Nu


Goooo OLLE! :D


I can't move the mountains for you

har pluggat som en tok nu efter skolan men ändå känns det inte som att någe har fastnad.. nu ska jag iallafall slappa framför tv:n dom närmaste timmarna, det är ju idol, berg flyttar in och välkommen åter ikväll;)


Love, you got a feeling that you cannot hide. You got a feeling that you can’t decide, what’s right

har tvättar bort sminket, pyjamasen är på och medans jag väntar på att få veta vilka som går vidare i idol ( så jag inte ska behöver gå ovetande om det hela morgondagen) så ska jag försöka bli lite klokare på mitt photoshop, sitter även och väntar på 22.22.
Sen så längtar jag tills jag får sätta näsan i en av bökerna jag lånade från bibblan idag.

I morgon äre onsdag vilket inte känns så jobbigt alls

Let´s go to neverland and never come back until forever ends.

jag måste få säga att jag är lite små stolt över vad jag har åstakommit idag. varit på bibblan, hittat ett par jeans som jag är ganska säker på att jag ska köpa, pluggat matte i 1 och en halv timme, gjort alla uppgifter i kapitel ett i kemin, gått en promenad ( dock en mindre än vad jag tänkt på grund av mina dumma benhinnor...) och nu blire idol


Mor min har köpt sadelpuffar till alla oss i familjen, vilket gjorde far och mej väldigt glada, iallafall mej lite övertaggad... ;)

100928

mjukiskläder, håret uppsatt i en toffs, matte NU


It´s funny how the littlest things can make you feel larger than life; the right lyric, the most heartfelt melody, the clearest message. Love


titta vilken fin kärleks förklaring jag fick av Stina....

Sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve

hejsan gott folk, nu har jag kollat på klippet som alla pratar om. Och jag kan säga att tårarna rann i mängder och mina ärmar på tröjan är aldeles blöta efter att ha tårkat bort alla tårar. grymt fint!



Ikväll blire prom, idol och plugg med stina.

Two of the hardest things to say in life are: Hello for the first time and Goodbye for the last


Jag tror bestämt att hösten är här...

I already am, I always was, and I still have time to be.

Igår var det en härlig kväll med härliga människor! vi såg harry potter och fångaren från azkaban sen blev det kortspel, prat och skratt






The average person spends two weeks of their lives kissing

tänkte bjuda på lite bilder från gårdagens pokerkväll som jag med stor besvikelse inte vann.. den lyckliga vinnaren av 60 kr blev istället johannes,så grattis till han;)






POKEEERRRR!!


Den lycklige vinnaren;)

Nu har jag städat mitt rum nästan klart (datorn såg så söt ut att jag var tvungen att ta en pause). Resten av dagen ska jag nog kolla på idol för att se vilka som gick vidare igår och bara ta det det lugnt. Ikväll kommer det hit ungefär samma folk som igår och vi ska se på harry potter och fångare från azkaban och harry potter och den flamande bägaren eftersom varken Lina eller Mimmie har varit så duktiga på att hålla sej uppdaterade på harrypotter fronten;)

I may look calm, but in my head I´ve killed you three times.

Jag fryyyser och det är helg. Kvällen planer är att göra en repris på denna kväll. Det blir poker alltså och jag ska vinna!!


I don´t ever want to feel like I did that day

ikväll blir körkurs i 3 timmar som jag peppat till 0%.. men det blir bra att få det överstökat. 
Det blir korv och mackaroner till middag för tredje dagen denna vecka...

sometimes we´re broken and we don´t know why

nyss hemkommen från skolan som blandannat har innehållit skolfoto, det är skönt att det är över då slipper man gå och gruva sej för det, nu längtar jag bara tills skolkatalogen kommer. Skoldagen har inte varit så hemsk som jag trodde den skulle vara, ikväll blire box på 360 med mor sedan ultimat tv kväll ;)


Vi såg på varann då vi närmade oss land när vi möttes mellan Dover Calais




har spenaderat dagen med denns sköna människa, vi har strosat omkring på stan, ätit gott på max, pratat massa osv osv osv kanon iallafall !


People change. And often, they become the persons they said they will never be.


efter en icke alls så jobbig skoldag har jag läst lite ur engelskan och som den stora bloggnörden jag är har jag såklart också läst bloggar.
Ikväll blire prom med stina och om jag får gissa en film av något slag;)


Hello sunshine, come into my life, in honesty it's been a while


skön kväll med stina och massa gossip girl, åhhh vad det är bra! 
Imorgon börjar jag inte fören ungefär halv 2, hade tänkt fara en sväng på 360 innan och få det bortgjort, sov gott.

If I could, I wolud write your name in the sky and put a big I love you next to it

dagen har spenderats i baksätet på en bil med stina bakom ratten, spännade men flickan är ju naturbegåvning så jag behövde inte oroa mej;)
Nu kurrar det i magen så jag ska äta middag sedan bege mej till flickan igen där det blir chill kväll med dresscode mjukis kläder,no makeup, håret i en toffs och gossipgirl för fulla muggar, blir myyyys


There are two kinds of secrets: those we keep from others and those we hide from ourselfs


cyklade till kaplan i spöregn för att se Linus match, tagit det lugnt mest hela dagen. Nu ska jag ta på mej någe annat än mjukisar och en smutsig tröja, äta middag från wokandroll sedan ikväll ska jag vara med Stina och Marcus, blir super;)


HAPPY BIRTHDAY TO YOU!



Idag  fyller fina Stina 17 år, som jag har fått turen att ha som vän♥
Hoppas du har en mega bra födelsedag!

The last song



Har sett denna ikväll, fin film måste jag få säga!

The world is full of beautiful things, like you.


Snart blire att fara och kolla på brors match sedan fara på hemmakväll, hyra film och köpa godis. Blir en riktig myskväll hemma ikväll och det känns hur sköööönt som helst, längtar riktigt tills jag får sätta på mej mjukis kläder, tvätta bort sminket, sätta upp håret i en toffs och ba njuuuta av ledigheten.

All these words they makes no sense



Träna, stina, varm choklad och idol ungefär kommer min kväll se ut ;)

22.22

önska dig någe

The real lover is the man who can thrill you by kissing your forehead.- Marilyn Monroe


Jag kan väl börja med att säga att surströmming är inte min grej.. haha så mina andra mackor blev surströmmingslösa;) Men trevligt vare, efter att vi var mätta i magen fick vi en muffin och såg på idol.

min första surströmmings tugga


We stole our new lives, through blood an pain, in defense of our dreams

sovmorgon i morse till 10, skönt. Har lämnat tillbaka min jacka och ska få tillbaka den i en mindre storlek, jag hoppas på att jag inte ser ut som en skalbagge i den också, haha.
Har ganska nyss slutat och om en timme blire att fara tillbaka till stan för att sedan fara till ursviken där det blir surströming med några fina i klassen. det blir första gången jag äter det.. är typ lite nervös.. haha.


The best things about memories is to createing them.



Nu blire promenix och idol med Stina.


what comes next is up to you


Imorgon äre ett datum som jag inte kan bestämma mej om hur jag känner för, men mest känns det nog lite jobbigt..
Ikväll har det iallafall varit konfaåterträff med våra konfrimander, det var väldigt trevligt, sovmorgon imorgon till kvart över ett, skönt.

Bilder från gårkvällen












I´m an idealist. I don´t know where I´m going, but I´m on my way.


Nu ska jag på stan med denna sköna brud ;)

I rymden finns inga känslor



tycker filmen var fin, rolig, mysig och väldigt sevärd!


sometimes two hearts just can´t dance at the same beat

Min kära vän canon fick följa med till skolan idag eftersom jag och lina skulle ta lite kort till sista lektionens arbete då vi skulle besöka caféet cup of love och ställa några frågor. Hon var väldigt trevlig och glad, caféet är grymt mysigt. Efter att vi ställt våra frågor bjöd hon oss på fika, hur snällt var inte det?! :D


Apelsin och passionsfrukt juice och två av dessa var fick vi, jag har länge velat smaka dom och goda var de verkligen!





Jag har städat mitt rum och nu ska jag kolla lite bloggar. Ikväll blire Bio I rymden finns inga känslor jag tror den är jättre bra och taggar till tusen:D

You fill me with sunshine







Jag och Lina knäppte några bilder efter skolan, detta resulterade i bland annat dessa bilder och en ny header som jag är ganska så nöjd med:)

100908

vi hade slut tandkräm hemma hos mej imorse så vi fick ta lite reserver;)



Ikväll blire en repris på gårkvällen dvs idol tittade med Stina fast ikväll slår vi på stort och ska gå en promenad också;)

Trevlig kväll gott folk

I dont forgive people because I´m weak. I forgive them because I´m stong enough to know people make mistakes

Efter skolan har jag kämpat med engelska läxan som tog år att göra men nu är jag klar med den iallafall och ska bröja dra med till Stina där det blir Idol :D en skön låt btw

When nothing goes right... go left.


jag och denna flicka har spendetar våran kväll med att gå en promenad, gjord goda mackor och sett how i met you mother, inte helt fel;)
Nu har jag tagit bort sminket, borstat tänderna och typ bestämt vad jag ska ha på mej imorgon, alltså är jag redo att gå och lägga mej, sov gott.

I had rescued the moment by using my camera, and in that way I found how to stop time and hold it

Idag efter våran korta skoldag bestående av sovmorgon till 13.25 och sedan endast en lektion så for jag och lina hem till mej och slog våra kloka huvuden ihop för att försöka förstå matten. Men icket... det gick inte så bra.. men något vi lyckades med var våra smoothies! sedan fixade vi lite med Linas blogg också.





Beställt





från ellos

Nu börjar filmen om, skönt med sovmorgon till kvart över 1;)



how long is forever?

igår vare mys på hög nivå på björkebogatan, jag och stina såg filmer, åt gott, gick en nattlig och skön promenad då vi pratade om allt mellan himmel och jord. En super mysigkväll♥


100904

God middag,massa prat och skratt, film, godis, stjärnor och musik. en väldigt trevlig kväll helt enkelt!










En tredjedel av den jag var går hem , för en är krossad och en är din.


Efter en ipren, en sinova och lite nässprej är jag redo för att vara med friends ikväll, det blir bland annat tacos ;)

Things I believe in: Soul mates, Ghosts, Unicorns and You





our fingerprints dont fade from the lives we touch

vi har gått en pantpromenad och sett filmen remeber me, har du inte sett den, se den!

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you

Inge 360 ikväll som planerat pga jag är för förkyld, blir promis med Stina istället. Matten borde göras men känns äckligt jobbigt och engelskan borde också göras men känner ungefär samma för den som för matten..

slänger in denna bild på exakt ett år ungre mej.



RSS 2.0