true love is hard to find at least the one of your kind and to have that love there's nothing i would not do

Man säger ju att en bild säger mer än tusen ord så denna bild får berätta om vad jag känner om skolan just nu...


Mikael var världens snällaste som komme förbi mej efter skolan och försökte visa mej hur man gör fysiken, nu fattar jag typ lite grann iallafall så jag ska försöka mej på det sen ikväll efter föreldramötet (som vi barn måste vara med på..)
Annars ikväll blire Idol, greys och true blood;)


i could be sick, poor, old, or blind i don't care as long i have you around

skolan idag var väl helt okej igentligen, på TMSen (eller vad man nu kallar det) så fick vi se mulan, vilken härlig film! Min humor,haha!
Efter skolan skulle jag göra lite engelska men det gick inte så bra så jag får försöka mer med det imorgon.
Ikväll så har jag och stina gått en promenix, sett idol och svenska hollywood fruar, trevlifgt trevligt;)


Blev avritad idag, väldigt likt va?;)haha

 konstnären var the one and only Jonatan ;)sovmorgon imorgn vilket är väldigt skönt!


Se på mig, som du gjorde då När jag var allt som du litade på

Goddagens, är på ovanligt bra humör för en söndag, vad kan det bero på? jaadu vet inte riktigt... Idag har jag iallafall gjort lite matte, gått till Mikael och hämtat min mobil som jag glömde där igår, följt mamma på stan (fick en bok på köpet), gjort lite mer matte och nu sitter jag här.
Boken mamma var så bussit att bjussa på är den nya boken av Stephenie Meyer (hon som har skrivit Twilight), den låter inte så bra men det tyckte jag inte "om jag kunde drömma" gjorde häller så jag tror den är jätte bra;)

Nu blire att hjäpa mamma med maten sen fara vidare och möta stina på mitten därifrån ska vi bege oss till ledarutbildnings shafs;) hare bra


Every mornin' I look at you and smile

har nu kommit hem efter "innan lunch" shoppingen;) fick med mej en tunika och en säng lampa:) Idag är jag väldigt glad, ville bara få det sagt, nu ska jag ringa till Mikael, hare bra;)


They can't break me As long as I know who I am

komme just hem från stina efter att ha cyklat hem i spö regn så nu är jag lagomt blöt;) Vi har sett idol, bakat typ världens godaste muffins ( och typ världens mest mättande muffins..) och så fick vi för oss att skriva en lite novell eller vad man sa kalla den, väldigt bra är den, vi skulle kunna bli författare;) haha

Imorgon blire att ställa väckarklockan på tidigt efter som jag och min shopping glade friendo Stina och jag har fått för oss att "shoppa innnan lunch" shoppa imorgon;)


don´t dream your life, live your dream

japp ny header som ni kanske ser? tycker typ ändå att den blev ganska bra:)

Det är helg och livet leker! typ iallafall, broarna är över ( gick inte så mega bra och jag tror inte att min gympa lärare gillar mej..) Mikael kommer snart och hjälper mej med matten och ikväll ska jag vara med stina=)

Var tvungen att fara hem från caden idag eftersom mitt insulin tog slut och jag hade inte med mej nytt.. inte bra Linnéa! så jag var tvungen att fara hem men jag har jobbat på det vi skulle ha gjort på lektionen. Vi ska få göra våran drömkåk, har noll insperation så jag komme inte så långt men får försöka mer någon annan gång.

Pappa har varit till farmor och fixat nål till mej så jag kan avsluta min stickninck, jippie!=)


I never thought I'd fall for you as hard as I did

Goddagens, hälsodag på skolan idag= oregnterin och prat om kost osv, inte så mega kul, men men. Om du frågar mej gick det ganska så bra för mej och Lina med våran orgentering;)


detta fina träd sprang vi på;)Tänkte att jag skulle göra lite matte det började så här:


Slutade så här:
Imorgon äre iallafall fredag vilket känns väldigt skönt men samtidigt lite halv jobbigt.. pga broarna imorgon men vad gör man det är väl bara att köra och fokusera på att jag faktiskt någon gång i mitt liv kommer att komma fram till mål...
I am a question to the world Not an answer to be heard

sjukt skönt med en promenad, musik i öronen och tankarna får fara fart dom vill, hälst på okändort där ja inte kan hitta dom igen


härlig men
gammal låt <--


Trouble will find you No matter where you go

Jag har nu ringt till johanna och sagt att jag vill ta ett uppehåll med Cheerleadingen, känns jätte jobbigt/ sorgligt men samtidigt skönt efter som jag har varit så sjukt stressad och typ alldrig kunnat slappna av helt eftersom det har varit så mycket med skolan och träningarna. Vi får se hur länge det blir uppehåll, kommer nog inte att få tävla och det är det som är lite av det jobbigaste för det är så himla kul! Men känner att detta beslutet var det bästa att ta just nu.

planerna för kvällen är att
¤gå till ica och klaga på sylten som vi hattade en död myra i ( äckligt!!)
¤ flytta in byron in i mitt rum
¤ se idol
¤göra matte
¤se true blood
¤ sova!

japp japp en ganska skön kväll igentligen, Saadat min "underbara" matte lärare har gett oss 2 sidor matte på någe vi inte ens har jobbat med så jag fattar nada men Mikael ska hjälpa mej med det på fredag efter skolan.

Imorgon har vi två timmars orgentering, Jippie!! aja men det kan bli kul men jag tvivlar starkt! Känner att jag håller på att bli förkyld, snorar och håller på att få ont i halsen, inge bra, inge bra... Har broarna på fredag som jag tänker "springa" även fast jag är förkyld så jag har gjort bort det!

aja kanske inte världens positiva inlägget men man kan ju inte vara glad hela tiden;)


I never thought I'd be in love like this When I look at you my mind goes on a trip

skoldagen var helt ok, bara svenska, engelska och skolfoto idag. blev väl sådär på klassfotot och på enskilda ser jag lite mysko ut...aja skönt att sluta ganska tidigt idag, ska nu göra engelska läxan och måla klart bänken innan jag drar mej till Mikael. vi ska kanske göra muffins och så blir det nog idol skulle jag tro;)

Igår var jag med Stina, vi var jätte duktiga och gick en ganska så lång promenix, sen gick vi hem till mej och hon fick sitt packet från mej. Jag var lite nervös över att hon inte skulle gilla det men hon blev jätte glad så det var ju bra;)Men nu ska jag börja med engelskan, hare bra;)


Tell him nothing if not this; all I want to do is kiss him

denna kväll har spenderats med denna flicka  kul, kul=)


Imorgon känns det på någe konstigt sätt som att jag har mycket att göra.. ska fixa några saker och jag hoppas att Mikael vill fixa dom sakerna med mej, snälla?
jag måste försöka få mamma och pappa att ge mej pengar lite tidigare än vad jag igentligen brukar få för annars har jag inte råd med Pizzan och bion imorgon.. men det löser sej nog;)
Jag har stickat klart min halsduk nu=D det ända som behövs är en nål men den är hos farmor och det känndes lite jobbigt att fara till forsbacka för att hämta en nål, ska försöka hitta en sådan själv (billigt så möjligt såklart) det är en av sakerna jag ska roa mej med imorgon.


You and me have seen everything to see


Vad är det för en dag? är det en vanlig dag? NEE det är ingen vanlig dag för det är Stinas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

16 år, jag är snart ikapp dej;)


.


It's really good to hear your voice saying my name It sounds so sweet Coming from the lips of an angel

Goddagens, hade feber igår så det blev ingen träning för min del, har lite feber nu också så ingen träning ikväll häller. BLir att slappa framför tv:n och kanske göre lite läxa också.. aja men en ganska så halv jobbig dag ida ( fysik, matte och cad) Har kommit fram till att ingen lektion vi har är kul.. har jag valt rätt linje då? haha njee aja kanske blir roligare med valbara kurser;)


Imorgon äre fredag vilket betyder helg, känns så här kul!


I feel the best when I'm with you

skolan idag var bara ovärd känns det som.
¤ sovmorgon till halv 10
¤ svenska lektion med vikarie, vi skulle läsa Matilda, satte mej med markus och "läste"
¤Fick lunch rast en halv timme innan vi ingentligen skulle ha, så mega lång lunch rast
¤ hade engelska utan lärare och nada to do...
¤ arbetspass, skrev in engelska läxan sen blev det brandövning
¤Cad, ingen lärare igen, gjorde klart mitt hus så långt jag kunde
¤ for hem tidigare

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum, känns skönt. efter maten ska jag vara med Stina=)
Nu ska jag plåga mej lite med att läsa Matilda.. hare bra;)


Mikael är sjuk.. hoppas han blir frisk snart! <3


I'm walkin down this road alone and figured all I'm thinking bout is you


jag vet inte riktigt vad det är men något med det här rummet få mej att bli så avensjuk på denna tjej, att det är hon som har detta rum och inte jag...


the greatest thing you´ll ever learn, is just to love and be loved in return

komme hem för ett litet tag sen från träning med Jimmy från 12 till halv 2, jobbigt vare och en annan jobbig sak är att det fortfarande är träning ikväll halv 5 till 7... känndes bara "lite" jobbigt.. aja men vad gör man..

Helgen har iallafall bra. I fredag var jag med Stina, vi gjorde kort, armband, kollade på idol, åt gott och körde lite nork karaoke;) trevligt trevlig;)

 
I lördags började jag med att slipa min bänk, ont i armen hade jag sen.. efter det for jag till Mikael, vi for till hemma kväll och ica för att hyra film och köpa godis;) efter vi komme hem någon gång komme släcktingar och firade Jorre, då blev det fika;) sen for vi hem till mej, såg Marley och jag, åt godis och hade det almänt mysigt. Jag var jätte trött. fråga mej inte varför... Vi gick och la oss ganska tidigt iallafall. sovde ganska så dåligt som vanligt men aja

 

 Snart kommer mormor som ska äta här tror jag,hare bra;)


14 år ;)


vad är det för en dag? är det en vanlig dag?
NEE det är ingen vanlig dag för det är Jorres födelsedag
HURRA,HURRA ,HURRA!!!!!


my love for you is blind

¤ har på mej Mikaels mest go luktande tröja i hela världen

¤ lyssnar på bra musik

¤ imorgon äre fredag och jag ska vara med världens underbaraste Stina'' Vänskap är de svåraste i världen att förklara.
det är inget du lär dig i skolan.
men har du inte lärt dig betydelsen av vännskap,
har du verkligen inte lärt dig någonting alls. ''


blås på det onda, ta bort alting svårt

fick sluta tidigare idag, härligt!=) jag började städa rumet men tröttnade så kom bara halvvägs. Snart ska jag göra mej klar för att fara på tränning, känns lite så där halv jobbigt att cykla till sunnanå i detta väder.. det är nu jag skulle haft en moppe!

Efter träningen ska jag se idol och sen blire väl heroes igen, lite jobbigt äre att det slutar så sent, jag är ju hälften död när väckarklockan ringen på mornarna..

Torsdagar brukar vara min deppar dag men idag har den varit helt ok och jag hoppas den fortsätter med det.
Stinas sms hjälpte mej att överleva den dryga mattelektionen;)

Längtar efter helgen.. men det är ju inte så länge kvar, bara några timmar till imorgon och sen 3 (eller 2?) lektioner sedan helg=)Le love


I wish that I Was looking into your eyes

Har nu efter skolan suttit med Engelskan och matten fram til nu, snart ska jag fara till Mikael för att se om han kan hjälpa mej med fysiken. Hoppas det annars vet jag inte vad jag gör.. Det blev att hoppa över träningen idag på grund av för mycket skolarbete...
Sen blire såklart att se på idol ikväll och heroes som tydligen är varje dag, jätte sent men jätte bra ;)


.

Heroes Ikväll!!=D 20 i 11 men ändå det måste ses! om 3 min börjat det, så jag ska skynda mej till soffan

Imorgon har jag sovmorgon till 10 i 12 känns inte helt fel det häller;)

you make me want to feel Things I've never felt before

Komme hem för ett tag sen efter att varit barnvakt åt min kusin, fanny, med Stina. Och det var då inte jobbigt, vi ritade, kollade på disney chanel och sen gick hon och la sej där vid 9;) då såg jag och stina film, käkade godis och sen satt vi lite vid datorn. Vi fick godis, chips, popcorn, dricka, hyrd film och 125 kr var, ganska så värt om du frågar mej;)
Annars idag så stina bland annat gjort matte i nästan 3 timmar, jag hade tänkt göra fysiken medans men insåg att jag har glömmt papperen på skolan... inte bra, för det är till på måndag;)haha men medans hon gjorde matte läste jag Syskonkärlek, trodde först att den skulle vara jätte äcklig efter som det hadlar om 2 syskon som blir kära i varandra men den var jätte fin! fick låna den av stina så ikväll blire och läsa den;) hjälpte stina lite med matten också:) Sen blev det lite stressigt efter som vi hade 1 och en halv timme på oss att hyra film, köpa godis, göra middag och sen fara till Fanny. Men vi klarade tack vare Stinas blåa pärla;)

Men nu är jag trött efter inte så många timmars sömn inatt, hare bra


gammal bild från malorca 2008


..

Nu är jag inte glad... det var inte fel på mobilen.. det var fel på simkortet så jag kan inte få en ny mobil.. sen så kände datorn för att lägga av tvärt så hälften av det jag skrivit till svenskan försvann..


you are the only one who’s ever known Who I am, who I’m not and who I want to be

jag har ju världens finaste, Mikael visste att jag hade haft en skit dag och när jag kommer hem efter skolan är han hemma hos mej för att göra mej glad. Jag blev såklart jätte glad, det var precis det jag behövde, tack!<3
 skolan idag då var inge kul alls och massa där till som var jobbigt...bland annat så kan min mobil inte skicka sms, jag kan ta emot och ringa men inte skicka, det är ju ingentligen bra efter som dom på expert sa att om den går sönder igen så ska jag få en ny, vi får se om den är så här imorgon också, då blire att fara och besöka expert.

Imorgon äre fredag, det är då skönt men gympan ser jag inte fram emot... hatar våran gympa lärare men vad gör man.. aja är då mega trött så ska nog gå och sova jätte snart, sov gott=)tack för att du finns<3


på skolan

sitter nu och har svenska, ska igentligen skriva en reshistoria men jag har hjärnsläpp... kommer inte på ett smack.. ska försöka hemma och se om det går bättre. Har iallafall haft matte  och nu svenska efter lunchen (hoppas den är god) så äre matte igen.. efter det har jag datakunskap som är sista lektionen. Efter skolan blire att äta sen typ direkt fara till första träninge efter sommar uppehållet.


He sees what I see and he knows what I know

Komme just hem från en promenix med Mikael, vi hamnade iallafall tillslut i en lekpark
   

En trevlig promenad helt enkelt;)

 

ikväll blire att slappa framför tv:n. Imorgon äre onsdag vilket betyder 2 matte lektioer.. (jippie..)


RSS 2.0