when my world is falling apart When there's no light to break up the dark That's when I look at you

har nu kommit hem från luleå. Stingrays var hur duktiga som helst! började gråta både för att jag var nåså vansinigt stolt och att jag upptäckte att jag saknar det mer än jag trodde. Och mer gråt blev det när dom fick priset för mest minnes värda! då fick man gå ner och gråta och kramas massor.

Efter att tävlingen var slut hann vi gå på monki 20 min, men inget av det jag ville ha fanns :( sedan blev det lång väntan på bussen, men vi försökte göra lite fysik och läste tidningar för att fördriva tiden;)

Att åka buss när det är mörkt ute, man är lite små trött och med musik i öronen måste ju va bland det mysigaste finns.

lite pictures från dagen:










det var lite svårt att fånga alla tävlande in action så lägger ej ut några sånna, nu ska jag sova! godnatt



kärlek



your hand and my hand have a peculiar way of fitting together

Can you feel this My heart beating out of my chest

kl 10 infann jag mej på 360 för att köra ett jätte roligt dans pass:D efter det har jag pratat med lina om morgondagens äventyr till Luleå där vi ska hejja på Stingrays så vi blir hesa, pluggat aldeles för lite fysik, gått till ica med bror och köpt godis och hämtat ut pengar så jag har råd med bussen till Luleå;) Ikväll kommer Mikael hut, det blir super<3


there is no time for your bad attitude

ska vara med denna underbart fina ikväll, det ser jag fram emot:D    

åkte skidor på gympan idag, inte kul.... men nu är det gjort och jag behöver ej åka på dom långa sakerna igen. annars så var skolan helt okej.

Snart ska jag börja ta tag i mitt rum sedan ska jag och min käre Mr Tv umgås. 


Cranberry white



här har vi min nya fina vän, jag hoppas detta är en början på en lååååång vänskap;)

Just because we use cheats doesn't mean we're not smart

ingen datakunskap idag eftersom internet var ur fuktion, men det gjorde ju inte så mycket;) gick hem, det var inte så hemskt som jag trodde, frös då inte.

Nu ska jag se på thats 70 show medans jag väntar på att pajken ska komma hit, då blir det fysik plugg för fulla muggar!


med dessa kloka ord i mitt huvud ska jag ta fram fysik bökerna


hold my hand and never let me go

har nu kommit hem från lina där hon och jag var väldigt duktiga på att göra fysik! ;) ska göra lite mer fysik snart men först ska jag sitta vid datorn en liten liten stund ( kommer nog bli ett ganska så bra tag, haha) min kväll är ganska ointressant, bara fysik och kanske lite tv om jag hittar någe att se ;) hejsvejs


let me feel, I don´t care if I brakedown

Tjenare tjenare, en bra måndag har jag haft:) skolan var helt ok. Efter skolan satt jag och pratade med Jhon och Harpa och jaa.. vad ska man säga;) haha
Men sedan komma pappa och hämtade mej och vi begav oss mot expert där dom nu insåg att jag borde få pengarna tillbaka för min skitmobil, så 1800kr har jag nu att röra mej med för att köpa en ny, måste ju såklart lägga till lite. Men problemet är att jag inte riktigt vet vilken jag vill ha...

Ikväll har kag varit med Stina:) vi pantade burkar ( 41 kr rikare), pratade, ått gooooood choklad, hon visade allt från stockholm ( jag är inte avensjuk..) och hade det allmänt jätte bra! :)


20 februari

vaknade brevid Mikael, mamma ringde och väkte oss och sa att det var lunch hos mormor. så det var bara att stiga upp, fika någe och fixa till sej. Danne komme och hämtade mej sedan bar det av mot medle. mysigt var det:)

Ikväll blir det att se på Melodifestivalen med familjen sen ska jag nog se lite sex and the city, en ganska så mysig hemmakväll med godis och tv alltså;)


fredags mys!

fick sluta halv 12 idag, 3 dagen den här veckan vi fått sluta tidigt:D vi klagar inte!
 har inte så mycket specielt att göra framtill ikväll då jag ska vara med Mikael men jag hittar nog på någe skojsigt till dess:)


Är lite så där mini mini smått avensjuk på dessa två som just nu går omkring på stockholms gator.

you are my heaven

sitter och dinglar med fötterna, funderar på livet, haha nee inte riktigt men funderar på att gå och lägga mej snart. Fredag i morgon ju!!



Linus har nu sålt nokia touchen, hade ju som hunnit börja gilla den, den hade börjat gilla mej, det var början på en fin vänskap... men man måste ju gå vidare i livet. sorgligt men sant


17 februari

fick sluta kl 12 idag igen!:D men vi satt kvar en stund och gjorde klart matten sen gick vi till syon och lämnade in våra val ( vår framtid) känns skönt. fick skjus hem av linas mor, tack tack:)
Hemma gjorde jag lite tms, städade mitt rum, såg that 70 show, åt och sen komma mikael<3 Mor min fyller ju år idag så i det lilla rosa huset på björkebogat har varit fullt av släcktingar hela kvällen;)

Grattis Mamma<3


Friends are the most important ingredient in the recipe of life.


you are always on my mind

fick sluta kl 12 idag inte helt fel det! for direkt efter skolan till 360. komme hem och har nu gjort klart bokrecensionen, känns skönt. ska snart belönna mej själv med lite tv. hade även tänkt göra lite tms men jag hade visst glömmt papperet på skolan men känner som att det inte gör så mycket.

ska senare ikväll betämma individuella val och valbara kurser. lite krångligt känns det och det känns som jag inte har någon aning om vad det är för någe jag väljer igentligen.. aja men det blir nog super, hoppas jag;)


Vill ha sommar nuuuuuuuuuu

When you smile I’m reaching for oxygen

Halloj, har nu kommit hem från tandläkaren där jag var mentalt stöd till Stina, hon klarade det galant, hon var så duktig<3
Nu blir det att fokusera på novell skrivande sedan bestämma vad jag ska ta för individuella val osv.


Denna fick jag av bror min när jag komme hem. Pant, det gillar vi! han vet hur man gör stora syster glad han;)


when I look at you


















sedan fick vi lite alla hjärtansdag feeling<3







Denna kväll har varit full med skratt, galenskap, flumm, film, mumsiga återseenden och så klart underbara vänner<3

jag ska leva förevigt även om jag dör på kuppen

visst skulle jag bli fin i mustasch, kanske ska odla en?;)

Ikväll har jag varit med med Kära vän stina. Först tränade vi (duktiga som vi är) på 360, kul som vanligt;) sen for vi hem till mej, jag fick lite tips på novellen, vi såg på Glee, fikade och fixa bloggloving till flickan. En kul kväll:)
Imorgon äre fredag och fredags kvällen kommer att spenderas med Lina, Stina och förhoppningsvis jon ;) Blir nog bra det men nu ska jag sova, dröm söta drömmar;)


ett hett tips;)

http://jullaanochlinaa.blogg.se/  


lagar och säkerhet

jaoo det är det vi ska skriva om på datakunskapen just med  skön musik i öronen, godis i munen och med ändas tre klasskompisar eftersom vi får jobba hemma;) men Jag ska till Mikael efter skolan och han slutar inte fören kl 4 så då äre lika bra att sitta här och jobba;)
Jag måste verkligen städa i min väska upptäckte jag nyss och så har jag kommit på att touch mobil är inte så farligt nu när man ahr vant sej;) men nu ska jag jobba flitigt på datakunskapen, hejsvejs;)

 

 

Sen får vi ju inte glömma att säga grattis till sandra som fyller 17 idag;)


I miss you


Det var aldeles för länge sen vi sågs....

in you I hear a song






Detta har min dag bestått av och en hel del gossipgirl tittande med min kära vän, inte helt fel;)

Imorgon äre skola, känns lite tungt men jag har besämt att denna vecka kommer gå fort eftersom vi var lediga idag;)


Sov sött dröm om alla småkryp du mött;)

 


it's one life and it's this life And it's beautiful



Har varit snäll med mamma och hängt en tvätt och satt på en tvätt nu ska jag äta lunch ( pappas hemma gjorda pizza slår allt!) och sedan gå till Stina som jag inte har varit med på år känns det som så det ska bli mega! ha en bra dag, det kommer jag att ha=)

You had me at hello

har varit med Celina idag vilket var typ tusen miljoner år sen känns det som och det var kul kul kul=) vi såg världens hemskaste film! paranormal active tror jag den hette, asså om man är smart ser man den inte för jag är typ skadad för livet och  jag som redan är mörk rädd och rädd för "monster" under sängen.. spände mej i hela kroppen under hela filmen så nu har jag ont i nacken vilket resulterar i ont i huvve...

Men nu ska jag dra mot mikael där det blir film mys, söndagsmys helt enkelt=)

noika touch...

Linus har kommit på att han vill byta mobil med mej och eftersom han äger den jag använder har jag inte så mycket att säga till om. så nu har jag hans nokia touch och han den gråa sonyericsson. Det känns inte bra i hjärtat att gå omkring med en touch i handen... och en nokia dessutom.. nee hela jag skriker neej till detta!

 

jag vill ha tillbaka sonyericsson


dear life, today i want to go crazy

Idag är jag på braaa humör, går omkring och ler hela tiden. Imorse jag jag och mor min på en lång promenad och passade på att lämna tillbaka filmen, fint väder är det idag, kanske därför jag är på så bra humör, solen har tittat fram :D städade mitt rum när jag komme hem så nu sitter jag här i mitt nystädare rum och ska snart fara till sjungande där det är kalas för morfar som fyller 60 år. blir goo mat och melodifestivalen med kusinerna som blir helt lyriska.


mikael komme förbi för en stund sen och hämtade lite grunks han glömnde här igår, innan hade han varit på ica och pojken var snäll och köpte en ramlösa mango åt mej, han är fin han<3

out of my mind


försovde mej i morse till halv 9, halv 9 började matte provet.. panik och stress blev det alltså;)hann till skolan på 40 min och hann göra hela provet också. Men jag vet att jag hade ställt väckaren, jag kollade på den innan jag gick och la mej! 



























efter skolan for jag på stan och köpte litte smått och gott. sedan kl 4 träffade jag denna fina och några i hans klass på ica, haha fina prickar dom dära;) Jag och Mikael hyrde film sedan cyklade vi hem till mej, åt Middag, såg filmen ( som skulle ha fått ett annat slut om fått bestämma! ), pratade, tänkte och spelade uno, Jag vann!=D haha
En fiiin fredagskväll<3

.


you know I'd walk A thousand miles If I could Just see you Tonight

Tjenare tjenare dagen har varit bra, efterskolan gjorde jag goood middag och kollade på that 70 show ( som alltid (A) ) sedan bar det av mot 360, blev att stressa massa men vi hann, typ... men vi fick vara med på passet iallafall, kul vare! Efter att vi var klara och svetten ran, for vi hem till mej och satte oss med näsorna i matte bökerna. duktiga är vi! och för en gångs skull kändes matten bra, hur kan detta komma sej? har jag gått och blivit smart?
Men tog pause i matten en stund för att se på Glee=) sedan fortsatte mattandet;) nu har flickan farit hem och jag ska väl snart gå och lägga mej tror jag.

Imorgon äre FREDAG!!=D=D



So this is love So this is what makes life divine


The future's unclear But hopefully it will be fine

skulle få redovisa på miljö shafset idag men det blev inte för datorn funkade inte av någon anledning så vi fick sluta en timme tidigare, inte helt fel;) gick hem och eftersom min Mp3 har bestämt sej föratt lägga sej i koma blev det en hemfärd utan musik, lite drygt men jag överlevde. har inte gjort så mycket hemma, kollat lite bloggar, lyssnat på trevlig musik och sett på that 70 show ( det förgyller min dag) ätit middag och nu far jag snart till Mikael där det blir matte för fulla muggar, hoppas verkligen att jag börjar fatta någe snart eftersom provet är på fredag;)


.


Matten kan ju ta sitt liv....!

isn´t it obvious that I love you

" vad hände med all matte jag skulle göra idag!?" jag frågar mej själv denna fråga typ 1000 gånger varje sekund.. haha jaadu den blev inte av, eller jag och lina satt kvar på balder och försökte göre lite matte medans vi väntade på skjus men inte blev vi klokare på det inte;) MEN imorgon då blir det hårda tag! ska göra massa massa massa matte!  jag har iallafall gjort power point presentatioen nu, känns skönt, blev lite krångel med bilder osv och så hann ju jorre komma hem innan jag var klar men han blev inte så arg som jag trodde. Efter att ha gjort min fina presetation hann jag umgås mej pojken också, Ojoj vad den pajken kan få mej skratta!


Måndag

kände att efter dom två senaste fysiklektionerna hade väckts ett hopp inom mej att kanske fysik inteär så svårt, kanske jag hade blivit smart på fysik, äntligen! men detta lilla hopp varsvann på dagens lektion.. orkar inte..

aja men nu ska jag dra till Mikael och göra power piont eftersom det visade sej att jag inte har det hemma..har inte alla datorer det? (hoppas jag hinner klart innan jorre kommer hem eftersom det är hanns dator jag ska;) )


RSS 2.0