I’d give up all the world to see that little piece of heaven looking back at me

längtar nåså vansinigt efter sommmaren och efter kvällens cyklade i snön är längtan obeskrivlig! jag lägtar efter asfalt, sol i ansiktet, vinden i håret, att kunna cykla överallt,klänning,shorts, linne, regnlunkten, barfota fötter,gröntgräs, att spontan köpa glass, känna att man inte har några måsten, sommar i alla des former.



















music is my galaxy

Tjenare tjenare, har varit hos farmor idag, såg en ganska hyffsad film fast hann inte se slutet för då skulle vi ut och fixa ved;) när det var fixat for vi hem och jag gjorde matte, det gick inte så bra så jag gav upp ganska fort så då hamnade jag här;) snart äre middag sen blire att bege sej mot mitten för att möta stina, blir bra det:)


weheartit

detta är i stort sett hur min kväll kommer att se ut






inte helt fel igentligen;)

love is like a song that never ends

har just kommit hem från Mikael, vi bestämmade oss för att sova på "sovaöver" madrassen eftersom den är större än hans säng, mer plats osv vilket gillas;) vi gjorde en koja runt madrassen, mysigt! vi såg även på lets dance, top gun och åt glass med goooooo kolasås. somnade vid 2 någon gång kanske och vaknade vid halv 10. vi åt frukors och såg på kejsarens nya stil, haha den filmen älskade jag när jag var liten;) när det kurrade i magen gjorde vi plättar mumsigt;) 

Ikväll händer det inte så mycket blir väl tråk.... men jag överlever hoppas jag;)

nu ska jag och bror min gå på ica, godis i våra hjärtan<3
 

Nu blire fredagsmys!!

FREDAG; FREDAG och åter FREDAG!!! skönt nåså vansiningt! skoldagen var inte jobbig alls, god mat men väldigt lång kö (och dom där 7 killarna som trängde sej i matkön kan ju ta sej någon stans!!!) och på Miljöshafset lyssnade vi på föreläsning vilket resluterade i godis köp i kakplan så det inte skulle bli alltför tråkigt;)

Nu ska jag gå och se that 70 show, ett super program om du frågar mej,  sen ikväll ska jag vara med pajken min<3



förresten var det är inte ok att byta ut Glee mot robinson!



INTE OKEJ...


you are my sun

jag och stina var så duktiga så på 360, kul vare också vill jag lova;) på hem vägen stannade vi på ica eftersom ett hm paket hade kommit så jag hamtade ut det, något vad besviken jag blev när det bara var saker till Linus och mamma.... aja men i nästa paket kommer det bara vara mina saker så jag har ju någe att se fram emot som stina sa, hon har väl rätt antar jag;)
Vi gjorde goooa mackor och hade tänkt kolla i hm katalogen ( som jag vet att jag såg för inte så länge sen) men den var spårlöst försvunnen, den finns ingenstans när vi vill ha den.... Aja men vi kollade lite american pie också innnan flickan for hem, men en trevlig kväll vare då iallafall;)

 

 


Imorgon äre FREDAG!!:D

Tjenare tjenare;) skoldagen har varit helt okej, inte så jobbig med 3 lektioner och på fysik lektioen förstog jag allt!:D haha ren lycka där;)

snart kommer stina förbi och då bär det av mot 360 för att pumpa lite muskler, blir nog bra det, sen får vi se vad vi hittar på för kuligt senare;)

Imorgn äre iallafall fredag och det känns hur skönt som helst! =D


I'm running out of breath

 

livet känns tungt, väldigt tungt.. fast jag försöker blir det inge bra...


Love got more hooks than a fish line Belive it hurts

skoldagen har funkat, god lunch för en gångs skull;) På fysiken förstog jag typ vad christer sa, haha jag är typ stolt över mej själv;)
har varit duktig och skrivit in gloserna så nu äre bara kvar att lära sej dom;)

har en liten irriterande klump i magen men det försvinner nog så fort jag träffar denna skönaböna ikväll;)


All that I wanted was you




var somsagt på bio igår, vi såg sherlock holmes, en bra film om du frågar mej=) komme ganska nyss hem från pajken och nu funderar jag på att gå en promenix och sedan se en film innan ledarutbildningen ikväll;)


Isn't it obvious that I need you

Tjenare tjenare alla monster diggare;)

Vet inte om jag drömde eller om det verkligen hände men startades min dator av sej själv i natt? två gånger till och med....? haha aja men idag har jag varit en liten sväng på stan, köpte täckbyxor och en ny väska. tänkte köpa en tavla också men då var den för stor... det sögde verkligen... aja men ikväll ska jag och Mikael gå och på bio sedan blir det att sova hos han, det blir super<3



And still you keep on giving me goosebumps Everytime you touch my neck

goosebumps, lovebite och chaos är roliga ord på engelska tycker jag.. haha aja men idag så hade vi bara två lektioner, matte och idrott. Vi hade skidor, tråkigt! men jag och Mimmie var tappra i skidspåret vill jag lova;) sendan slutade jag halv 12 inte så illa det. for hem gjorde lunch och såg på scrubs. sedan var jag duktig och städade mitt rum, det känns som jag alltid gör det på fredagar?

Ikväll händer det inte så mycket, är ganska skönt, eller jag vet inte, kan inte bestämma mej.. men nu ska jag iallafall gå och läsa en liten stund;)

ha de super


I´m yours to hold


Jag och Miakel såg på grease igår, det är en film man kan se typ hundra gånger, man blir som glad av den:P

Men idag hade jag sovmorgon till kl 10 hade fysik sen fick vi veta att vi inte hade någon tms så då slutade vi kl 11, eftersom vi inte hade någon gympa häller=D det gillas, jag, frida, sandra, lina och Marcus for på frasses och åt, mumsigt. Sedan gick vi på stan, jag hämtade mitt ID kort och hade tänkt köpa gossip girl sesong 2 men den har inte kommit än... aja men den som väntar på någe gott väntar aldrig för länge brukar dom ju säga;) Nu ska jag göra ergonomi eftersom det blev inte så mycket av det igår(A) hihi
sen blire TV innan jag far på 360 och tränar med mamma och mormor tror jag att det blev;)

Ha en trevlig kväll

If you wait for me then I´ll come for you

Fick sluta 2 timmar tidigare idag!:D inte dåligt, men det blir ändå lite skol shafs att göra ( skriva om ergonimi tillexempel...) men först ska jag stilla min hungriga mage med någe gott:D

Ikväll blire att vara med Mikael, det gillar vi:)<3


it is the little things that makes life big

 

Nu ska jag springa ut i garaget för att leta pantburkar, sedan ska jag och denna skönaböna gå till ica panta dom, baka muffins och ha en allämnt jätte trevlig kväll:)


17 januari


snart kommer pajken hit, det blir super<3

Imorgon äre skola, inte lika super...

you make me happy


Ikväll händer inte mycket blir nog greys och godis för min del.

100116

Igår var en fin kväll med fint folk:)







I think I'm a little bit A little bit in love with you

Tjenare, dagen har varit fin fin, slutade 10 över elva efter bara två inte alls jobbiga lektioner. for hem gjorde gooood lunch och såg på greys. När jag var mätt i magen tog jag tag i det "lilla" bomnedslaget i mitt rum... så nu äre fint här inne.
--> 

Jag och far min for även till expert, hade laddat med massa argument på att dom inte ba kunde skicka den på lagning direkt när jag fått tillbaka den i tisdags, att detta blev 5 gången den var sönder osv men hon i kassan var snäll och jag behövde inte äns säga någe av det där, hon skulle se om hon kunde fixa så att jag kanske kan få en ny eller iallafall pengarna tillbaka, det gillas! ;)

snart är de middag och efter det kommer det lite kul folk hit, blir nog super ;)

 

 


push my back so i make sure you're right behind me as before

Min mobil som jag fick tillbaka i tisdags efter att ha lämnat in den i november har nu börjat lagga

Min dator är nåså vansinigt seg att jag tvingas sitta vid den vanliga datorn

Efter maten väntar matte boken och engelskan på mej


Känner att jag har all rätt att vara på lite så där halv pist humör


Onsdag

sitter i en av skolan datasal med lina och sandra. snart har vi engelska sen sista lektionen datakunskap. Efter skolan blire att göra middag och sedan fara och träna afro power dance mer mormor och mamma, haha jaa det kan ju bli kul;)
sen ikväll ska jag nig bara ta det lugnt.



music is what feelings sounds like

nu har jag fixat och trixat lite med headern, blev typ nöjd=) Min mobil har kommit tillbaka, känns lite konstigt, den har ju varit borta så länge att jag nästan glömmt vilken mobil det var jag hadde(A) haha

Försökte stämma gitarren igen idag efter middagden, det gick inte bra så jag var inte glad... men glad blev jag då Mikael ringde och frågade om jag ville komma och se film och baka kladdkaka, det säger man inte nej till<3

Nu måste jag verkligen gå och lägga mej, fysik imorgon första lektionen, Jippie.. aja men sov gott=)


love is in the air



Min nya kärlek <3

I'm too proud for love But with eyes shut It's you I'm thinking of

Då har man överlevt första dagen i skolan efter ett långt lov fast man kommer som fort in i skolalltet ganska fort. Om du frågar mej tycker jag att den första veckan eller iallafall de första dagen efter jullovet ska vara gasnka chill men tydligen inte, lektioner direkt..;) hade ett nytt ämne idag fast det var inte så kul men vi fick sluta lite tidigare från den, då började vi gå mot balder för att ha fysik. Hann träffa Mikael också en liten liten stund innan den börjde. Jag hade bestämt mej att om jag gick in med inställningen att "jag är bäst på fysik och fattar allt som har med fysik att göra" så komme allt gå super. Den inställningen försvann så fort Fysik läraren öpnnade munen och sa någe helt obegripligt...

Ikväll blire att gå en promenix med min käre vän Stina sedan ska vi nog se Twilight ( blir som aldrig less den filmen)



Ha en trevig kväll, det kommer jag att ha=)

I'm high on believing

jag är trött.. fråga mej inte varför.. idag har jag åkt skridskor med Mikael, jorre, anna och linus. vi spelade lite hockey eller vad man ska kalla det,  vill säga att jag är bäst på det..;) haha. sedan blev det fika på sopranvägen och film. Filmen var väldigt mysko men typ ändå bra.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, stämma gitarren (jorre är jätte snäll som lånar ut gitarr stämmaren till mej), göra klart läxan och se gossip girl. Japp det är planen. Imorgon börjar skolan känns inte ok... men vad gör man?;)


Spelar monopol med Mikael och jag håller på att Vinna!!!

.

with eyes shut It's you I'm thinking of But how we move from A to B it can't be up to me

Idag städade vi undan julen lite sorgligt ju... annars idag har jag inte hunnit så mycket.. ska väl snart äta lunch och sen efter det ska jag gå tll denna fina pajk<3


don't you let me go tonight

jag borde sova men är verkligen inte trött... Aja men dagen har varit fin=) for till stina där vid 3 vi kollade på video från när hon och freddan gäddan var småttingar, hittade inte HM katalogen så vi kollade lite på internet, fickade gooooda flingor och spelade Monopol, jag vann ( borde ha gjort iallafall..) Sedan där vi 6 var far min snäll och hämtade mej.
Halv 7 komme jon, lina och Stina. Vi hade det roligt, spelade ett spel, pratade och såg the notebook ;)

Imorgon har jag inga planer, vi får väl se vad dagen bjuder på;)


we were never meant to say good bye

jag är trött men ändå inte... haha. veckar klockan är ställd på halv 11 eftersom jag ska till doktorn vilket är bland det värsta jag vet så vi kan redan nu säga att morgon dagen kommer bli piss.... positift tänktade här;)

detta har inge med inlägget att göra men just nu känner jag att jag vill ha en Picknick, en sån där hallon mössa man hade när man var liten, en väldigt bra värktablet mot min nacke och värme. Framför allt värme vill jag ha...

aja men med detta säger jag godkväll ha ett bra liv


nu har Linnéa pysslat lite;)





My aim is set on you

gårdagen var en super dag vill jag säga! ( trost att jag bara sovit 2 timmar ) bussen gick kl 8, det var någe shafs med någe så vi behövde typ inte betala men det gjorde ju inge;) när vi väl var frame i umeå sprang vi omkring i massa affärer ,åt korv till lunch (ekonomiska eller snåla det är frågan.?), fortsate springa omkring i massa affärer, käkade goooo muffins, gick några extra runder i endel affärer, gick mot umes bussstation i jääätte kallt väder, komme på att skelleftes busstation är ju bara pinsam när man kommer till umes. Denna buss behövde vi inte häller betala, fråga mej inte varför men han tog då inte betallt..? så vi betalde inge för att åka fram och tillbaka inte helt fel det inte;)
När vi komme hem ganska så mycket senare än vad skulle igentligen eftersom bussen hade varit tvungen att sakta ner pga vädret, då köpte vi chips och hyrde film till lite senare på kvällen då det blev tjejmys hemma hos stina med Chips, dipp, juno, spel och skratt;) En helt underbar dag helt enkelt!

När jag komme hem gick jag och la mej direkt eftersom jag var ganska så lagomnt trött med mina ynka 2 timmar till sömn kvällen innan, sovde till 12 idag så ca 12 sömn har det blivit för min del;) haha

Nu ska jag shollra omkring här hemma tills efterlängtade Mikael kommer<3 ha en trevlig dag=)




Du är bäst bara så du vet<3


she filled my half empty cup

Tjenare alla monster diggare!;) steg upp någon gång, åt lunch osv sedan gick jag och stina till ica och pantade burkar så buss biljetten till ume ska bli lite billigare, 101,50 kr fick vi ihop, inte dåligt! och bra för miljön också;)
Efter det gick jag till pojken min, for ganska snappt till hans farmors syster ( tror jag att det var) och åt jätte god Middag, spelade pingis ( jag hade gasnka snygga moves;) ) , sjöng singstar, dansade på dansmatta och körde en sångtävling på finska, haha, kul vare iallafall;)


 
Jag och denna skönaböna drar till ume imorgon, det blir super;) Hoppas bara jag somnar föra kl 4 eftersom jag ska upp kl 7... vi får väl se hur det kommer att gå efter att ha stigit upp vid 12 dom senaste dagarna;) 


So tell me when you hear my heart stop You’re the only who knows

dagen har varit lugn, vaknade, åt lunch, mitt rum såg ut som jag vet inte vad så jag var duktig och städade det, gick en promenix med mamma och linus, satt vid datorn, åt middag, sett typ 3 gossip girl avsnitt och nu sitter jag här;)
Ikväll ska jag på bio och se avatar ( som typ alla andra i skellefteå) med Lina och Sandra, kommer nog bli super=) har hört att den ska vara jätte bra så jag hoppas på det;)


.


I'm Starting With The Man In The Mirror
I'm Asking Him To Change His Ways
And No Message Could Have Been Any Clearer
If You Wanna Make The World A Better Place
Take A Look At Yourself, And Then Make A Change

kloka ord det där

.

dagen har spenderats med Mikael, på kvällen for vi till mormor och åt Middag, spelade kampen mellan man och kvinna, skrattade åt mormor och bertil som är för söta;) och mystde framför tv:n. En bra kväll med andra ord:) nu funderar jag på att kolla på lite gossip girl innan jag går och lägger mej, god natt;)



















En klass för sej








haha vi är fina vi;)

2010!!!!

då vare ett nytt år fullt med möjligheter;) 

blider säger mer än 1000 ord så här kommer bilder från igår;)


















 

RSS 2.0