag coh Linus med Johan och Mikael till ica för dom skulle köpa godis och sånt shafs till lanet dom är på just nu.
När jag komme hem ringde jag till stina och vi möttes på mitten och började en tuff vandrig till staden långt långt borta.. det känndes då så.. segt gick det och jag halkade hur många gånger som hälst och ramlade 2, hatar mina skor! aja väl framme så köpte vi B and J och kollade lite kläder sen började vi gå den tuffa hemvärden. När vi äntligen komme  framoch lite trötta och röda om kinderna gjorde vi middag och som vanligt när jag coh stina gör middag så äre någe enkelt men gott;) typ som idag gjorde vi potatis i mikron och tog skinka till, gott gott.
Våra ben and jerrys satt inte helt fel till efterrätt häller, medans vi njöt av våra goda glassar såg vi systrar i jeans två.

Imorgon får vi se vad som händer.. ska kanske vara moraliskt stöd till mamma och vara med  på hennes  förtsa pass i morgon på 360 men vi får se hur det blir med det, aja hare bra:)


RSS 2.0