trött..

okej, jag är trött inge bra.. för jag ska vara uppe hela natten och se film! haha vi ska ha film lan=) Vi är lediga i morgon från skolan, så himmla härligt=)
Men ikväll äre träning iallafall och man ska ha med sej alla pengar från kakorna som vi har sålt men jag har inte sålt alla än...hmm... haha men det löser sej nog.
Efter träningen ska jag göra mej klar lite sen kommer stina och skjusar oss, kommer att bli jätte kul!=)

Lördag

Idag ska jag bara ta det lungt framtill typ 3 då mikael kommer=)  då ska vi gå till ica och köpa massa shafs till tacos men fram till då ska jag typ inte göra någon ting, eller jag ska nog ringa till stina, sen kanske jag måste fixa mitt rum lite och pröva kläningen som jag köpte i torsdags när jag var på stan med stina som jag kanske ska ha på julfesten vi får se om jag vågar ha den. Den är axelbands lös så... hmm. Igår var jag med lina, det var jätte kul och jätte länge sen vi var med varan! vi såg på idol och åt ben and jerry, mums=). Men nu ska jag iallafall duscha och sen ska jag nog ringa stina=)

29 november <3



Ett år tillsammmans med dej<3

Tisdag

Har inte skrivit på ett tag men det är för jag har inte haft någe att skriva... men idag kan jag skriva sånna roliga saker som jag borde måla om naglarna( kanske ska roa mej själv med det sen..?) borde göra spanska läxa men den känns lite för omöjlig för att börja med överhuvudtaget ( men den borde ändå göras) Borde börja kolla efter julklappar (ska på stan på torsdag så jag får kolla efter det då) Borde sluta sitta vid datorn och göra någe vettigt


lördag =)

igår var jag, stina, simon och Mikael och såg på Twilight , det var skit bra=) Jag trodde jag skulle tycka den var dålig men jag tyckte den var hur bra som helts fast jag läst boken=) Sen Efter bion dansade jag och stina runt granen mitt på torget, Simon och Mikael tyckte vi var pinsamma.. varför skulle dom tycka det? haha vi är inte pinsamma på någon nivå ;)
Idag fyller Linus år, Grattis till honom 13 år, så släkten kommer och firar honom sen ikväll kommer stina och ska sova här, trevligt trevligt=)
Någe som är mindre trevligt är att min mobil har börjat lagga... ska lämna in den tror jag.. min drog hur ska detta gå?

jaadu..=)

senaste:
1. mening du sa: ehh... typ "jaa jag kommer..."
2. personen du pratade med: Mamma
3. du fick sms av: Mikael
4. du kramade?: Mamma

idag:

5. kläder: kjol,strumbyxor, tandig tröja
6. bättre än igår:Jag vet inte..hmm...

imorgon:

7. är det: söndag
8. planer: skyldsöndag sen träning=)

favorit:


10. nummer: hmm har typ inget
11. färg: Rosa
12. årstid: sommar

frågor och svar:

13. saknar du någon? ja
14. humör för tillfället: på topp =D
15. det första du gjorde i morse: startade min mobil ;)
16. vad åt du sist? en paprika bit
17. vad irriterar du dig på? nja inte så mycket för tillfället
19. vem tänker du på just nu? Mikael..
20. tror du att personen tänker på dig med? joo man kan ju hoppas..
21. vart reste du sist? Luleå=)
22. vad gjorde du igår kväll? Såg på bio med trevligt folk=)
23. liknar du din mamma: haha vi har samma humor, annars tror jag inte vi är så lika
24. ler du ofta? joodå ganska så ofta =)
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: japp!
27. i vems säng sov du i natt? min mini lilla säng, haha
28. vilken färg har din tröja?  svart och blå

sorg:

29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? jaao
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? typ
31. gråter du när du skadar dig? nee,

lycka:

32. är du en glad person?  Joodå =) jag får då alltid höra att jag är en väldigt posetiv person
33. vad gör dig glad? Kompisar, Musik m.m
34. önskar du att du var lyckligare? nja jag vet inte jag är ganska så lycklig=)
36. kan musik göra dig glad? jaa!
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: jepp jepp
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: joodå<3
39. har du en pojkvän? jaa<3
40. är du nöjd med att du älskar hon/han? ehh vad är det för fråga?!
41. är du kär? jaa

hat:

41. vem hatar du verkligen? haha, det skulle du allt bra vilja veta va? ;)
42. har du någonsin gjort en hat-lista? hahah jaa jag och stina har en "skjutar lista" och den vill man inte vara med på kan jag lova;)
43. är du en mobbare? nääää
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? haha jaa
45. har du blivit sviken någon gång? Joodå

Skolan:

46. gillar du skolan? Nja, inte skolan men alla kompisar
48. värsta ämne? Spanska, No, engelska
49. har du spytt i skolan nån gång? nej!
50. är skolmaten god? Ibland. skulle kunna vara mycket godare

snart helg =)

Nu har känslan äntligen kommit, den där efterlängtade känslan som jag inte har kännt på väldigt länge... känslan av att inte behöva göra någon ting! Engelska provet är klart, spanska läxan är klar, so:n är klar, biologin har jag inte redovisat men jag kan det nu=)
Oskar ägde idag på no:n när han skulle redovisa, haha, han fick alla att ligga på bänkarna och skratta och ändå fick han fram all information, snälla vi byter ut crister mot han? =)
Jag är sjukt pepp på bion i morgon!=) men jag vet att jag inte kommer att tycka att den är lika bra som boken men iallafall jag är ju och ser den med roliga folk.
Men Mikael komme inte till skolan idag det är som ganska så jätte tomt utan han, men han ska komma imorgon=) hoppas jag...
Humöret är bra idag, blir bara en slappkväll tror jag typ framför tvn eller datorn.
en gammal bild på mej och stina när vi var i Luleå i sommras=)

orkar inte...

någe mer skola! har  suttit från att jag komme hem 15.06 till nu 20.17 ( med lite avbrott av mat och lite annat men i stort sätt bara plugg..)
Engelska,so, no, slöjd och i morgon blire mer engelska, spanska och no... skolan tar död på mej! Men när denna vecka är slut äre inte så mycket jobbig tror jag om nu inte lärarna kommer på att dom ska plåga oss ännu mer...
Peppar iallafall till på fredag då jag ska på bio och se Twilight   som jag har jätte höga förväntningar på för jag har läst boken och jag älskade den, så nu när jag ska se filmen kommer jag bli besviken för att den inte kommer att vara lika bra som boken, men folk som har sett den säger att den är jätte bra så jag Peppar fredag! =)
Jag har städat mitt rum också mamma tyckte det var stökigt jag förstår inte vad hon menar...


men det kanske blev lite snyggare efter åt iallafall men jag trivs i mitt stökiga rum...




skolan i dag gick väl bra, var typ på bra humör hela dagen och svenska var kul, men jag tänkter inte säga varför ;)
Linus har fått feber och smittar han mej är han inte uppskatad på denna jord och mikael är också sjuk..=(  hoppas han blir frisk snart! han måste vara frisk till på fredag annars är inte han så uppskatad i denna värld häller...

Luleå med stina i helgen var jätte kul! 08.05 gick bussen till luleå och vi tjolrade oss och tog massa kort och vi hade ingen aning om hur mycket folk det var på busses för vi satt längst fram och pratade ganska högt så lite pinsamt blev det sen men, men vi är vana;)
Jag köpte en tunika, randig tröja med uringning i ryggen, en kjol, en väska och ett nagelack. och jag har 600 kr kvar! jippie=) vad ska man hitta på för kul för dom då?
klockan 15.00 gick bussen hem igen, när vi komme till busstatioen hade jag inte min påse, så jag frågade stina om hon hade den, nee säger hon. shit... då har jag glömt den någon stanns, så vi fick springa runt i massa affärer vi varit i och fråga men ingen hade sett den. Då när vi var på sista affären säger stina, Men här är ju din påse..!
Då har hon alltså hållt i den hela tiden medans vi har sprungit omkring och letat, haha typsikt stina?
haha men när vi komme hem hyrde vi film och köpte godis sen fick vi hämtning hem till henne och gjorde taco tallrik till middag sen drog vi till varuträsk där dom lanade, vi  såg massa filmer och åt godis, for hem sen på söndagen just innnan 3, åt middag hos mormor sen träning, en trevlig helg var det =)

 hur hade dom tänkt att man ska använda denna klämma? haha


med lite fantasi kan man se att det är ett hjärta



haha nu ska jag koppla bort all skola från mitt huvud och lägga mej framför tv:n

joo men varför inte ?=)


erkänn att ni blir lite sugna? ;) hihi jordgubbar doppade i choklad<3

Ett hjärta i snö

Idag har humöret gått lite hit och dit , på morgonen fick jag veta att vi hade engelska läxa.. ojjsan.. fick göra den på ea:n men det var bara att svara på några frågor. Men lärarna vill alltid ta våran ea tid för att göra massa annat "skojig" som att fylla i tre sidor med vilken mat vi gillar.. det är lika bra att typ säga vi gillar typ 10% av skolmaten och då kan dom gissa vilka vi inte gillar ( fisklasange, sopa, grytorna som är hela tiden osv.. ) Men jag hann engeleska iallafall=)
Nu efter skolan har jag gjort lite engelska, vi har prov på torsdag, jag som tänkte att nu har vi inte så mycket men då komme jag på att vi har som sagt engelska prov på torsdag, teori prov på tisdag, jag ska redovisa på slöjden på onsdag och på måndag ska jag redovisa om miljön på no:n... japp det var inte så lungt som jag trodde.. Men jag hoppas att jag överlever.
Ikväll ska jag vara med stina och ta det lungt för det måste jag få göra också, är typ stressad hela tiden..


från mej till dej=)


det hade kommit litte snö idag, det betyder...

ALLA PÅ STINA! hihih

onsdag

skolan i dag gick ganska bra, på slöjden var mitt huvud jätte konstigt, typ tomt eller det gick iallafall inte att konsentrera sej. Efter skolan gick mikael med mej hem och fikade lite sen for han och jag satte mej vid datorn och ringde å pratade lite med stina och luleå, jag är sjukt pepp! =) men jag lovar bara för jag är så pepp kommer jag inte hitta någe, haha, men någe borde man ju hitta..?


Klädsel
Vad har du på dig idag:  träningskläder
Vad använder du just nu för skor:  just nu har jag sockar men annars mina vita skor typ
Favoritfärg på kläder:  jag vet inte men jag gillar färg=) haha det gör det lite roligare 

Senaste person som
Sov i din säng:
  jag
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med:  I dont know
Du gick på bio med:  stina, simon och mikael skulle jag tro =)
Du gick på stan med: Mikael, haha shit vad länge sen det var jag gick på stan..
Skällde på dig: mamma säkert

Senaste
Låt du hörde: 
if I were a boy 
Film du såg:  systrar i jeans den var på tv igår
Mat du åt:  korv och makaroner
Kram:  Mikael
Puss: Mikael
Känslan: irritation
Ilska: idag
Resa: Mallorca
glädje:  Idag =)
Dröm: hmm.. joo jag bodde i ett jätte fint hus på stranden utomlands
Boken du läste: sopihe och simon läser jag just nu
Personen du träffade: mi padre
Personen du pratade i telefon med: Mi madre
Personen du fick sms av: Mikael
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig gjort
Gången du var utomhus: Då jag gick hem från skolan
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår tror jag 
Saken du köpte: hmm... godis?

Om dig
Namn: Linnéa Forssell
Ålder: 15
Smeknamn: Linnet, Nene, lolan
Syskon: lillebror
Sysselsättning: cheerleading, vänner och sånt där skojigt
Dåliga egenskaper:  lätt irriterad
Linje/klass: brännan, 9a
Hårfärg:  brunt
Ögonfärg: gröna typ?
Skostorlek:   37



använd kondom varje timme föds en ny lärare

Vi hade matteprov idag, det känndes som att det gick bra men igår känndes det inte bra så jag fick ringa till Mikael och be honom förklara för mej, stackarn jag är ju jätte trög tänkt! haha men han lyckades få mej att fatta lite gran iallafall=) Vi fick klass tröjorna i dag också " ingen hjärna men ändå stjärna" ståre på dom, haha, och alla våra namn på baksidan=)
   haha så dom här har nästan hela min klass gått omkring i idag

I morgon skulle vi gå på teater, ha sovmorgon till kl 10 och äta på stan men nu sista lektionen fick vi veta att det blev inställt på grund av sjukdom.. jippie så vanliga lektioner i morgon då.. Jag belv så irriterad på våran teknik lärare, jag hade ritat det han ville att jag skulle rita men bara typ på andra sidan av paperet då var jag tvungen att rita om allt... jippie

Efter skolan for jag till mikael, simon skulle också med men sen komme han på att han skulle ju få sin dator idag så då kunde han inte vara med mikael idag, data nörd, haha, han skulle fixa wow till datorn. I morgon kommer wotlk det nya wow så dom kommer att nörda det mer än dom redan gör, i helgen ska dom lana från fredag-söndag, hur orkar dom är min fråga?  haha men dom har ju kul iallafall.
Jag var hos mikael tills han skulle äta sen på träning så då gick jag hem och åt. nu sitter jag här och min kväll kommer att bestå av tv, tv, tv . haha och så borde jag göra engelska... men orkar jag det? njee...




så här kul hade jag och Lina på tekniken idag ;)
 

Hejsan =)

Välgörenhets galan i går var kul, mitt och jons framträdande gick väl som det gick men det funkade...Vi fick ledigt efter lunch för att fara dit och hjälpa till men jag, jon och stina var tvungna att stanna kvar pga av spanska prov, provet gick ganska bra hoppas jag=)
Sen skjusade stina mej på cykeln och vi ramlade, först jag ner i asfalten sen stina på mej sen cykeln på oss, så nu har jag några skrapsår  och blåmärken här och där, haha.
När vi komme dit gjorde vi klart det sista sen klädde alla sej fina och gjorde sej klara för att ta emot folket som skulle komma=)
Jag, stina och jon hälsade folket välkomna och tog emot alla pengar och biljeter ;) Simon och Mikael var jätte söta i deras kavajer som jag och stina hade övertalat att ha, haha.
Jag och jon var jätte nervösa när det var våran tur att sjunga men det gick fort och äntligen var det över, vi satte oss med simon, mikael,lina,emil, julia och Viktor och var lite sociala med dom ett tag=)
Sen sovde jag över hos stina men hon skulle på stan så jag kunde inte vara där så länge. jag fick hjälpa mamma att sälja fika på linus match.

Stina, Simon och Emil =)

Jag coh Mikael =)

jahapp

Vad hände med min posetiva och glada inställnign på denna dag?  På tekniken idag pratade om förra vintern vilket ledde till massa skratt, efter skolan gick jag hem till mikael och sjöng typ hela vägen och skuttade omkring, glad för ingen ting=)  Jag och Mikael bakade kladdkaka och övade på soanskan, det gick som det gick...Sen skulle jag och övat ill galan och det gick skit! Jag och jon hade inte övat någe tillsammans så vi fick snabb öva och det gick ganska bra sen när vi skulle köra med bandet gick det jätte dåligt... Jag behöver en stor kram, känns som att jag har behöft många sånna nu flrtiden...
Vill du komma och ge mej en kram?

Tralalala =)

just nu har jag det så bra jag sitter /ligger i min fottölj med datorn framför mej  och tanjentbordet i knäet =) jag känner att jag kan offra mej att ha datorn i mitt rum ganska länge, kan inte dom där matt gubbarna som ska vara här i veckan och byta golv ta lite längre tid på sej att byta golv?
Jag har övat lite mer på spanska nu och det känns gansaka bra, lyssnar på bra musik gör jag också, då blir man glad och det är jag just nu=)
I morgon slutar vi förhoppnings vis tidigare pga ingen kemi men det är inte säkert sen plugg och på kvällen Mikael.  Nu ska jag gå och sova men vi får se hur det kommer att gå... jag kan aldrig somna på kvällarna

sista dagen som fjortis

Haha japp i morgon blir jag 15 år, äntligen! =) fast nu när jag blir 15 så blir typ alla andra 16...  Idag har jag bara slappat och pluggat till spanksan, det går väl framåt sen har jag pratat lite med stina som är sjuk.. inge bra, hon måste bli frisk vem ska jag annars göra alla mina hyss med? ;)
Vi ska byta golv i massa rum så vi måste flytta ut alla möbler till varadagsrummet och då har inte datorn någon stanns att vara så jag offrade mej att ha den i mitt rum, så där kommer den att stå dom närmaste dagarna=)
Sen känner jag att jag vill ha en stor kram av en viss person men jag får nog vänta till imorgon, hoppas jag överlever, hihi. 

Lördag

Jaaa =D jag fick oc 3 sesongen av farmor och farfar ikväll, här ska det nördas oc, haha. sen fick jag 200 också av dom sen 300 av mormor och bertil. Tackar tackar nu har jag lite pengar till när jag och stina ska till luleå, Jag och Stina har en tradition att vi far till luleå och shoppar efter jag och hon fyllt år ( vi började förra året och bestämmande då att det skulle bli en tradition, hihi)
Då kan jag kanske köpa alla fina kläder jag har sett=) men nu ska jag gå och vispa grädde till efterrätten sen ska jag dra till mikael=)


RSS 2.0