Torsdag

okej nu har jag inte skrivit på ett tag men jag beskriva mina dagar med några ord. Tjejkväll,ben and jerry glass, bad, kompisar, mikael, mormor, farmor och kul =).
Igår for vi till farmor och hjälpte till lite, deras häck behövdes klippas så pappa klippte den, jag och linus fick kratta upp det han klippte bort. Det var ett hårt jobb med massa brems som surrade och brände mej... men det var värt för nu är jag 50 kr rikare=)

Idag blir det mikael och vi får se vad vi hittar på någe kul hoppas jag på, ha en bra dag, kram

En trevlig kväll

Middagen var jätte trevlig, vi åt på flotten eller vad det kallas nedanför brinken. Maten var god och det var en kille som var där och sjöng som var jätte duktig=) Han hade som en behaglig röst att lyssna på. Det var tur att vi hade bokat bord för det komme väldigt mycke folk. vi sat ute och det dumma med det är att man får röka där... det är inte det mysigaste om folk siter och röker medans man äter... Man borde inte få röka på resturanger...

Sen efter det for jag till mikael och vi.. jaa vi gjorde inte så mycket typ var mest bara med varan och så.


min broder;P


Soligt!

Tjosan

Nu har det varit soligt i två dagar, jag hoppas det håller i sej! Idag jag varit  på Gullsand med celinas familj, det var jätte kallt i vattnet men det var sjönt när man väl hade doppat sej vi körde bolla gris med en jätte stor boll och så klart förlorade jag flera gånger... min tur i spel är inte så bra, hihi. Men man brukar ju säga otur i spel tur i kärlek=) Sen solade jag ganska mycket också så jag hoppas jag har fått lite färg för jag är värkligen blek... Vi täckte Celina och Linus i sand också,hihi.
Vid 3 for vi hem och i kväll ska vi ut och äta för mamma och pappa firar 10 års bröllopsdag=)

ha en bra kväll, kram 


Onsdag

Tisdag
I går var jag hos sjukgymnasten och kollade upp min svankota där jag har haft ganska så ont i två veckor. Jag har ätit 3 ipren om dagen som dom hade sagt att jag skulle göra och det har inte hjälp någonting... Men han kunde inte hitta något fel. Det var synd för jag skulle vilja veta vad det är så det kan försvinna, men om det inte hade gått om efter en vecka skulle jag höra av mej igen.
Sen på kvällen var jag med Mikael och vi såg på "Sahara" en ganska bra film som jag inte riktigt hängde med i vad som hände men det jag såg vad bra=).
När jag komme hem gick jag och la mej ganska direkt för nästa morgon skulle jag upp tidigt.

Onsdag
I dag steg jag upp halv 6 för jag och min familj skulle till ikea, var trött och sovde två timmar i bilen, hihi. När vi komme dit var det ganska mycket folk där och en av dom roliga sakerna med Haparanda är att höra när dom snackar finska, hihi, det låter ju jätte kul!
Gick igenom hela Ikea på lite mindre än två timmar, det måste seriöst vara rekord från min familjs sida ialla fall. Jag köpte en lampa och två ramar. Efter att ha ätit en billig lunch på Ikea drog vi vidare till Piteå för att hälsa på Morfar, det var ganska trevligt vi blev bjudna på god middag och satt och pratade lite gran.
När vi komme hem packade vi ur bilen och for till mormor där linus hade varit för han inte ville med till Ikea. Så vi stannade där en stund och pratade med henne.
Ikväll blir det nog mest tv och sånt.

Ha en bra kväll, kram


Måndag

"regnet det bara öser ner..." det är en låt som har passat vädret i dag för det har värkligen regnat! Jag har varit med Lina i dag och det var kul, hon har varit på Gotiha så jag har inte träffat henne på ett tag. Vi gjorde smootihe med blåbär i och jag fick blåbärs fläckar på armen som jag inte får bort, hihi. Vi satte oss framför tv:n och blev jätte sugna på ben and jarry glass men det öste bara ner regn så att cykla till hemmakväll var inte så lockande. Så vi betsämmde oss för att göra en Lina och Linnéa special. Vi tog vanilj glass och massa choklad godisar och blandade, det kanske inte var lika gott som ben and jerry men det var gott i alla fall. Medans vi åt våran Lina och Linnéa special såg vi på Grease.

jag ska gå och se film nu, hare bra, kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0