these days aren't easy Like they have been once before These days aren't easy anymore

sitter och lyssnar på ny hälrig musik, älskar när man hittar låtar som man på dom första 3 sekundrarna kan höra att detta kommer vara en låt jag kommer nöta sönder.
Fick sluta lite tidigare idag eftersom vi inte behövde vara på datakunskapen. Solen skiner och det är plussgrader ute, det gillas starkt!
Snart blire att se That 70 show som alltid (a) Sedan efter middagen blire att fara på 360 för att träna core.
Inge greys ikväll vilket suger!






.

kan jag inte bara få backa bandet lite till den tiden då jag inte hade ett bekymmer i världen och inte mådde skit hela tiden?

29 mars

Nu skriker min mage efter MAT

28 mars

Jon var jätte duktig igår och deras teater var jätte bra och kul! skulle åka hem med 17.45 bussen men missade den så då fick jag gå hem i det underbara snövädret. Träffade jon på vägen som gjorde det ganska mycket lättare;)
På kvällen komme Simon, stina, jon och lina till det lilla rosa huset på björkebogatan.


vi körde earth hour fullt ut, släckte alla lampor, stängde av tv:n, datorn osv och tände ljus.

galenpanna, haha;)

och myste framför Newmoon.


Take those dreams and make them all come true


Nu drar jag mot stan där mor och far bjuder mej och bror på lunch sedan blir det att fara och se på Jon som har teateruppvisning idag, det bli bra det :D

I hate the way he makes me feel

sitter nu och mumsar på lite godis min bror köpt hem och njuter av att det äntligen är helg. Fast har typ inte hunnit längta till helgen eftersom veckorna går så himla fort! Igår for jag på 360 och körde Aromix sedan tog jag bussen till stina där vi tog det lungt och åt mackor med dipp, haha jaa det är gott;)
Ikväll blir det att fara till familjen Panboon, det blir super det;)


I wonder what you could possibly know About breaking down that I don't

Onsdag kväll viket betyder tv för hela slanten. 20.00 roomservice 21.00 greys 22.00 trueblood. Har även hunnit med att göra matten och tränat core på 360.

Imorgon har jag sovmorgon till kl 10, skönt.


.

Loggade in på blogglovin.se och hade 178 olästa inlägg, hahahha. detta kommer ta sin lilla tid att läsa igenom... ;)

22 mars

sovde till 10 någon gång, duschade, åt lunch framför gossip girl osv hade en väldigt skön morgon vill jag säga;) skoldagen idag har bestått av 2 lektioner, gick ganska fort. Efter skolan följde jag Lina och Sandra en snabbis på stan innan pappa komme och skjusade hem mej. Nästan direkt blev det att fara på kalas hos lena och fredrik, där jag har spenderat stor del av min kväll:)


You say you’ve got the most respect for me But sometimes I feel you’re not deserving me

avslutning med ledarutbildningen idag. Det blev jobbsökning, god mat och efterrätt,prat och skratt, dansande och massa klickande på bildspel;) Efter det for jag och stina hem till henne och gjorde det vi är bäst på, se på sex and the city och äta gott;) haha

Nu ska jag sova, är trött och det är en ganska skön känsla att känna att man kan sova länge imorgon eftersom jag har sovmorgon till halv 1, inte helt fel det inte;)




Our fingerprints dont fade from the lives we touch



underbar film


 En väldigt stark film och väldigt fin, slutade inte som jag ville men ändå en väldigt väldigt  bra film.


we crawl Till we can walk again Then we'll run Until we're strong enough to jump Then we'll fly Until there is no end

bak i bagarstugan idag med linus, mamma och mormor, mysigt och kul vare. vi kom dit kl 10 och började baka bröd och till Middag gjorde vi pizza, det var mumsigt och nu har vi massa goo brö i frysen, det gillas!

det var en stor visp...




paus underhållning











Linnéa i desperat behov av att vara med på kort, haha



fina moster komme på besök



ikväll blir det att dreggla lite över Robert Pattinson när jag och mor min ska gå på bio och se Rember me,  har ganska så höga förväntlingar;)


Slow it down, make it stop, or else my heart is going to pop

snoozade bara en gång i morse ( duktigt av mej där ) så nu är jag klar 40 min innan jag behöver fara, ganska skönt då hinner man ta det lugnt istället för att stressa massa;)
Igår skede ett litet mirakel i baldersklassrum, Linnea Forssell fick G på fysik provet!!:D asså ingen kan typ förstå lyckan/lättnaden, haha. igår på kvällen var jag med Stina, vi gick en liten trevlig promenix till ica och sedan till pennstigen. Vi bakade ananspaj och såg den lite smått laggande hundtricket, en väldigt bra torsdagskväll:)

Idag äre ju fredag, veckerna går så himla fort, skönt äre iallafall. Ingen jobbigdag alls med 3 lektioner och slutar 2 och ikväll blire maskerad, haha det blir nog spännande det;)

 

Am I bright enough to shine in your spaces?

känner att jag varit duktig idag, täningen på 360 gick bra och jag kan säga att träningsverken kommer inte vara nådig imorgon! har även övat lite på engelska läxan, 71 glosor är ungefär 71 glosor för mycket... Mamma bakar kakor så det luktar gott här hemma och snart börjar greys =)


There's nothing I can do


Har nu kommit hem från en tröög dag, snart ska jag ta mej någe att äta och sedan där vid 6 befinna mej på 360 för att träna core, blir nog bra det.
Greys ikväll =D

I believe in angels the kind that heaven sends, I am sorrounded by angels but I call them friends

 

Finns det någon finare människa på denna jord än du? tack för att du finns här för mej, lyssnar, stöttar och för att du förstår allt.

Vet inte vad jag skulle göra utan dej,jag är nåså vansinigt lyckligt lottad som har dej, tack för att du finns<3

 


tjejkväll



ska dra till pennstigen där det vankas tjejkväll med dessa två, blir en superkväll det!

.





två bilder från igår i klutmark, ganska dålig kvalla eftersom jag var tvungen att göra om bilderna massa så att blogg.se skulle ta emot dom osv;)  fina var vi;)


I thought that if I didn´t go and play The sadness would get bored and go away

träningsvärken och blåmärkerna har smugit sej fram under natten efter gårdagens väldigt roliga dag i klutmarksbaken. är ju som sagt inte så duktig på att åka snowboard men lärde mej en ny sak, haha;) Gårkvällen spenderades med Stina i en hångelsoffa framför alice i underlandet, en väldigt flumig och bra film!

Idag har jag typ inte gjort någe.. gjort en kladdkaka och kollat igenom mina 120 inlägg på blogglovin. Ikväll blire aromix på 360 med mor min, är inte så överdrivet peppad men det blir nog bra det;)


You hold me in your hands, you won't let me fall

Har varit med Flickan åvan, vi har bland annat åkt madrass och pratat massa. trevligt trevligt och kul kul vare :D

Imorgon blire att åka i Klutmark med Stina, Lina, Sandra, Marcus och nån kompis till han, det kommer nog bli super fast jag ej har lärt mej än hur man åker snowboard(A) haha

ojoj hade bara tänkt sitta vid datorn en liiiiten stund men det blev visst lite mer än 1 timme....  sänger lockar väldigt mycket nu





you rock my world

Det är en gubbe på toan och byter vårat tvättfat, linus steker palt och snart kommer Celina hit, det blir super;)


Don't stop

sovde hos Mikael inatt, mys.
Tycker min farbror är tapper som är och kör vasaloppet just nu, sisst vi kollade hade han 2,8 mil kvar. haha asså jag skulle ju aldrig palla någe liknade ;)

Ska nu äta sedan funderar jag på att sova lite, är trött och måste ju vara pigg till ikväll då man ska fara uppe hela natten och spela The sims;)


I am a believer


Har nu ätit god lunch och gjort mej klar för dagen. snart ska jag fara till Mikael och sedan ska vi bege oss mot stan.

Solen skiner och det är typ varmt idag det gillar vi:D



you whisper my name

har nyss läst linus "boken om mej" lite besviken över att jag inte får ett eget kapitel... haha aja men jag diggade hans kapitel "mitt förhållade till godis" haha;) Han är just nu på nightflight hoppas det går bra för pojken;)



Ikväll blir det att fara till Medle och mysa framför letsdance med mormor :)

 

Fredag

jag orkar inte att skolan har blockerat både facebook och youtube!

sitter nu i en datasal och fördriver tiden framtills miljön då vi ska fika och gå en promenad, det bli bra det;)

Sen äre ju Sportlov om några timmar hur sköööönt är inte det?:D

tierd

sitter nu med en stor kopp varm choklad, mumsigt. känner mej trött i huvet, i kroppen jaa lite överallt heltenkelt så jag ska nog gå och lägga mej snart. Bara jag inte håller på att bli sjuk för det orkar jag inte..










 inge glee ikväll :(

fiiin väder idag

solen skiner idag!:D  har inte gjort så mycket idag, mest tagit det lugnt. Men nu ska jag ta mej en promenix i det fin fina vädret, hejsvejs.


Wishing's just no good Cause you don't see me like I wish you would

LEDIG imorgn, hur skönt är inte det!?:D

nu är fysik provet gjort, vet ej om det gick bra men det måste det ha gjort, har inte råd med ett till ig i fysiken... Ikväll blir det en riktig tv kväll 20.00 roomservice, 21.00 greys ( pappa ville ha tv:n kl 9 men jag kämpade till sista blodsdroppen och vann) och kl 22.00 true blood;) har nyss ätit middag och funderar på att snart gå ut i det fina vädret mot ica för att lämna tillbax lite grejs från hm. blir nog bra det, hej svejs;)

detta väder skulle ej skada;)

.

Nu ska jag gå och lägga mej så jag är pigg och allert imorgon för det står fysik prov och novelltävling på schemat;)

the way you make me feel

kom nyss hem från anderstorp, dom var inte dåliga! hur bra som helst och jätte kul att se på, tack stina för biljetterna!:D Det coolaste var på thriller när massa zombies komme från alla håll och kanter;)










zombie facet on;)

tisdag

Nu drar jag och Lina mot anderstorp där det blir att se på Michael Jackson konsert! ;)


RSS 2.0