if I wanted silence I would whisper

dagen igår var ganska så skön, på morgonen hade vi körövning, sen på gympan gick jag Laestander och Lina en promenad, på matten gick vi också en promenad och fick leka i en lekpark, efter lunch fick vi glass och fruktsallad på spanskan och sen på no:n städade vi skolgården och fick sluta tidigare;)
Efter skolan for jag och Mikael hem till mej vi firade 1 ½ år med mega god Middag och en bra film, det var tänkt att vi skulle gå på bio men det blev kaiko så det blev att hyra film istället;) 

Idag ska mamma och jag pröva frisyren jag hade tänkt ha på skolavslutningen, vi får se hur det blir, sen vet jag inte riktigt vad som händer mer idag men ikväll blire att vara med roliga folk, hare bra 



 


 Älskar dej <3 

Belief Makes things true Things like you

Nu är jag inte glad... Min mobil har gått och bestämmt sej för att nu är det bra att lägga sej ner och dö... Jippie nu måste jag typ köpa en ny mobil..  och inte har jag några pengar till det inte... och alla mina bilder finns ju på den där himla ap mobilen...

aja ikväll har jag fått låna min brors mobil och satt in mitt sim kort på den men sen imorgon måste jag typ ta min gamla fula nokia utan färg och utan modenrna funktioner...

om en liten liten stund bär det av till anderstorpskolan där Linus har 7 ornar show det ska iallafall bli kul sen när jag kommer hem ska jag se om Mobilen bara hamnade i koma och har hunnit vakna tills jag kommer hem eller om den är hjärndöd... Hare bra


en tår kan leda till ett löfte

 Idag träffade jag efterlängtade Lina som har varit borta i Italien, hon har blivigt brun! Efter skolan for jag och Mikael på stan, jag la av en klänning ( Min midsommarnattsdröm) och jag hittade massa andra saker jag vill ha... jag tror jag ska köpa en lott och vinna flera miljoner, japp nu har jag bestämt vad jag ska göra i morgon ;)  Efter stan for jag hem  och åt sen ringde jag till stina, vi träffades på mitten och for in på stan för att hämta ut min Midsommmarnattsdröm. Efter det blev vi väldigt sugna på ben and jerry och Twilight. Det ända problemet var att jag hade inte nog med pengar.. jag behövde 16 kr till... så vi sprang omkring på stan och letade pantburkar i varenda soptunna i stan och vi fick ihop tillräkligt med pengar. så värt igentligen 16 kr från ingenstanns. :D
Imorgon blire att packa upp packningen från Nyköpng sen 7:ornas show! :D



.

denna helg har varit en sån där helg man kommer att minnas hela livet, buss resan på tolv timmar från skellefteå till nyköping var lite dryg men buss shafören tommy, godis, film och några killar som följde efter oss från sundsvall till halva vägen till stockholm gjorde att det blev lite roligare;) när vi komme fram till Nyköpning ca kl 9 på morgon vare bara att byta om och sen gå och kolla på tävlingen. Det är kul att kolla på alla dom duktiga lagen men där vid kl två var det inte så kul längre. Efter en nästan helt slömnlös natt känndes det som att klockan var 5 på natten, jag satt typ dät som en zombie,haha. En tjej från vårat lag fick vara till sjukhuset, det var lite obehagligt med det var inte något farligt så hon fick fara där ifrån på kvällen.
Nästa dag gick vi och kollade på tävligen igen, denna gång pigga;) Det är jätte kul att se alla bra lag! ett lag var bara killar, dom var skit bra! Dom vann guld, vilket dom var värda.
Nu har det kommit till den stora dagen, våran tävlings dag. Det var lite stressigt  med frisyrerna, sminkningen, förträningen osv men samtidigt väldigt kul! Vi var näst sist i våran klass och ville inte se dom andra vi tävlade mot så vi gick och värmde upp.
Det är en så sjuktkonstigskön känsla att stå på mattan och köra sitt program, och kännslan efteråt går inte att beskriva alla grät iallafall.
Vi komme 6 av 9 lag och slog dom som vi förlorade mot på dm, så vi är 6:a bäst i sverige och bäst i norrland, känns ganska bra om man säger så:)
Buss resan hem tog inte alls lång tid känndes det som, det kan bero på att jag sov nästan hela resan,haha. Nu här hemma ska jag bara slappa tills Mikael kommer, ska bli härligt att träffa honom igen<3
men nu ska jag gå och äta lunch för min mage skriker efter mat!



pull me into your arms and say I´m the one you own

idag har jag varit med Mikael, vi gick på ica i det underbara regnet, med paraply såklart ;) När vi komme hem gjorde vi det där " finn fem fel" i tidningen då man kan vinna biljeter till cikusen som ska komma till stan, hoppas vi vinner, det skulle vara kul att fara på circus=D haha. där vid 4 var jag tvungen att fara hem, nu kommer det att bli jobbigt för jag får inte träffa honom fören på måndag, kommer att sakna honom!<3

Nu är allt typ packat, jag hoppas jag inte har glömt någe för om några timmar åker jag till Nyköping! om 3 timmar befinner jag mej på en buss i tolvtimmar framåt med alla underbara lagkamrater=)
.


Nyköping se upp för här kommer vi!

Var alltid dej själv alla andra finns redan

efter skolan har dagen spenderats med Stina=) vi for in på stan och kollade runt, jag hittade världens finaste klänning men ack vad den var dyr.. eller dyr och dyr tillräckligt dyr för att jag inte skull kunna köpa den..men vi fyndade iallafall kladdkaka och passionsfrukt på ica;) vi får hem till mej och åt en utsökt middag, efter det for vi hem till henne för att sätta oss framför Twilight och tjocka i oss kladdkaka mm, men dom hade skaffat en ny tv så vi viste inte hur vi skulle få igång dvdn på den så det blev ingen film, den blev att kolla på 5:an istället och prata och det är vi ganska bra på;)  Men nu ska jag lyssna lite på ondskan innan jag går och lägger mej, hare bra




dreaming with a broken heart

http://www.youtube.com/watch?v=4NZZ6tXCuO8&feature=related 

okej, jag vet inte hur man gör för att få en youtube sak så jag länkar ( eller vad det nu heter) istället ;) haha men den är bra iallafall :)


When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for a moment you can hardly breathe
Wondering was she really here?
Is she standing in my room?
No she's not, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone....

When you're dreaming with a broken heart
The giving up is the hardest part
She takes you in with her crying eyes
Then all at once you have to say goodbye
Wondering could you stay my love?
Will you wake up by my side?
No she can't, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone....

Now do i have to fall asleep with roses in my hands
Do i have to fall asleep with roses in my hands?
Do i have to fall asleep with roses in my hands?
Do i have to fall asleep with roses in my , roses in my hands?

Would you get them if i did?
No you won't, 'cause you're gone, gone, gone, gone, gone....

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part

.

Jag har en liten lycklig klump i magen som inte riktigt vet vart den ska ta vägen 


hur många gånger kan ett hjärta krossas men ändå fortsätta slå?

söndag idag, dagarna bara flyger förbi! Det har varit bra väder i väldigt många dagar nu känns det som, härligt!=) jag ska kasnke passa på att sola lite när jag ändå inte har någe att göra, men det är så drygt... aja jag blir kanske lite brun om jag har tur, haha. annars händer det inte så mycket spännade denna vackra dag, hare bra







Lite bilder från dagarna som har gått

It's like nothing works without you

 dom här godingarna har jag och Mikael gjort idag;) visst ser dom goda ut? dom kan du köpa i cafeterian imorgon, kom och köp! :)
Nu om en stund ska jag fara på träningen som börjar 7 idag istället för halv 7 som den brukar, hare bra 

Im a bad boy cause I dont even miss her Im a bad boy for breakin her heart

just nu sitter jag med en mugg yogurt framför semifinalen i melodifestivalen, har just kommit hem från städningen med laget, det gick fortare än jag trott, 3 timmar tog det och så fick vi fika;) haha.
imorgon blire att baka muffins med Mikael innan jag far på träningen, vi ska stå i cafeterian på torsdag, då kan man köpa fåra utsökta muffins! ;)


så här fina var vi ikväll och gjorde snyggt bland gator och torg;)

all good girls are home with broken hearts

Jag var med denna fina person igår, vi gick till ica och köpte naturgodis och satte oss i lekparken, vi satt där ett ganska bra tag medans vi pratade om allt mellan himmel och jord. Efter ett tag gick vi hem igen och gjorde jätte äklig sodastemat vatten blandat med jouice, inget hett tips om vi säger så! hahah. Jag var tvungen att fara hem kl åtta för att hämta hem allt från mormor, mamma och pappa har ju kommit hem nu, känns ganska skönt=)

Idag var det nationella prov i fysik.. det gick bättre än jag trott men inte jätte bra häller.. aja det får gå som det går och förhoppnings vis går det bra=) vi hade inte så mycket lektioner idag, Natonella, lunch, matte i 20 min, körövning och teknik, en ganska hyfsad dag tycker jag. kvällen känns jobbig... vi ska plocka skräp med laget  på ett jätte stort område som jag inte vet vad det heter... och vi får typ inte så mycket pengar för det häller... aja det är bara att fara dit och göra det bästa av det.
Idag var det varmt ute!








btw, jag hittade usb kablen i min brors väska, han var boven!

.




btw, jag efterlyser en försvunnen usb kabel, är det någon som hittar min blir jag glad ;)


Where you are is where I should be too

söndag idag, känns ändå inte så jätte hemsk=) jag, mormor och Linus for hem och städade för mamma och pappa kommer hem ikväll och då ska dom få ett trevligt välkommnade;) så vi damsugade, diskade osv, så nu äre skinade rent överallt;) sen for Mormor och Linus hem men jag stande kvar.
Just nu fördriver jag tiden medans jag väntar på att Mikael ska komma=)


I hought I was a fool for no-one but Oh baby I'm a fool for you

God dagens=)
Idag känner jag att jag inte orkar så mycket, har bara på mej myskläder och orkar inte göra någe med håret (men jag måste nog tvätta det sen iallafall)..
Dagens planer:
Jag ska ta kvart i 2 bussen till sjungende dalen till min underbara Mikael.
Äta middag hos honom
vara med kul folk ikväll.



Nu ska jag gå och äta mormors hemgjorda goda Pizza;) hare bra

We're Being pulled a hundred different directions

Skolan idag gick väl bra, det var god mat iallafall, Texmexbufé =D mumsigt ;)  Efter skolan var jag med Stina, jag har nu premiär åkt moppe, haha, det var lite läskigt ibörjan men sen så var det jätte härligt och kul. Efter middan for vi på ica och köpte lite shafs till kladdkaka osv;) hemma hos mej bakade vi kladdkaka, smälte lite vit choklad och åt med passionsfrukt, inte dåligt! Medans såg vi på High school musical 3, det var inte häller så dåligt ;)
Jag längtar till imorgon, då äre fredag, härligt, härligt! Då  blire lite stan med Mikael sen fredagsmys.



...

10 favoriter:
Färg: Rosa kanske? =)
Mat: Tacos 
Band: jaadu..?
Film: Twilight
Bok:  Om jag kunde drömma
Sport: cheerleading ;)
Årstid: sommar!
Veckodag: fredag och lördag skulle jag tro
Glassmak: typ alla ben and jerry smaker (A)
Tid på dygnet: kvällen

9 för tillfället:
Humör: jag är väl på ganska bra humör
Smak: saliv?
kläder: sov tröja mjukisbyxor
Bakgrund: På datorn? då äre en bild på danne då han spelar hockey ;)
Nagellack: rosa men det är nästan botra..
Tid: 14,38
Omgivning:  rummet som jag coh Linus sover i hos Mormor, jag vet inte vad det kallas men just nu äre väl mitt och linus rum?
Irritationsobjekt: tiden går väldigt sakta ...

8 första:
Bästa vän:  Celina skulle jag tro?:)
Screen name: ingenaning
Husdjur: katt, hubbe ;)
Piercing: öronen
Förälskelse: Det skulle du allt bra järna vilja veta va?;)
Musik: Blinka lilla stjärna där?
Bil: har inte ägt en bil ;)
Kyss: en kille.

7 senaste:

Cigarett: aldrig
Mat: hamburge kött och pommes
Dryck: vatten ( och så snodde jag lite av Linus dricka för den var mycket godare än min..)
Biltur: från tränigen igår
Kyss:  i lördags
Spelad låt: the black ghosts- full moon
TV-program: såg någe random pogram i mosre( det var inte så bra..)

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: nee
Brutit mot lagen:  det har jag nog gjort (A)
Blivit arresterad: nejdå
Badat naken: i badkar
Varit med på TV: det skulle jag inte tro=)
Kysst någon du inte känner: haha nee

5 nej tack:

Kläder: några fula byxor från ginatricot, det set ut som om man har skitit på sej..
Mat: ärtsoppa
Musik: dansband..
Dryck: mjölk
Personlighetsdrag:  "jag är bäst" atityden får mej bara att vilja slå personen

4 saker:

Du gjorde igår kväll: tränade, åkte bil, åt, var med Celina
Du kan höra just nu: Musik och att det blåser ute
Du inte kan leva utan: mat, vänner, Mikael
Du gör när du har tråkigt: sånna här test...

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mikael, Stina och Lina 
Du tycker om: Alla förutom de jag inte gillar
Du inte gillar: de som jag inte tycker om

2 val:
Kaffe eller te:  blää båda är blää...
Vår eller höst: vår, för då kommer sommaren snart=)

1 önskan:   att sommmar lovet kommer att äga! =D


Im gonna stick to you, boy, you´ll never get rid of me, Theres no other place in this world where I rather would be

TJosan, igår var jag med Celina och frida, vi skrapade bort lite färg från fotbollsmålet, spelade fotboll/ hckey med den söta tre åriga grannen och hoppade lite studs matta.  träningen igår var kul också=) vi gjorde om lite saker inför sm, det kommer bli jätte snyggt;)  Efter träningen gick jag över till Celina och kollade på lite film.
Idag har jag och min bror sett på Mamma Mia, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra av med resten av dagen innan Mikael kommer=)

Help me leave behind some reasons to be missed

Sitter hos mormor nu, har inte så mycket att göra, tur att hon har bredband så jag har någe tidsfördriv ;) Ikväll blire att se på robbinson och Dream girls och käka lite godis;) en ganska så lung kväll, kände som inte för så mycket annat


it's been so long since I've heard the sound, the sound of my only hope

det är inte dåligt väder nu för tiden! Nu börjar man känna att sommaren kanske kommer någon gång=D  Mamma och pappa har farit till Portugal och ska vara borta en vecka, jag får inte bo hemma själv i vecka så jag och min bror måste bo hos mormor. Men det blir nog bra=)
Nu ska jag gå och äta upp resten av min pizza sen ska jag vara med Mikael, hare bra


Vi är i tidningen idag ;)


RSS 2.0