you said you'd never leave me but what are you doing now then?

skoldagen har varit helt okej, sitter just nu och chillar framför datorn med skön musik i öronen. Ska snart ta tag i mitt liv genom att tvätta håret, göra mej klar för kvällen osv, blir ju typ att klä sej varmt eftersom det är KALLT ute...


When you lose what you love, live on.When the road gets too rough, be strong.When you can’t understand, but you’re starting to see, it’ll work in the end, you just got to believe.

hade engelska nationella direkt på morgonen, vet inte om det gick bra eller dåligt men jag hoppas det gick bra. sedan hade vi 3 timmars hål... vi drog på stan ett tag. känns som man har varit där ganska ofta nu på sista tiden. for tillbaka till skolan för att ha en lektion och sluta kvart i 3.
Frida och jag for på ica efterskolan och köpte glass, chokladkross blev det för min del som jag njöt av framför vänner när jag komme hem.

Blir nog inge 360 ikväll eftersom jag har nackspärr, har typ sovit konstigt eller någe. Men funderar på en promenad senare och att städa ur garderoben sen så äre ju såklart greys kl 21.00 ikväll ;)


Music is the reason why I know time still exists

Ikväll blev det att fara till medle för att hämta Stinas moppe, Stinas fina mormor bjöd på fika och även lite pant;) efter fika och prat satte sej jag och stina på moppen och körde mot ica där det pantades burkar för fullt, 54,50kr tror jag bestämmt att det blev, vi hamnade senare framför det obligatoriska måndags programet, svenska hollywood fruar;)



har hittat ny skön musik man inte kan göra annat än att gunga med i, ska snart gå och lägga mej... snart...

you changed my life that day and I havent decided yet if it was good or bad



Jag och Lina på fysiken idag då vi gav varandra styrka till att orka med lektioen..;)
Fick veta hur fysik provet gick idag, inte lika bra som jag hoppats men ett G iallafall. Nu äre middag och sedan bär det av på pantpromenad med min kära vän Stina.  

Watch my face As I pretend to feel no pain



är ganska nyss hemkommen från stan där jag hittade kläder till skolavslutningen och ett linne, Linnéa är nöjd:)


två new stuff i lill rummet mitt



Är galet sugen, synd bara att man inte är 18

 

  


We are an example of why not to fall in love it takes a turn and then it hurts more than you could dream of

Idag är jag trött, har inte gjort så mycket, suttit vid datorn och sett step up. Snart ska jag följa mamma och hadla för att fördriva tiden lite.
Ikväll ska jag vara med Marcus, vi får se vad vi hittar på för kul:)


You've got nothing to lose Except me and you

vet inte varför jag satte mej vid min dator när den typ har virus och är jätte seg men nu sitter jag här och orkar inte byta..
Ikväll ska fröken söderström komma på besök, igentligen skulle vi vara i medle men den yngsta av Söderströmarna har magsjuka så det blir att vara här istället, vet ej vad vi ska hitta på men någe galet  hittar vi på;)


I know the beginning and now I also know the end





vi hann inte helt oväntat till passet men vi kämpade bland alla maskiner istället, duktiga är vi! snart ska flickan fixa sitt månadskort så vi får ording på våran träning. Annars ikväll har vi ätit goa mackor och klippit och klistrat i våra fotoalbum:)

Snart ska jag gå och lägga mej för jag är trööt, är nåså vansinnigt otaggad till morgondagens gympa då det är jogging....Men det är ju fredag vilket verkligen inte är helt fel!

snart bär det av mot 360

klockan är 20 i 6, kl 6 börjar passet jag och stina har tänkt infinna oss på, blir kanske liiite stressigt eftersom vi ska cykla dit, men jag hoppas vi hinner;) stina är snart klar och då far vi i full fart!


Just when I had you off my head Your voice comes thrashing wildly through my quiet bed

Nu ska jag och bror min se I love you man, tummen upp för det;)


They say time heals everything But I'm still waiting

fysik prov direkt på morgonen, för första gången i mitt liv kändes det bra, jag svarade på alla frågorna ( vilket jag inte gjort på dom andra fysik proven) och jag hoppas hoppas det gick lika bra som det känndes att det gjorde:) efter det for vi tillbaka till kaplan, gjorde miljö shafset klart och åt lunch. Sedan slutade vi, hur skönt som helst! Vi for några från klassen och köpte årets första mjukglass och satte oss på torget och njöt!

 

snart ska jag göra middag för att sedan sätta mej på cykeln mot 360.

haha Loggade just in på blogglovin, 220 inlägg.... när satt jag vid datorn sist?
Inge greys ikväll.....:(


Time is gonna take my mind and carry it far away where I can fly

Idag har jag hunnit med att både vara hos tandläkaren och doktorn. Direkt jag komme hem blev det att slänga i sej någe för att cykla till lina där vi pluggade till fysikprovet som är imorgon, hoppas hoppas det går bra! Stinas mor var snäll och hämtade mej hos Lina sedan plockade vi upp Stina på vägen och for vidare mot stan där hennes teater grupp stog och väntade, ingen nyckel hade vi så vi fick oss inte in. Dom flesta av barnen for hem men 3 st stannade kvar, blev att sitta på frasses, leka lite lekar osv tills dom fick skjus hem dom också. Efter det bar det av mot costers där några modiga människor läste från deras gamla dagböker. Nåså vansinnigt vad vi har skrattat, verkligen hur kul som helst, man ville inte att det skulle ta slut! Hoppas det kommer hit någon mer gång då ska jag definitvt fara dit!


Gårkvällen i bilder









jag låter bilderna tala för sej själva och så vill jag tacka Simon som stämnde min gitarr :)


We all learn to make mistakes And run from them With no direction

Idag orkar jag inte vara på bra humör, jag orkar inte häller göra fysik men det måste jag göra iallafall... tvätta håret borde jag också göra


Snö....

igår kväll var jag med jon, vi gick en promenad, pratade, såg film och spelade lite spel. det var trevligt och Jon fyller hela 17 år idag! så jag stannade till just över 12 så jag skulle vara den första att ge en grattis kram ;) GRATTIS JON ! :D

Idag har jag varit ner på stan en snabb snabbis för att köpa lim, det var inte kul att cykla hem kan jag säga... snön kan ju ta sej någon stans! så här fin var jag när jag kom hem..


haha lagomt snöig och blöt..;)
Nu ska jag slå på bra musik och ta tag i mitt rum

I'm losing sense of time and everything tastes the same

idag for jag på skolan eftersom jag knappt känner av magen nu :) sovmorogn till 10, fysik, lunch ( PIZZA!) sedan hade vi gympa men jag var inte med på den, fick gå en promenad istället då passade jag på att gå in till stan och hämtade ut korten från expert som jag framkallade. Det ska bli super kul att sätta upp dom på väggen och att klippa och klistra in dom i fotoalbumet! Efter gympan hade vi Tms som var lika tråkigt som vanligt.
Efter skolan har jag och Lina jobbat jätte duktigt med matten så nu hoppas jag att provet går prima imorgon.

Nu ska jag gå till stina med hennes kort och ska spendera denna fina torsdags kväll med henne :)

Några kort jag framkallat:

   

Pretend I'm okay with it all

hemma från skolan idag, har inte gjort så mycket, pluggat matte och suttit vid datorn. vid halv 4 komme pappa och vi åkte till akuten för att ta lite mer prover. nått värde hade höjts men jag mådde bättre vilket doktorn tyckte var konstigt. Komme hem för en liten stund sen och nu väntar middag sedan lite mer matte plugg och Ikväll Greys ;)




Tisdag 13 april

dagen blev inte som jag hade planerat. Steg upp och plötsligt fick jag jätte ont i magen från ingestans, tänkte att det skulle gå över så jag cyklade till skolan. Väl på skolan började jag må jätte illa och sprang till en toa för att spy.
Pappa fick komma och hämta mej, Lina var värdens finaste som väntade med mej<3
 vi misstänkte att det var blindtarmen som jag haft problem med en gång tidigare för 5 år sedan.  Fick en tid på Erikslid 14.50. I väntan på att få fara låg jag på soffan och hade jätte ont. drack ett halft yoghurtglas men fick inte i mej någe mer. 

På erikslid gjorde dom några tester, dom kunde inte hitta någe fel men misstänkte blindtarmen, jag fick typ panikattack när dom skulle ta blodprov i amrvecket ( som verkligen är det värsta jag vet.. och jag var så jäkla trött och hade så ont) och spydde. 

Då skickade dom mej till Akuten, där mådde jag lite bättre. Dom ville ta blodprov i armvecket här också, denna gång fick jag ingen panikattack men det var as jobbigt...

En timme senare fick vi fara hem eftersom jag mådde mycket bättre men har fortfarande  ont i magen men inte lika mycket längre. 

Ska dit imorgon för lite mer prover för att se att det blivit bra. 

har nyss ätit middag, väldigt gott med tanke på att det sanaste jag åt var yoghurt vid kl 12.

Bror min som jag tycker väldigt mycket om just nu har farit på ica och köpt en piggelin till mej :)

Nu är jag väääldigt trött, ska vila framför tv:n och njuta av min piggelin.

  


they say hate is a strong word, yet they throw love around like it´s nothing

matten gick så dåligt att den ska vi inte ens tala om, Stina komme förbi och förgyllde min kväll. Vi läste lite tidningar, for ut och hamnade helt crazy nog på ica ( hur kan det komma sej, helt oplanerat, lite spåntant for vi till vänster..) shollrade massa på cykeln som förövrigt är min bästa vän för tillfället, finns det någe skönare än att cykla på våra 2 däckade vänner på asfalterade vägar?
Vi spontan köpte en darkpassion och landade i stinas säng framför Hollywood fruar;)

Imorgon har vi sovmorgon till kl 10, skönt. sen hoppas jag att vi kommer få det 5 stjärniga vädret vi haft idag imorgon också.

sitter just nu och lyssnar på denna låt och lyssnar man fram till 2.40 så får man höra typ den härligaste tonen i världshistorien.





Ignorance is your new best friend

Hade värdens längsta hål ( nästan 4 timmar med lunch) då gick vi på stan en stund och jag fick göra bort det jag igentligen skulle göra efter skolan, köpa hårfärg och framkalla bilder. Bilderna kommer imorgon vilket känns jätte kul! :D trodde det skulle ta lite längre tid men icke;)

Nu är jag mätt i magen och ska sticka näsan i matte boken och låta lill hjärnan jobba...


all we ever do is say goodbye

Har just kommit hem från stina. där jag, simon, stina och amanda har spelat massa spel förfullt;) först blev det kampen mellan man och kvinna som såklart kvinnorna vann ;) sedan lika par leka bäst, Amanda och simon var ett par, jag och stina bildade det andra. Simon och amanda vann, kanske inte helt otippat men jag trodde verkligen jag och stina hade en chans;)  Tillsist spelade vi twister, jag tror simon var mästare här trots stinas massa försök(fusk) till att vinna, hon är fin hon<3

 

En väldigt trevlig kväll vill jag säga :)

we will be ok

Snart ska jag sätta mej på cyklen med fysik och matte bökerna i korgen, med ett glatt leende cykla till Lina. Där ska vi slå våra kloka huvuden ihop;)
 


That's just human sense to me

Har ganska så nyss kommit hem från Marcus. Där jag, Marcus, Lina, Jon och stina har bakat blåbärspaj, sett aristocats, pratat, dansat, skrattat och tagit massa kort. Kul vare;)

Jag tjuv åt lite blåbär

Jon försökte lära mej en dans.. gick sådär


Med stina gick det bättre;) Jag tror alla blev äckligt less på låten vi dansade till, haha






En trevlig kväll som borde göras om, synd bara att vi var tvungna att fara hem så tidigt...


You can't play on broken strings

Igår var det hel dag med Stina, hur kul som helst! först gick vi och pantade (21,50 kr), gick till pennstigen och åt morötter med dipp, gjorde stina lite cool och tog massa massa kort sedan bar det av mot tattung, det var väldigt mumsigt vill jag lova!


 

När vi var mätta i magen for vi hem till henne, såg film och åt godis ;)

Idag händer inte så överdrivet mycket men ikväll ska jag, Stina och Lina fara till Marcus där det blir bak, ät och kul;)


And if I could hold on Through the tears and the laughter Would it be beautiful?Or just a beautiful disaster

Idag har Jag hunnit Mycket! gjort nästan alla frågor i fysiken, ätit, hängt tvätt, tagut ut mattorna, ducshat och snart ska jag gå och möta stina på mitten. Därifrån kommer vi sedan att bege oss mot ica för att panta lite burkar;)


each regret and each goodbye was a mistake too great to hide

igår var jag som sagt på stan med Jon och Stina joinade oss också, jag hittade dock inge att ta med mej hem. På kvällen styrde jag och linus stegen mot hemmakväll där vi hyrde seven pounds och sedan gick vi på ica för att köpa lite gott;) sjukt skönt att inte frysa ute och att det inte blir mörkt så fort längre. filmen var väldigt bra vill jag säga!

Idag har jag inte gjort så mycket, följde far min och handlade, försökte plugga fysik, körde core på 360 och for till fredrik där det sågs hockey för fullt. För att inte missa Greys gick jag hem där vid halv 9.  En ganska dryg dag men man behöver väl sådana för att uppskata dom andra.




blås på det onda, ta bort allting svårt

hade hoppats på sol idag men det blev tydligen regn istället... ska snart gå ut till bussen mot stan där jag ska träffa Jon :)


I can see your halo


total madness








.

Mor min vet vad jag gillar, mitt påskägg bestod i stor del av dessa små goda skapelser!


I'm counting the seconds until you break the silence

dagen bjuder på kalas hos danne, jag ska nog gå dit, få lite sol i ansiktet och med hög musik i öronen äre rätt så skönt. Sen ikväll blire att vara med flickan från pennstigen, vi får se var vi hittat på för galet;)


tredje april tvåtusentio

Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på tv, gjort matte ( något man inte ska behöva göra på ett lov igentligen..),suttit vid datorn och fått påskägg av mor och far fullt med godis och lite pengar, tackar tackar=)

Snart ska vi bege oss till Medle för att umgås och äta påskmiddag med familjen Söderström, det kommer bli jätte kul det!


En bild på mej och Celina i våra bästa år;) vad kan det vara 5 år sen? aja men snygga som vanligt iallafall, haha

I refuse to let my life roll all over me

jag och stina for somsagt till stan idag, slasken var inte att leka med kan jag säga! blev att cykla på vägen tillslut. Väl på stan upptäckte vi att det bara var åhlens som hade öppet, kul... Men på Åhlens träffade vi våra kära vänner från barbapappa familjen

 

Efter att stannat och prata med dom om gamla minnen osv så gick jag och stina på Waynes och fika morotskaka, väldigt gott vill jag säga.

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum och snart bär det av mot mormor


2 april




idag blire att gå på stan med Stina, får se om jag kanske hittar någe fint att ta med mej hem. Sen ikväll blire mys hos mormor.


You make it hard to smile

påsklov känns ganska skönt! Känns inte lika skönt att veckan efter har vi prov i matte och fysik, mina favvo ämnen...
Men nu ska vi tänkta positivt, kvällen kommer bjuda på pantning, målning av ägg ( det är ju påsk! )och massa annat skojsigt med flickan under.



RSS 2.0