har inte så mycket att göra...

Har du någonsin mjölkat en ko?
Nee, jag har inte mjölkar en ko, men skulle typ vara kul att göra det någon gång, haha
Har du någonsin vunnit en tävling och fått ett pris?
Jag har vunnit en ganska stor nalle på pdol när jag var mindre
Vad gjorde du för 30 minuter sen
spelade GH4 =)
Helt ärligt, Vem sa sist att han/hon älskade dig?
Det måste ha varit Mikael
Vilken restaurang åt du på sist?
Lilla kina!
Vem pratade du med i telefon sist?
En av linus kompisar som sökte linus men han var inte hemma 
Hade du roligt förre helgen?
Joodå! =)
Har du någonsin krypit genom ett fönster?
Joodå.. haha
Vad spenderar du mest pengar på?
jaaduu... kläder kanske?=)
Vad gjorde du 01.00 söndagmorgon?
Jag låg nog i min säng och nörd läste " breaking dawn"
Har du kysst någon över 30?
haha nee skulle inte tro det
Har du kysst mer än 10 personer?
skulle inte tro det häller
Finns det hemligheter du aldrig skulle kunna berätta för dina föräldrar?
haha jaa!
Tycker du om dig själv?
Joodå ibland
Finns det någon du har någonting otalt med?
hmm.. vet inte
Finns det saker i ditt förflutna du skulle vilja gå tillbaka och ändra?
joodå
Är du en känslig människa?
Njaa, det beror på..
Vad kan alltid få dig att må lite bättre?
Musik och trevligt folk=)
Blev du bortskämd som liten?
Haha nee det skulle jag inte tro
har du fortfarande kvar kort på dig och ditt ex?
haha jag tror inte det finns några kort på oss
Tycker du om att gosa?
Såklart!
Vem kramade dig sist?
säkert mamma
Har du någonsin på dig killkläder?
haha joo jag brukar sno mikaels kläder (A)
Har någon någosin spridit ett elakt rykte om dig?
Nope
Har någon av dina nuvarande bästa kompisar snackat skit om dig?
Jag hoppas inte det
Civiltillstånd?
Pojkvän=)
Om du får en dotter, vad ska hon heta?
Jaadu någe fint kanske=)
Planer för sommaren 2009?
Bli brun och ha kul skulle inte sitta fel=)
Har du fortfarande kontakt med några av dina expojkvänner?
Njee
Om du bara fick äta en sak i resten av ditt liv, vad skulle det vara?
Shit vad tråkigt att bara äta en sak...
Har någon av dina vänner fått dig att gråta?
Kanske.. vet inte riktigt
Vad har du för relation med personen du sist skickade ett sms till?
Det var till Mikael, han är en söt liten prick
Har du kysst någon som börjar på bokstaven S?
njee det tror jag inte
Har du lätt för att ge folk en andra chans?
¨Joo det har jag nog
När såg du sist dina far/mor föräldrar?
Farmor och farfar på julafton, mormor träffade jag på stan för någon dag sen, morfar träffade jag i förrgår
Är du avundsjuk på någon?
Joodå

Tisdag?

Jag kan väl säga att nu när det är lov har jag ingen koll på vad det är för dag men i dag avr det tydligen tisdag, trevligt, trevligt=)
Min dag igår bestog av massa oc, såg minst 5 stycken på rak medans jag städade min garderob.. det tog väldigt lång tid, jag blev klar nu i morse;)  Jag tror jag hade feber igår, jag bombade mej med alvedon och ipren så det inte skulle kännas så mycket, mitt huvud började kännas lite luddigt på någe sätt...haha. Jag ringde till stina för jag ville prata av mej men då hade den lilla skiten farit till umeå och shoppat.. jag vill också shoppa, vill ha massa nya saker men då är problemet att jag har inte så mycket pengar..
Igår på kvällen for hela familjen till Celina, vi åt från frasses, jag och Celina tog en frasse box, vi fick en jätte fin liten kamera och om man kollar in i kameran och klickar så kommer det upp olika djur.
Vi spelade guitar hero 4 men bara med gitarr men det var kul=)  Vi gick ut och åkte i amos baken sen la vi oss och kollade på stjärnorna, jag såg 3 stjärnfall! =D  det var jätte häftigt!

Idag har jag städat mitt rum sen nördat dator sen någon gång ska jag vara med Mikael, han ska typ köpa GH4 med trummor och kompani då ska jag äga ut honom i det;) haha

Twilight

Jag sitter här med ett saft glas och har just kommit hem från att ha sett Twilight för andra gången på bio,  Shit vad den är bra! skulle kunna se den 14809606838 gånger till! Jag har alltså läst boken 3 gånger och sett den 2 gånger på bio, jag är beroende. jag fick fjärde boken som är på engelska, haha vi får väl se om jag kommer att fatta någe.

Imorgon blire mini julafton med morfar och kompani. Vi ska typ åka skoter och sånt jag hoppas det blir kul=)


Nu var denna jul slut

Alla vuxna tycker typ att julen börjar efter julafton men det tycker inte jag nu är den ju över! aja en riktigt bra jul var det iallafall! Många fina julklappar och skratt. Jag fick 1000 kr som går till en bärbardator jag har nog kanske råd med en nu, jag och pappa ska kanske in i morgon men vi får se hur det blir med det =)
Min mobil slutade funka idag också så jag snodde linus och smsade med den istället, hihi.  Jag och mamma har kommit fram till att meningen "dina bröst är som svalor som häckar" handlar om plastikoperade bröst, haha.





Igår bytte jag och stina julklappar också, jag fick en väska som jag  "inte" visste att jag skulle få;) haha men den är jätte fin!=)









Men nu har jag Mikael abstines... har inte träffat honom på två dagar och får inte träffa han fören på fredagkväll...Hoppas jag överlever

just nu

så sitter jag i stinas kök medans hon är ute och lämnar lite julklappar till några kompisar. Pepparkaorna jag och stina gjorde blev väldigt snygga vill jag lova, jag ska lägga ut några bilder sen när jag har tid och är hemma. Kina maten var gudomligt god! Sen när vi har blivit lite minde mätta ska vi äta våran ben and jerry, hihi. men nu har stina kommit tillbax oxh jag ska vara lite social med henne nu, kram  

Nu är det bara...

en dag kvar till Julafton=) haha, tiden har gått så himla fort! Och jag som nästan inte har hunnit få någon julkänsla.. haha. Jag ska gå och se Twilight igen =D För Mikael är världens bästa och finaste som har gett mej ett biokort i julklapp så jag kan fara och se den, han kanske inte är lika glad som jag att gå och se den igen men.. haha=)  
Jag och stina ska ha mini julafton, vi ska baka pepparkakor, äta på lilla kina, köpa ben and jerry, byta julklappar och ha jätte kul, haha.
Mamma har köpt en ny jacka som jag också kan ha och den är snygg också, perfekt=) haha men nu ska jag gå och städa så jag kan vara med stina någon gång, kram och Godjul=)


...

Jag har kommit fram till att det inte är så värt att fixa håret med sprej och sånt shafs för det kommer ändå förstöras nu när jag ska ut... bara för att jag har fått det så där perfekt som jag vill att det alltid ska se ut..



 

Goddag

Jag vaknade tidigt i dag, 9. Jag satt och nördade tv ett tag med min febriga bror ( smittar han mej blir det inte kul för honom!) sen kände jag för att spela lite guitar hero, det var jätte länge sen jag spelade det sist :). Jag har varit duktig och damsugat mitt rum också (om mamma frågar så har jag damsugat under sängen också )  Och fram tills nu har jag nördat dator men nu ska jag gå och göra någe vettigt, hare bra kram=)


haha en jätte söt bild på Linus från gasnka länge sen =)

Hej på dej =)

Nu äre jullov och julfesten i torsdags var jätte kul=D Det gick faktiskt bra med sången, jag var först och det var bra för då behövde jag inte vara nervös så länge, haha.
Det var tävlingar mellan 9:ornas klasser och C vann men A var tätt efter, Stina kommer leva i några år på att hennes klass vann över oss.
Igår när jag och stina var på stan komme det fram en tant och fråga stina om hon hadde någe cigg...haha Stina blev stolt ett litet tag efter som hon tänkte att tanten måste ha tyckt att hon såg äldre ut men inte lika stolt när vi komme fram till att tanten kanske tyckte att Stina såg ut som en rökare, haha. Sen komme det fram en kvinna och ville ha hjälp med busstiderna, på engelska... hmm jag hoppas jag sa rätt till henne, jag är inte så bra på engelska, haha, men hon komme nog hem, hoppas jag..=)
Men nu ska jag snart börja gå till Mikael, han skulle komma hit men jag fick komma dit som vanligt.. Det är alltid jag som får gå till han.. aja kram på er=)

Jag vill ha tillbax min mobil så jag kan lägga in lite bilder då och då.. för nu blir inläggen ganska tråkiga med bara text..


Tisdag i dag

Jag saknar min mobil... =( Hoppas jag får tillbax den snart. Efter skolan (som inte var någe jobbig alls idag)så for jag och lina på stan=)  Jag köpte en julklapp till Mikael och Stina, känns jätte bra för nu har jag typ köpt till alla. Sen hittade jag ett par jeans som mamma ska gå in och köpa i morgon men jag hittade ingen klänning till julfesten.. Så jag får dyka ner i min garederob och kanske mammas för att hitta något att ha på mej på torsdag. Aja vet inte om jag vill sjunga på julfesten vi får se..
Imorgon är det iallafall sista dagen som vi har skola sen på torsdag äre bara spel och fika, på vkällen julfest sen väldigt efterlängtade jullov!

Lördag

Igår vare fredag och lucia på skolan. Det gick mycket bättre än jag trott, men ajjj vad ont jag fick i fötterna! Efter allt lucia tågande så gick jag och mikael hem till mikael och åt mackor, vi hade tänkt spela lite nintendo 64 men det blev inte av någon anledning... Vi gick till mej och åt middag, av den anledningen att det var godare mat hos mej, sen gick vi tillbax till han och såg idol=)
Idag är det lördag, jag sovde till 11 och åt lunch fram tills nu har jag inte gjort så mycket suttit vid datorn, sett ett halv oc avsnitt.. kommer antagligen inte hända så mycket mer spännade saker än det.. ska kanske gå och se andra halvan av oc avsnittet nu?

You took my breath away & jag vill aldrig hämta den

Lucia övning i dag från halv 9 till 11,trodde att jag skulle missa spanskan men nee... det var läxförhör och jag hade inte äns kollat på läxan men det gick ändå ganska bra tycker jag=)
Mikael har varit sjuk sen tisdag men ändå har jag varit dit varje dag för jag har glömt någe osv, i tisdags hämtade jag min väska som jag glömmt där, i onsdags var jag snäll och lämmnade hans kemi bok och i dag hämtade jag min börs så jag har fått träffa honom lite fast han har varit sjuk, det är bra annars blir jag ju deprimerad...
Christer är jätte snäll! han har flyttat provet till 16 januari, då behöver man inte plugga nu!=) jippie
Efter skolan gick jag och stina till stan. jag hittade en julklapp till lina men inge mer. Jag hade tänkt hitta nya jeans, julklapp till mikael, kläning till julfesten och kanske hitta någe till stina... Aja får bli en annan gång.
Mina jeans har fått för sej att det är jätte kul att gå sönder så att man inte kan använda dom och måste skaffa nya... tack. så nu går jag omkring i mjukisbyxor och strumpbyxor hela dagarna.


Tjollahoppsan

Nu är jag jätte uppskatad av pappa som också vill ha datorn men han får snällt vänta eller så tycket jag att han kan få köpa en bärbar dator åt mej så att han får den här datorn lite mer. Jag tror Linnéa har gått och blivit förkyld... är trött , ont i huvudet och ont i ögonen, brukar vara tecken på förkylning för min del iallafall.
Idag efter skolan gick jag till mikael och vi spelade nintendo 64, det hade jag när jag var liten och dom har det spelet som var min favorit och fortfarande är, hann tyvär inte spela så länge för då skulle vi in på stan och kolla pjäxor till mikael eller han skulle stå i pjäxorna i ca 20 min och han ville inte stå där helt ensamm så eftersom jag är en snäll och förstående flickvän var jag där och stog med honom som moraliskt stöd efter det for vi hem till mej och då fick jag den mobilen som jag får låna, den är lite mer highteck än min gammla nokia som jag har haft idag men inte mycket mer.Det ända som är skillanden är att denna har färg. Aja jag får väl stå ut med denna ett tag innan jag får tillbax min egna=)
Det var tydligen imorgon som jag skulle klippa mej och färga håret, det var ju trevligt, hoppas det blir bra=) nu ska jag vara snäll och ge pappa datorn.

:)

Godkväll på dej denna trevliga söndagskväll. Jag sitter här i mikaels mysiga tröja och lillamy frilla som jag absolut inte passar i men det är skönt att få bort allt hår från ansiktet. Jag borde göra so nu men jag vet inte hur jag ska göra men jag borde göra den iallafall, sen borde jag också kolla på keminm, Christer har varit så snäll att ge oss ett kemi prov.. jippie..
Jag peppar torsdag då ska jag klippa mej och kanske färga håret, jag hoppas då det för det behövs!  Nästa torsdag äre julfest, då kanske man ska sjunga någe men jag kan inte hitta någe att sjunga och jag vet inte om jag kommer att våga sjunga själv men det där löser sig säkert, sen måste man ju hitta någe att ha på sej det får jag kolla om på torsdag då jag coh stinis ska på stan:)
Pappa ska lämna in min mobil i morgon... det är både bra och dåligt, jag kommer att sakna den! Men sen så behövs det, 1an,2an, 3an, 4an, 5an, 6an , 7an, 8an och # knappen har spruckit, # funkar inte (alltså mellan slags knappen när man skriver sms, väldigt jobbigt!) och så slår den av sej lite då och då... hoppas jag får tillbax den innan jul, fram tills då får jag ha min gammla nokia utan färg som alla skrattar åt eller så kanske dom är snälla där borta dom som lagar min mobil och lånar ut en till mej=)

If you see a friend without a smile, give them one of yours

Idag har vi bakat pepparkakor, mormor och Mikael hjälpte glatt till. Pepparkakorna blev jätte snygga vill jag lova speciellt efter att jag och Mikael hede glasyr på dom;) 
Tillslut skulle mikael hem, jag följde honom en liten bit och vi shollrade omkring, haha. Nu ska jag äta sen blire träning.

 


Mikael som pepparkaksgubbe och jag som pepparkaksgumma

Fredag

Jag har tänkt på att jag aldrig har några roliga rubriker... men roligare blir dom helt enkelt inte än " torsdag" eller någe sånt.. Men iallafall skolan i dag var ganska okej, Novelen som jag skrev i går skulle tydligen inte in idag men då har jag iallafall gjort den =) Vi fick sluta tidigare idag! jippie, kl 2 istället för 3 ;)  Efter skolan gick jag hem, såg på lite oc och nu ska jag snart börja gå till Stina, det är middag med alla som var med och gjorde välgörenhetsgalan ikväll, det blir nog kul kan man ju hoppas=)

Torsdag

okej nu äre nästan helg!=) Skolan i dag var helt okej och efter skolan gick jag och mikal och köpte lite godis, hihi,man borde få äta godis om man ska plugga mycket...
Efter att ha gått med honom hem till han gick jag vidare hem till mej och började tänka ut vad min novel ska handla om, den ska tydligen in i mogon och jag hade inte äns börjat tänkta på vad den ska handla om.. men jag fick ihop någe coh det blev ganska bra ändå=) Nu ska jag och stina hitta på någe bus!


Vad har jag gjort för att förkänna detta?! =(



Vila i frid

Hejsan=)

Idag har jag varit på bra humör=) Men jag är  stessad för julfesten.. om man ska göra någe måste man anmäla sej i veckan och vet inte äns vad jag ska sjunga och om jag ska sjunga... hmm... Men iallafall efter skolan var mikael snäll och följde mej till stan för att kolla om min kläning fanns i en annan storlek, det gjorde den inte så jag lämnade tillbax den. Då måste jag börja leta igen. Efter det gick vi till hans pappas jobb och drack choklad! mums!<3 hihi det var jätte gott och jätte varmt...
klockan 5 får vi där ifrån  och då tänkte vi yes han har glömt att mikaels träning börjar kl 5, med det hade han inte... för träningen började tydligen 7.. aja jag hann äta där och vara med han en liten stund innan han var tvungen att fara hem och nu har jag bara suttit vid datorn när jag igentligen borde träna på so:n som jag ska redovisa i morgon.. kanske ska göra det nu?


=)

jag har inte sovit på 26 timmar ;) men jag är inte så trött iallafall, hihi. vi hade då film lan hos simon, och massa filmer blev det! scary movie, get smart, sen gick jag, mikael, stina och Simon på en liten promenix och tramsade oss omkring=) medans vi var ute hade dom andra börjat se saw 5 ( världelösa filmer dom där saw...) sen såg vi anastasia, bring it on,en till scary movie sen började vi se vi se black christmas men vi gav upp efter som den var mega äcklig! då var klockan ca 6 på morgonen då komme vi på att julkalnedern börjar ju kvart över 7 så vi höll oss vakna fram till då och såg den, den sög... men den kanske blir bättre sen och den kanske är gjord för lite minde barn än oss, hihi. och under den där tiden någon gång åt vi kladdkaka som jon hade bakat som var väldigt god!=) 5 över 9 tog vi en buss hem och har nu bara suttit här och ätit frukost.


                

RSS 2.0