if you were a kiss, I know I'd be a hug

jag och pappa har just varit på expert och lämnat in min mobil efter som vi komme på att den har 2 års garanti och inte bara 1 som vi trodde;) så om några veckor får jag till baka den=) men om den går sönder en fjärde gång får jag en ny så jag är lite ond och hoppas den ska gå sönder snart igen(A)
ikväll hade det kännts kul att göra någe men nje det kommer nog bli att slappa framför tv:n ;) haha men det är härligt det också;) jag har varit duktig och städat mitt rum också, joodå visst är jag duktig. Jag blev sugen på att klippa mej.. haha aja hare bra

If you were the winter, I know I'd be the snow, Just as long as you were with me, when the cold winds blow.


Denna finaste underbara bästaste vännen har jag varit med idag=)

idag började jag kl halv 10 och jobbade till kl 12, då for jag hem ät lunch och sen träffades jag och stina på mitten;) hamnade som vanligt på stan där vi gick och shollrade, köpte glass och var almänt glada=)
sen komme vi på den underbara idén om att fara och bada men mina bad kläder var hos Mikael så vi fick fara dit först sedan vidare hem till henne och göra Middag.
Att bada kan jag säga var ganska ska mega härligt! det var bara vi där också så det var skönt.  Efter ett tag gick vi upp och for sedan vidare till ica för att köpa jordgubbar och choklad, du får själv gissa vad det blev av det;)
Efter lite problem med play stationet fick vi iallafall igång rosa the movie, en sådan där perfekt och härlig Linnéa och Stina dag helt enkelt ;)

You didn't wake up when we died

Hejsan gott folk! komme hem från piteå för en stund sen, jag har varit där efter som min broder spelar i piteå summer games.
jag åkte med Mikael familj dit efter som mina föreldrar skulle fara dit kl 7 på morgonen och det kännde jag inte för.. aja när v ikomme fram hämtade pappa mej sen for vi till Morfar där vi har sovit i natt, vi kollade på fotbollen, inte så kul men aja där vid 9- 10 tiden for vi in på stan. Det är typ roligare att gå på stan när det är sent, haha.
Idag blev det att kliva upp tidigt eftersom Linus hade Match kl 9. Efter det drog jag och Mikael på stan, shoppade lite, åt god lunch och höll på att dö i värmen. men där vi två ringde hans föeldrar och dom skulle fara och bada så det följde vi glatt med på men innan vi skulle och bada var vi tvungna att se någon match när några snubbar från italien spelade... och under den matchen hann det bli dåligt väder så vi for till badplatsen men det blev inge bad..aja min familj for vidare till skellefteå efter som jag jobbar i morgon;) om en stund ska jag, mor och far fara på bio, haha, det var då väldigt länge sen jag var på bio med dom. det blir the proposal, gratis bio är ju aldrig fel;)


No one else can make me sadder but no one else can lift me high above

Goddag gott folk:) Idag fick vi sluta tidigare på sommarjobbet då for jag in på stan och köpte en tröja ( men jag ska fara in på stan i morgon och kolla om den finns i en mindre storlek) och gick om kring lite på stan, det är typ ändå ganska skönt att gå på stan själv ibland=) efter ett tag cyklade jag hemåt men på vägen hem stannade jag på ica för att köpa karlssons klister, där på ica träffade jag mormor så jag pratade med henne lite=)
Hemma lagade jag min underbara fina väska som jag fick i julklapp av stina ( en av dom bästa julklapparna jag fått!) med karlssons klister;)
Efter middan for jag och bror vidare till Krångis, var med rasmus och alexandra, vi gick till ett ställe i krångfors jag aldrig varit på fast jag bodde där i 11 år, haha.









Men nu ska jag nog gå och lägga mej för jag är TRÖÖÖTT! det var väldigt bra väder idag, hoppas det är det i morgon också=)

Dagen i bilder

















Don't see what anyone can see In anyone else but you

Har nu kommit hem från kyrkan där vi i sommmarkyrklan fick hjälpa till i gudstjänsten, jag fick läsa texter.. det gick inte så bra.. men men. Nu har jag iallafall kommit hem ätit lunch och nu väntar jag på att min fina underbara Mikael ska komma.
Igår var jag och Linus med Rasmus och Alexandra, vi for först till Norrvalla där alexandra skulle tränna och vi andra shollrade omkring. När hon var klar for vi till Krångfors (saknar verkligen det stället..) där bakade vi lite slickers och spelade sverige monopol. Vi for hem där vid 6. Sen på kvällen cyklade jag och mion bror till hemma kväll, hyrde film och köpte godis. Resten av kvällen spenderades hemma i soffan med familjrn, jag gick och la men ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt idag;) aja hare bra


Lina och jag;) haha

let's pack our bags and settle down where palm trees grow

Tjosan hejsan hoppsan=) Sommar jobbet idag var lite halvdrygt men det funkade, jag och Jakob var på öppet hus på kyrkholmen och jobbade. Vi trodde inte att det skulle komma några men det var typ 25 barn, haha, så det ar fult upp;) där vid tre gick alla som jobbar med sommarkyrka och plockade blommor till Midsommar stången coh sen fick vi fara hem. Snart är klockan 6 och då ska jag befinna mej på Coop och packa varor, kul.. nee men vi får ju pengar för det så=) när jag kommer hem blire väl att sova för jag är TRÖTT! haha, men hare bra


 



 

NOOO!!! JAG MISSADE 22.22....



 
                

Let's unwrite these pages and replace them with our own words

Jag kan bara säga att denna natt har jag drömt nått så sjukt mycket sjukt konstiga saker! man brukar ju säga att man drömmer om vad man har tänkt på eller varit med om under dagen men det jag drömmde kan då inte ha haft någe med det att göra.. Aja till dagen, jag började kl 12 idag, då for jag och sanna till Meldes fotbolls skola, träffade lite folk jag känner och så blev vi bjudna på fika, trevligt. Sen där vid tre fick vi sluta. Så jag for hem tog det lungt, åt middag och sen kl 17.00 så började jag jobba igen, vi skulle göra någe shafs på kyrkholmen, det var kul iallafall;) kl 20.00 fick vi fara hem och jag har chillat framför tv och ätit en bit kladdkaka som linus hade bakat ( utan kako utan med O´boy)  Aja kvällens planer är att vänta på 22.22  och önska mej något ( lägg märke till att jag skrev något istället för någe, haha) riktigt bra, skulle gärna  säga vad jag ska önska mej men som ni vet går den inte i uppfyllelse då;) så hare bra


I won't cross these streets until you hold my hand

goddagens, idag på jobbet ( eller vad man ska kalla det..?) så for jag och några till på anderstorpsfotbollsskola, vi körde några lekar, pratade  om rättvisemärkt och gav dom bananaer och choklad ( dom blev då glada över chokladen det andra brydde dom sej inte om men det skulle inte jag ha gjort häller om jag var typ 6  år..) sen efter lunchen spelade jag och Sofie in våra rado shafs, haha det spårade väl lite men aja det blir kanske bra i slutändan;) Nu ikväll ska jag bara ta det lungt se tropic thunder som jon har varit så snäll och skickat till mej, tack Jon du har räddat min kväll! Hare bra drick chokla!



Imorgon börjar jag kl 12 så det blir sovmorgon för hela slanten ;)

storleksskillnad?


Make it last forever and never give it back

Goddagens! Idag var första dagen på mitt sommarjobb, det var kul och dom jag jobbar med är jätte roliga=) och  uppgifterna är jätte varierade så det kommer nog att bli kul=) Idag fick jag och Sofie planera tre gudstjänster (jag tror det var det..) som vi sen ska få sända i skellefteå radio, haha vi får väl se hur det kommer att gå. Vi fick sluta lite Tidigare idag så jag ska nog slappa lite framför tv och ikväll ska jag vara med Mikael, vi ska nog inte göra så mycket eftersom jag är ganska trött,haha.


Once in a lifetime means there’s no second chance

Tjosan, vädret idag är urtrist så idag har jag inte varit på världens bästa humör. Jag for in på stan och köpte ett linne för 75 kr som jag tror att jag ska ha på Midsommarafton. Efer det hade jag tänkt ta en buss hem men typ ingen buss gick så jag fick gå till Carolina och Turd där mamma och pappa var. Där fick jag lite jordgubbspaj sen for vi efter en stund.
Jag och mamma har försökt klura ut hur vi ska göra om i mitt rum, det går lite sådär men det kommer nog att bli bra. Aja nu ska jag till Mormor hare bra

Far far away, no voices sounding, no one around me, and you're still there

Första dagen på sommmarlovet, hur känns det? Joodå det känns bra! Idag ska jag vara med Mikael och jag ska försöka få honom att följa med mej in på stan en snabbis. Igår fick jag en klocka av mamma och pappa men armbandet är förstort så det ska jag fixa idag hade jag tänkt. sen ikväll ska jag vara med roligt folk och jag hoppas att det inte regnar. Men nu ska jag gå och njuta av mitt sommmar lov, hare bra


En bild  på Lina och Jon från förra sommaren då vi var i varuträsk

detta hår skulle jag inte säga nej till om jag ha det varje dag






Like the morning sun your eyes will follow me

Skolavslutning idag då, känndes lite tungt men det gick ju ganska bra=) det gick bra i kyrkan, jag var inte så jätte nervös när det var min tur att sjunga så jag är nöjd=) Efter åt komme mormor och Bertil fram och kramades och jag fick en liten present ( jordgubb body butter) Tack! Nu kommer jag lukta gott,hihi.
aja men nu ska jag äta och sen fara på ica med folket och äta glass! mums




I may not know it but these are the moments that I’m going to remember most







































känner mej inte redo för att säga hej då men jag måste väl ändå...
Jag kommer sakna er alla så sjukt mycket, 4 underbara år tillsammans.

Lite bilder från middan igår;)






Stina och Simon vann årets par;)

Laestander vann årets blondie;) haha

Jag vann årets skratt ;) haha

Grattis Viktor!


Idag fyller denna fina pojke 16 år!
GRATTIS GRATTIS!

.


Kom till mej!

I´m yours

Goddag gott folk! Idag är jag på mega bra humör! Dagen började med sovmorgon till kl 12,  skönt! Då vare körövning och det gick så bra att vi fick sluta en timme tidigare än vad som var tänkt så där vid ett for jag och Mikael in på stan för att köpa håräg till mej, så ikväll när mamma kommer hem blire att färga håret, håll tummarna på att det blir bra! sen där vid halv 3 tiden mötte jag upp lina på subway där vi köpte middag och cyklade vidare mot balen. Vi fick jätte bra platser på läcktaren. Johanna och Jimmy var jätte fina och det var typ bara dom som inte komme med bil dom blev inburna av cheerlaeders;) Sen vid halv 8 cyklade jag och Lina hem. När jag komme hem upptäckte jag att morfar var här så det var trevligt:D 




.

på skolan idag hade vi förts körövning och sen hade vi robbinson;) haha det var ganska kul, min klass vann iallafall, jag blev lite förvånad vi brukar inte vinna, aja men Grattis till oss :D Vi var där till 5 någon gång tror jag, jag fick åka på packethållaren på min cykel medans Peder cyklade,haha. Men han skulle till stan så efter en stund fick jag ta över cyklingen och han började traska til stan. Sen ville Mikael ha godis så jag förljde han sen for jag hemåt. Men hemma hann jag inte vara så länge för kl 6 skulle vi öva lite med johanna inför balen,men jag ska ändä ine vara med imorgon men jag ska titta på;)
Men nu är jag hemma och ska bara ta det lungt, ska ringa till Mikael om en stund sen ska jag typ slappa framför en film;) hare bra

Här kommer lite bilder från varuträsk;)










Jag kommer sakna er!<3

I'll be there for you through it all, Even if saving you sends me to heaven

Tjosan=) idag har det varit en sådan där härlig söndag, for till Lina där vid 1 kanske sen gjorde vi en väldigt god kladdkaka,  såg Twilight ( det går inte att få nog!) och pratade om allt mellan himmel och jord.
Vid 5 tiden for jag hem och åt tacos mumsigt! Sen på någe konstigt sätt  fick jag för mej att ränsa i mitt rum, haha så jag började lite smått men jag får fortsätta mer någon annan dag. Min bror ville på ica och köpa filmer och snäll som jag är följde jag med och fick med hem bridget jones dagbok, linus köpte någon konstig film som jag inte tror är bra,haha. aja men hare bra


I can almost see it, that dream I´m dreaming

Hejsan gott folk;) Idag blev det att städa rumet lite sen dra till Mikael där hans farmor bjöd på sverigebakelser, hon är snäll hon =)
Sen for vi  en sväng på ica och så kollade vi lite på vänner avsnitt. VI for hem till mej och åt middag sen kollade vi på några filmer och åt godis. En mysig lördag helt enkelt =)


don't lose your head cause none of us were angels and you know I love you

då har man kommit hem från klassresan i varutrsäkt, det var kul=) först middag på O´learys, god mat vare. Sen bar det av till varuträsk, där gjorde vi lite vad som helst, spelade fotboll (vilket jag var väldigt bra på),spelade kubb, satt runt elden, satt i tälten osv neemne det var kul=) jag kommer att skana klassen kan jag då säga iallafall.

Lite bilder kommer sen;)

I crossed all the lines and I broke all the rules But baby I broke them all for you


Idag betämde klassen sej för att sluta lite tidigre;) jag följde Mikael till ica där han köpte lite grejs sen cyklade vi hem till han och så fick jag låna ett liggunderlag till ikväll. Efter det for jag hem och packade lite till varuträsk. När jag var klar med packningen drog jag vidare till mikael där jag är just nu och snart bär det av till O´learys;)


dagens vill ha: Sol
dagens klädsel: jeansleggings,linne,batmantröja, armband
dagens frisyr: utsläppt ( som vanligt då)
dagens händelse: Stina gav mej lite fika idag, mumma=)
dagens låt: imogen heap- speeding cars
dagens planer:  O´learys och varuträsk med klassen;)
dagens saknad: min mobil.. =(
dagens dummaste: jon för han krämde mej 3 gr.. 
dagens roligaste: jag och Lina trodde körövningen var på sjungade men när vi komme dit upptäckte vi att det var på skolan;) haha
dagens godis: nada=)
dagens humör: joo men humöret har typ varit bra hela dagen, ser man på=)
dagens ord: haha, har inget specielt ord men mycket skratt har det varit idag=)




if it's cold outside,show the world the warmth of your smile

Hejsan mina vänner=) Idag efter skolan följde jag Mikael in till stan, han skulle klippa sej och jag pasade på att köpa ett armband;) efter att jag följt mikael till frisören cyklade jag hem, åt, gjorde mitt cv som tydligen skullle vara inlämnat i morgon, följde mor och bror på ica sen gick jag till Mikael ( som blev jätte fin i håret) vi kollade på massa gammla vänner avsnitt och efter en stund var jag tvungen att fara hem.
Jag har sett New moon trailern, frågan är ju om jag kommer att kunna hålla mej till november? det är ett halv år kvar till jag får se den... jag kommer börja med nedräkning snart...
Jag borde packa också för imorgon efter skolan blire att fara och äta på O´learys med klassen sen fara till varuträsk och tälta;) haha det kan bli spänande;)



RSS 2.0