In your arms I like to stay

Dagen började inte så prima men den blev bättre efter skolan. Jag,Mikael,Lina, Jon och Maja for och köpte mjukglass på Ica, mumsigt=) Jag träffade mormor och Bertil där också, Bertil var på bra humör och gav 8 kr till lilla mej=) Glassen var väldigt god och solen sken, härligt väder är det ute idag jag hoppas det håller sej hela kvällen. Ikväll blire att fara till Medle till Celina och Elin, det kommer att bli kul. Fram tills dess ska jag nog gå ut på balkongen och läsa lite, hare bra


Thinking of you

Tredje dagen vi har fått sluta tidigare, känns ganska så jätte härligt=) Jag for till Mikael och var där en liten stund innan jag for hem och fixade med so shafset. Mikaels lilla syster, Anna, fyller 8 år idag, så på bilden gjorde jag ett grattis kort åt henne=) jag gjorde ett till jon också fast än han fyllde år för ett tag sedan men ändå=) Nu ska jag börja göra mej klar till Träningen, hare bra 


Ikväll far den här lilla skiten till göteborg.. kommer vara lite tomt utan henne men hon kommer ju hem ganska snart=)

True love is hard to find at least the one of youre kind

Det är piss väder idag.. man kan inte tro att det var strålade sol i går och att man kunde gå omkring i T-shirt.. aja nu försvinner snön iallafall=)
Jag och Lina gick på stan idag, vi hade först tänkt att hon skulle cykla med mej på pakethållaren men det gick inge bra så då skulle vi ta bussen men den körde en konstig väg så det blev att gå till stan iallafall, det var kallt och blött men ganska trevligt ändå=)
Vi gick och fikade på waynes ( premiär för Lina) Sen gick om kring på alla affärer man kan tänka sej och åkte hem med min far lite senare.
När jag komme hem somnade jag på soffan (A), har ätit och nu sitter jag här... vet inte riktigt vad jag ska göra här näst men någe kul ska jag väl försöka hitta på =)


yes I do regret how I could let myself let you go

Stan i dag med Stina, vi gick om kring och kollade lite efter skor till henne. Hon hittade ett par jätte fina men dom passade inte, det var synd.. Vi känade 7,50 kr idag också efter att ha pantat burkar som vi hittade på gatan, vi köpte godis för dom, hihi (A) Jag har varit på tränning och varit med Mikael nu ikväll också, en ganska så trevlig söndag säger jag=)  Jag upptäckte att jag har ingen sommar jacka idag så jag ska fara in på stan i morgon med lina och kolla på en. Det var jätte länge sen jag var med Lina så det ska bli jätte kul i morgon =)


If I couldn't have you I'd rather be alone

Vilken super duper dag! Solen skiner och jag är på jätte bra humör =D Jag cyklade ner och mötte mamma på stan där vid halv 2, vi kollade runt på olika affärer och kollade på klännigar och jag hittade en, Jippie=) då var det ur världen,haha. Jag köpte ett armband också. Där vid 3 mötte jag Mikael och Laestander på Hemmakväll och vi hyrde två filmer till ikväll,  då vi ska till jon =)
Efter vi hyrt filmerna for lesse hem och jag och Mikael for till Cp gungorna på sjungade där vi låg och solade, härligt, härligt!
Nu ska jag äta och sen vänta på att Mikael kommer så vi kan fara till Jon=)


sunshine


A person doesn´t have be perfect to be exactly what you need

Idag hade vi oförberätt prov i spanska, det gick bajs!det är fint väder iallafall=)Jag känner mej jätte hemsk som sitter hinne vid datorn..men jag ska försöka gå ut sen ikväll=)
det kröp en myra på mitt golv och nu känns det som att det kryper kryp över hela kroppen...



Jag och Mikael bakade en kladdig kladdkaka som var väldigt god igår ;)


I think that possibly Maybe I'm falling for you

Idag är det onsdag och då är det torsdag imorgon och sen äre fredag=D haha om man tänker så, så går det lite fortare;) Har inte hänt så mycket på skolan idag men det var god mat och i morgon är det Pizza, mums=) något mer som är i morgon som inte är lika kul är Nationella prov i matte. jag hade tänkt göra lite matte nu när jag komme hem men jag orkade inte... det blev att kolla på vänner istället med min käre bror.
Men nu ska jag gå och äta för snart kommer stina, det var tydligen någe kyrkgrej vi måste på ikväll. Jag borde hinna till tränningen och annars får jag komma lite sent,





You walked out that door I swore that I didn't care, But I lost everything darling then and there

Nu sitter jag här så där lagomt uttråkad... har typ inte gjort någe idag... förutom skola och matte.  Vi har nationella i matte på torsdag, är det bara jag som har missat det eller äre så att christer har glömt att säga det ( skulle inte fårvåna mej..) Aja skulle ju vara bra om man var klar med repetions uppgifterna då men jag har inte äns gjort hälften, men det löser sej=) hoppas jag

Nu ska jag försöka hitta på någe kul, har bra


.


Fredag..?

Var med Stina igår, vi möttes på mitten och som vanligt hamnade vi på stan. Jag hittade massa fina kläder men då har jag ju såklart inte pengar till det... Vi fikade gott fika på waynes, en god morotskaka faktiskt. Sen efter ett tag var man tvungen att fara hem och äta middag. Middagen bestod av köttfärssås och spagetti, sen for jag till stina. Vi spelade lite sims, haha, innan vi drog på ica. På vägen till Ica hittade vi en kasse full med pantburkar och eftersom  dom bara låg där på vägen så tänkte vi att vi kunde panta dom och käna lite pengar. Och det gjorde vi=) 15,20 kr men vi skänkte 2 kr till rädda barnen så 12,20 kr känade vi=) Vi köpte mega god glass och såg på sex and the city filmen, båda har sett den mins 4-5 gånger men den är fortfarande lika bra.
Idag är jag helt ensam hemma, jätte skönt! Jag älskar att vara hemma själv. Jag har bara tagit det lungt och har tänkt fortsätta med att ta det lungt, så hare bra nu ska jag gå och forstätta med mitt ta det lungtande;) 


Let me feel I don´t care if I break down

Jag och Mikael bakade kladdkaka idag, det slutade med att jag såg ut så här.. haha .



Vi har också sett High school musical 3 och gjort mackor i mackjärn också =)

Let me fall Even if I hit the ground, And if I Cry a little, Die a little, At least I know I lived

Dagens planer är att fara till farmor och farfar och äta lunch, sen kanske fara till Mormor och äta middag sen ikväll ska jag vara med Mikael=)
Vi får se om jag orkar gå en liten promenad förbi mitt gammla hus i krångfors när jag är hos farmor.. jag saknar det huset och den byn, kännslan av att alla känner alla osv =)






ÄRLIGHET
hur många har du varit riktigt kär i?
två
vad tycker du om kärlek? Både och med oftast bra=)
när kramade du någon sist? idag
saknar du någon speciell person? joo
har du svårt för att bli kär? jag tror det
när kysste/hånglade du med någon sist? igår
ångrar du det? haha såklart inte
är du singel? nee
när fick du senast en komplimang? går tror jag
har du hånglat med någon av samma kön? nope

HAR DU NÅGONSIN
varit medvetslös? nej, men nästan..
hånglat med någon riktigt ful? nej
hånglat med fler än 50 pers? nej
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej
gjort något riktigt dumt? jaa
gjort något du verkligen ångrar? jaa, men det har väl alla?
varit nykter på nyårsafton? jaa
åkt ambulans? Nee, men det skulle inte förvåna mej om jag kommer att vara tvungen att göra det ;)
gjort något olagligt? jaa
blivit polisanmäld? nej
fått din mamma att gråta? tyvärr ja
skämts över dina föräldrar? ja
skämts över dig själv? haha jaa
sagt jag älskar dig och menat det? Jaa det har jag.
tar du droger? nej
varit kär? jaa
har du varit kär i någon du inte haft chans på? njo
är du ensam nu? japp jag sitter i mitt rum ensam
vill du gifta dig? joodå=)
vill du ha barn? joodå=)

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng?
jag
såg dig gråta? Mikael
fick dig att gråta? det säger jag inte här
du delade en drink med? haha jaadu?
du gick på bio med? Stina, simon och Mikael=)
skällde på dig? mamma säkert, brukar oftast vara hon..

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
gråtit? nej
kramat någon? jaa
pussat någon? joodå
köpt någonting? joo,en glass (A)
sjungit? sjunger nog lit hela tiden
saknat någon? alltid


lite tidsfördriv, ska dra till farmor nu=)

I love you and that´s all I really know

Godagens=) Just nu stter jag hemma hos Mikael medans han spelar wii med linus , johan sitter bredvid mig han är väldigt trevlig. Jag och Mikael har firat det fina vädret idag med glass och legat i cp gungorna och solat, riktigt härligt. 
 Nu vi ska snart äta med hans mormor och sen ska vi se australia och äta blåbärspaj , Mums vad,mumsigt =D


Söndag idag

Söndag idag men jag är ändå glad för det är lov och då ska man inte vara på dåligt humör=) söndagar brukar vara mina "hat- dagar" bara för att inte går att ha kul på en söndag eller det går men det är svårt efter som det är måndag dagen efter.. haha aja men nu är jag glad iallafall=)
Igår var en ganska skön dag, jag och Linus fick påskägg och ett pressentkort på 100 kr till bio. Sen gick vi på stigs och fikade, morotskakan där är inte dålig kan jag säga!
Jag mötte upp Stina på stan, vi kollade runt lite innan vi gick och köpte varsin ben and jerry, Hemma kväll dom förrädarna har höjt priset med 5 kr på b and j glass, så vi gick på hemköp istället. Efter det var det bara att fara raka vägen hem för familjen är bort bjuden på midddag hos susane( min faster). Efter den goda middagen gick jag hem och stina komme=) vi kollade på robinsson, wedding date, åt godis, ben and jerry och hade kul som vanligt=)

Nu ska jag sätta mej ute i det fina vädret och läsa Breaking dawn (som jag fortfarande inte läst ut fast jag fick den i julklapp) fram tills jag ska vara med Mikael.

Hare bra

 

Now I know what's meant to be And that's okay with me

Jag har inget att göra och är inte tillräkligt trött för att kunna sova.. så jag måste ju göra någon ting för att hålla mej syselsatt=)

1, du för omkring ett år sen


2, din bästa vän


3, du som busig


4, du som fotograf


5, en bild du alrig har visat


6, en dag du minns


7, en konstig bild


8, en bild som väcker känslor


9, en plats du saknar


10, någon du litar på


11, någon du saknar


12, någon som betyder mycket


13, någon du tycker är snäll


14, något du vill ha

Ben and jerry (A)

15, dej själv nyligen






Nu ska jag ta och ha ett möte med Jhon blund ;)


You're my best friend, part of me like breathing

Igår på träningen överraskade vi Johanna med tårta och kakor, det var jätte kul, det blev inte så mycket träning men mycket skratt=) Vi pratade lite om hur vi ska ta oss till SM också, vi ska dit så äre bara!
Jag tog några kort men min bajs mobil verkar ha tappat bort dom för dom finns inte... så jag lånar en bild av Ameli och hoppas att det går bra=)



Idag har jag varit duktig och städat mitt rum och snart ska mikael komma=)

Hare bra =)

090408

det brann på skolan idag, i aulan,så där vi 9 tiden fick vi sluta och vi har ingen skola imorgon häller, så nu äre påsklov !=) Idag har jag varit med Mikael, vi bakade havrekaor, sen for vi hem till han. Jag fick lite cola light som hans pappa hade sparat åt mej, tack=) Vi gick och hämtade anna också=) sen for jag hem för att äta och ska väl snart dra till träningen,
 
hare bra=)

a day without you, just isn't fair.

DM i Boden gick hur bra som helst! komme 2:a och är vidare till SM den 22 maj, känns hur kul som helst!=)
Det kändes så himla bra när vi hade kört programet och det går inte berskriva känslan man fick när vi komme tvåa, helt sjukt vad glad jag blev.
 Bra Tjejer!<3

Dagen idag har väl varit en helt vanlig dag, försovde men i morse med 20 min men jag behövde typ ändå inte stressa så mycket ändå. Jag har blivit förkyld också..hoppas det försvinner snart.
Nu efter skolan har jag renskrivit filmrecensioen, det är så drygt att renskriva men det måste göras antar jag.. aja nu hoppas jag på att jag ska kunna vara med Mikael ikväll annrs blire väl tv för hela slanten ikväll.


Jag fick en jätte fin ros av Mikael efter tävlingen, tack<3 

I can't find the words to explain,Just how much you got me going insane.

Jaadu nu har vi haft den sista träningen innan tävligen på lördag, det känns bra=) Imorgon åker vi till Boden, bussen åker halv 11. Jag har inte packatallt än men ska göra det snart. Det känns som jag kommer glömma nått men jag ska försöka att inte göra det=) 
Just nu ser jag på så ska det låta och så pratar jag med Mikael i telefon=) men nu ska jag gå och packa sista


Några fina påsk kort jag fick av Jon och Mikael på bilden igår ;) 

RSS 2.0