abc

Dagens humör:  Inte på topp om man säger så...
Dagens önskan:  Mikael frisk
Dagens jag känner för: Helg !
Dagens doft: typ ingen, är tät..
Dagens smink: Mascara som vanligt
Dagens klädsel: jeans med hål i, vitt linne, klasströja
Dagens köp: Ballerina
Dagens längtan: Mikael
Dagens kärlek: Kompisarna
Dagens väder: som alltid nu på vintern (less)
Dagens jag vill inte: vara på skolan
Dagens måste: städa i bastun...
Dagens mat:  carbonara
Dagens telefonsamtal:  jag har inte pratat i telefon överhuvud taget idag
Dagens tvprogram:  har inte kollat på tv häller..
Dagens bästa:  dagen blev ganska bra iallafall mot slutet
Dagens sämsta: Mikael sjuk
Dagens roligaste:  Lina på no:n ( hon är söt )




Tisdag

Jag for på skolan idag, känndes bra, det var mycket mycket roligare på skolan än att vara hemma och dryga..Jag hade ont i ögon hela dagen och så hostar jag varje gång jag börjar skratta så jag har hostat mycket!  Det hände väl inte så mycket annat kul på skolan men efter skolan for jag till Mikael men först var vi tvungna att gå förbi hans mammas jobb och hämta nycklen hem, hon jobbar på dagiset brevid skolan och barnen stannade till och stirrade på oss, haha dom var söta=)
När vi komme hem till Mikael fikade Cartins goda fika! Mums säger jag=)  Samtidigt kollade vi på "just like heaven" och tog det lite lungt. Men jag han inte se hela filmen för jag hade utvecklings samtal kl halv 5 så jag drog till det möte pappa, snackade med  Elisabeth ett litet tag och sen bar det hemåt=)

Nu ikväll ska jag bara ta det lungt, kolla på tv osv=)


Lina gjorde en cool frisyr på mej på tekniken;)


Mikael lekte konstnär igår ;)


Lördag och jag är sjuk

Igår var jag på bio med Mikael och såg Benjamin button den var bra och ganska anorlunda men jag frös så himla mycket! När jag komme hem och skulle gå och lägga mej satte jag på hem mjukisbyxor, långärmad och tjocksockar men ändå frös jag, jag låg och skakade i sängen , det var som att jag hade en inre jordbävning, haha.  När jag vaknade hade jag så sjukt ont i huvet! Men efter 2 alvedon och en ipren belv det ganska bra och så kännde jag mej lite drogad, haha. 
Jag har tänkt på att man blir aldrig hungrig när man är sjuk, idag har jag bara ätit lite annanas och nötter pga att mamma tvingade i mej någe.
har iallafall bara nördat tv och dator idag och det kommer jag väl att forsätta göra hela dagen...


Onsdag igen

Nu sitter jag här med mina två ost mackor och en mugg med O´boy i min absoluta mys outfit, mina jätte stora rosa mjukisbyxor, Mikaels mysiga tröja ( som har slutat lukta Mikael...) och lilla my frisyr, haha.  

Mikael var sjuk idag också men jag överlevde dagen iallafall, Bitte var jätte gullig och bjöd oss på fika från cafeterian idag på slöjdlektionen, man fick ta vad man ville för 10 kr. En havrekaka och 4 ballerina blev det för mej=)  Sen fick vi sluta tidigare idag pågrund av att vi såg  filmen igår på hålet, 10 över 1 fick vi sluta. Då gick jag hem och såg Twilight igen, jag satt och pratade med i nästan alla repliker.. jag tror det betyder att jag har sett den för många gånger? 
Sen satt jag bara och nördade dator fram tills träningen. Vi fick lära oss en ny dans, nya saker är alltid kul=)
Efter träningen for jag och pappa förbi med sprutan mot livmoderhalscanser till stina för hennes mamma ska ta hand om den framtills imorgon då vi ska ta den. Det kommer göra ont tror jag.. och så ska stina ta den före mej, varför är jag så snäll som låter henne ta den före..?  


 

 

Every day I wonder why he saw me when a thousand other girls saw him

Sitter här och lyssnar på Broken Stings och som vanligt när jag tycker att en låt är ganska bra så nöter jag sönder den tills den blir så dålig att jag nästan börjar må illa av att lyssna på den, haha.
 Dagen har varit gasnka bra, Mikael var sjuk så jag kände mej lite ensam ibland men Lina var frisk idag=)   Efter skolan gick jag till Mikael med hans matte bok så då var jag där en stund och flumade ett tag innan jag gick hem och skulle göra läxa men det blev som inte.. sen gjorde jag middag, mamma har kommit på att hon och jag ska äta vegitariskt i veckan. Igår gjorde hon korvstoganof som inte var god på någon nivå. Men det jag gjorde i dag var gott, biffar med typ kikärtor=) Nu ska jag ta tag i läxgörandet så jag får göra någe annat som att typ se på tv klockan 8 då topmodel börjar=)

Goddagens

skolan var dryg som vanligt, efter skolan hade jag tänkt dra med Mikael till stan men det blev som inte så vi for hem till han istället och skulle baka men det blev som inte häller, haha. Men mackor och film blev det iallafall=) Mamma Mia, undrar hur många gånger jag har sett den?
Men sen efter middan blev mikael inge bra och hade tydligen feber så då sa jag att han skulle lägga sej och sova så han blev bättre och förhoppningsvis kommer till skolan i morgon, annrs blir jag inge glad...  Lina var sjuk idag jag hoppas hon är frisk till i morgon.
Men då efter som jag inte kunde vara med Mikael som planerat såvar jag med stina, det blir mer och mer sällan vi är med varandra nu.. inte bra, men det ska det bli ändring på, vi hade iallafall en lite halv tokig kväll som vanligt ;)


Lördag

var med stina igår då, vi bakade kladdkaka och det slutade med kladdkakesmet krig ;) haha sen satt vi framför tv:n och tjockade i oss kladdkaka och lite chips.





Idag blev det att stiga upp tidigt och kolla på olika skolor och linjer, först for vi på anderstorp och kollade på media och det lät jätte roligt, sen på musik som jag inte fattde så mycket av och sist inredning och design. Det blir nog inredning och design på kaplan skulle jag tro=)
Jag och mamma åt med mormor som jobbar där och satt och pratade lite med henne. Och nu har jag just kommit hem och ska kanske gå och städa mitt rum innan mikael kommer. Vi ska och äta middag och mormor ikväll det blir nog gott=)


Äntligen fredag

Det är fredag och kemi provet är över! Det gick väl ganska hoppas jag=) Det känns som att vi har gått skola i typ en evighet sen jullovet men det är typ bara 1 vecka och 2 dar?
Ikväll blire iallafall stina=) vi ska väl hitta på någe roligt men vi vet inte riktigt vad men det brukar bli roligt vad vi än gör,haha.
Idag på spanksan skulle vi över sätta "cuba styrs av Fidel och hans bror" men vi komme inte fram till vad hans var på spanska så då skrev vi tú och då belv det på svenska " cuba styrs av Fidel och din bror" haha! det tyckte jag var jätte roligt! höll på att skratta ihjäl mej! Men alla andra tyckte inte att det var lika kul... ingen humor asså ;) haha

Linnéa vill...


Idag är det torsdag då är det fredag i morgn :)

Mitt humör har varit upp och ner idag men mest upp. Simon lärde mej spela gitarr idag, Curly sue med Takida, det kanske inte låter så bra när jag spelar men det var kul=) Det här med kemin kanske kommer att gå ganska bra iallafall det känns så nu iallafall men det kommer nog inte kännas så när jag sitter där i no salen sista timmen imorgon och har provet framför mej,haha.
Ikväll ska mamma dra med oss till det nya tränings stället 360 där hon ska börja jobba annars ikväll blire kemi,kemi,kemi sen får vi se om jag hinner någe annat.

Idag är det onsdag i morgon är det torsdag och då är det snart fredag=)

haha positift tänkande är bra=)
Jag stog i cafeterian idag, med en tjej som hette Sanna, det ända vi sa till varandra var typ "jag vet inte hur man gör kaffe" "nee inte jag häller.." det var typ allt sen satt vi och stirrade in i väggen.. nee det komme massa folk och pratade med mej så jag hade det då trevligt=)  Dom andra i min klass fick sluta tidigare ( av någon konstig anledning) men då fick jag sluta tidigare också, Jon gick med mej och Mikael hem  och vi flummade eller jag skrattde massa åt mej själv, haha(A)  Mikael förhörde mej lite på kemin men vi gav upp för det var så tråkigt då satte vi på en film i stället,  Eagle Eye, den var ganska bra men det är en sån där film man blir stressad av men jag lyckades ändå nästan somna... jag var trött.  Han for hem där vid 6 sen drog jag till första träningen efter jullovet, det var kul=) haha känns ändå lite skönt att ha börjat om igen nu efter julen.




You’re the closest to heaven that I’ll ever be

Idag efter skolan har jag gjort något så roligt som att plugga,plugga och plugga... Sen skulle jag vara duktig och läsa Flugornas herre ( som tydligen ska vara utläst i morgon?! ) men somnade.. det måste ju bara betyda att den är väldigt dålig eller så är det för att jag sover för lite.. haha aja efter middan for vi en sväng till mormor och fikade lite=)  Sen nu på kvällen har jag sett topmodel och ska väl sitta här och nörda ett tag.


into a room where thought can bloom

Jag har just ätit upp ett äpple som inte var så gott.. mamma och pappa fattar inte att det är dom gröna äpplerna som är goda. Kvällen har spenderats med Mikael vi har sett på handcook, bones och ätit bode kykling och ris och kladdkaka=)
Skola imorgon.. kommer bli en dryg vecka , kemi,kemi,kemi... aja efter denna vecka äre då över med kemin.
Sen har jag ingen aning om vad vi har för gympa imorgon men jag hoppas på att det är inne för det är sånna kläder jag kommer att ta med mej.

Är sugen på ett par nya skor också men då behövs pengar och har jag det? nee...

Jag vill göra om i mitt rum också.. kanske ska få med mamma på den idén också?

Happy

Mobilen är tillbaka=) Min drog är tillbaka!


something about the way you looked at me made me think for a moment that maybe we were meant to be

japp då var skolan igång igen... fick läxa första dagen, i spanska, vi har prov den 16 i kemi och vi blir bombade med nationellaprov.. vem har kommit på idén att ha nationelllaprov i spanska och no?!  och vem har sagt att 8:an är värst? nian är mycket värre.. aja jag kommer att överleva :)

Efter skolan tog jag det bara lungt, städade mitt rum lite, nördade datorn osv, sen efter middan gick jag och mötte mikael sen gick vi hem till mej :)

Imorgon äre fredag och sen äre helg igen bra, bra=) helg är skönt jag är redan less på skolan, haha.  Och nu när det är 2009 börjar alla fylla 16 och får börja övningköra osv men jag kommer vara 15 ett ganska bra tag till och kommer att bli kallad för liten men jag lever på att när alla andra är 40 då är jag 39! haha =D

sista dagen på jullovet..

vad har jag gjort på mitt jullov igentligen? typ inget specielt.. jag har firat jul och nyår som alla andra. Sen har jag typ inte gjort så mycket annat än att vara med kompisar, det här lovet har varit ett behövande lov att få koppla bort allt som har med skola att göra men imorgon börjas det igen... prov den 16 och en jätte tråkig bok som ska läsas...jippie.. Sen ikväll kommer jag inte kunna sova för jag inte trött överhuvud taget och så ska man upp kl kvart över 6 imorgon.. 

Kvällen var kul och har spenderats med Mikael,Simon,Stina,Jon, Viktor och jorre vi bowlade, Jag fick 65 poäng på två omgångar, stina skrattade åt mina poäng... bara för att jag var den ända som inte komme över 100 poäng. Efter bowlingen for vi och åkte skridskor fast jorre och Viktor for hem, vi åkte inte så länge för vi höll på att förfrysa sönder! ajaj vad kallt det är ute! då for jon hem och vi gick till Mikael och såg på tv och bara myste=) Simons snälla Morfar skjusade hem oss.  Nee men nu kanske man ska åtminståne försöka somna lite tidigare än 3..

...


Det blir en vanlig tråkig kväll framför tv:n, det blir nog top model och sen någe film tills jag blir trött och tar min skönhetssömn. Ha en trevlig kväll


Goddag Goddag=)

näst sista dagen innan skolan börjar... jag får typ ont i magen..men det är inte så jätte länge kvar till sportlovet va? Jag komme just hem från lövångersrevyn, det var kul, haha! Vi gav farmor och farfar biljeter till det i julklapp och då köpte vi till familjen också. Vi har bjudit farmor och farfar på middag sen ikväll vet jag inte vad som händer blir kanske bara en lugn kväll framför tv:n men man vet ju aldrig.. =)

Man får inte alltid det man vill ha men om man försöker kanske man upptäcker att man får det man behöver









Jag är förkyld och jag längtar tills sommmarn kommer...

Hello

Stan med Stina idag, kul=) Jag köpte ett par jeans men vi får se om jag ska ha kvar dom. Jag hittade massa annat också som jag inte köpte. Men jag blir så snål när det är rea och det jag hittar inte är på rea... haha inte bra. Jag längtar tills alla vår kläder kommer för jag är så less på alla kläder som är i affärerna nu, dom har varit där så länge.. aja nu kommer nya kläder snart;)  Nu ska jag äta sen gå till Mikael=) 


Linus lekte fotograf igår;)  

2009

japp då vare 2009, ojoj vad tider går fort! nästan så man inte hinner med;)  Idag har jag som bara tagit det lungt var med Mikael där vid 2 vi såg på film och shollrade omkring, haha. Tills han for hem och jag for och åt middag på Lilla kina med familjen, trelivigt trevligt. Jag och mamma skrattade så mycket så jag tror att dom andra på resturangen trodde det var någe fel på oss, haha.
Men nu på kvällen har jag sett film och virkat klart Mormors julklapp ( den kommer hon få lite sent men bättre sent än anldrig)
I morgon blire stan med Stina, Jippie =D hihi jag känner att jag måste shoppa av mej lite granna, när köpte jag någe åt mej själv sist..?

aja men ha ett gott nytt år! =)

RSS 2.0