you fill my heart, you keep me breathing

Tjenare tjenare!

ledig idag, inte helt fel! sovde till 10 i 12 då far min ringde och väckte mej,haha. Efter lunch komme mikael till mej, jag blev jätte sugen på julmust så vi trotsade modernatur och gick i spöregnet till ica för att köpa det ;) jag kan säga att när vi komme hem igen var vi lagomt blöta.. men iallafall så såg vi på nya harry potter filmen, åt muffins och drack julmust, mysigt. sen var pojken min tvungen att fara efter det har jag typ suttit vid datorn och ikväll ska jag vara med Stina, det var länge sen, jag har saknat henne, så det blir super!



små skrattar alltid för mej själv när jag ser denna bild;) haha


29 november<3

                                   

 

2 år tillsammans med dej<3 Älskar dej så sjukt mycket<3 

I´m far from perfect, but I will be perfect
for that imperfect someone
who is perfect for me


jag vet vem jag är när jag är med dej

stälde väckaren på kl 10 för att befinna mej på skolan kl 12 och vara guide för teknik programet;) kan väl inte påstå att jag gjorde så mycket.. visade 1 person till vart man ,kunde lyssna på informationen för teknik;) haha

har nu sett på idol reprisen och nu ska jag städa mitt rum innan jag och Mikael ska fara och käka på lilla kina eftersom jag har världens finaste föräldrar som bjuder oss på middag, hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer ha ikväll;)


weheartit


Who can say where the road goes where the day flows only time

Om några få minuter kommer jag befinna mej i medle, blir super!


Torsdag

på skolan idag hade vi dans i 3 timmar med massa ettor, det var kul men det var lite läskigt för man komme läskigt nära folk man inte kännde men också pratat med massa jag aldrig skulle ha sagt ett ord till annars ;) Efter skolan var jag duktig och gjorte lite matte läxa men inte allt för det orkade jag int..
Mitt spotify laggar... inte kul..
snart ska jag dra till Mikael och låna massa vänner avsnitt och lägga mej i soffan och NÖRDA;)

Imorgon äre fredag, hur härligt som helst!


I only know that I belong Where you are

sitter i mitt rum med mitt täcke runt mej eftersom det är jätte kallt i mitt rum..! sen har jag upptäckt att man inte ska äta så många pepparkakor som jag har ätit...

nu ska jag sitta vid datorn en liten stund innan jag börjar närma mej sängen, jag är trööööt..



tisdag

har nyss ätit hemma gjort Pizza och snart blire att fara på 360 med Stina, blir bra det;)

Imorgon är skoldagen tung med 2 lektioners matte men efter skolan ska jag vara med Mikael det kommer göra min dag<3

 

 


I am working oh so hard To get back to who I used to be

blev helt plötsligt på någe konstigt depphumör...skola imorgon kändes tungt, livet känns tungt och efter att ha sett det nya schemat blev det inte bättre...

Men det har varit en toppen kväll med Stina ikväll iallafall;)

 

14 år!

Vad är det för en dag? är det en vanlig dag? NEE det är ingen vanlig dag för det är Linus födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!! nu har lillpojken blivit fjortis;)

Idag blev det att stiga upp tidigt både för att sjunga för lillbrorsan och för att sälja fika på hans match, ganska trevligt igentligen stod och sålde med jens så snackade med han;) snart blire kalas men först repris på Idol;)



sen får vi inte glömma att gratta dom här 2 söta som har 1 år idag;)

new moon

går kvällen var välddigt trevlig med god mat, kuliga personer och JÄTTE BRA bio! älskar filmen, att se den några gånger till skulle inte skada;) längtar as mycket tills då 3:an kommer!

idag vaknade jag brevid mikael, lika mysigt som alltid<3 vi åt rester från igår till lunch innan vi såg på What happens in vegas, efter det var pojken tvungen att fara hem:( 

nu är jag på lite sådär halv dåligt humör( retas man med mej blire inte kul...) sen har jag nada to do ikväll, livet leker...


 


You took my hand and danced with me

tjenare tjenare ;)
har nu städat mitt rum och bastum eftersom jag inte orkade göra det igår(A)
ska snart gå och duscha innan folket kommer vid kl 6, blir super! ser verkligen fram emot kvällen, men nu mot duschen, hare bra


It's not possible for me not to care

har nu kommit hem från en ganska trög dag med 2 och en halv timmes fysik ( där jag bara känner mej dum i huvet..) , matte och cad. men nu är jag hemma och sitter med matte boken framför mej, visst är det kul att när skolan slutar måste man ändå sitta med massa skolgrejor... aja ska försöka göra så mycket matte jag orkar ikväll sen städa mitt rum ( det där med att hålla det städat i en vecka gick inte så bra..), städa i bastun, köpa lite shafs till imorgon och lite annat små shafs så jag kan ta det lugnt imorgon.

ser verkligen fram emot morgon dagen, sovmorgon till 10, gympa, lunch, cad, slutar halv 2, hem, slappa, tacos med simon,stina och mikael sedan New moon, inte helt fel!

men nu ska jag återgå till min kära mattebok;)


....!

Linnéa är inte glad! dom på expert tycker inte att om mobilen har varit sönder 4 gånger räcker för att få en ny... så dom ska bara reparea den och så måste jag dras med denna jäkla skit mobil...



Annars så kommer mikael hit ikväll, får se om han kommer tycka att det är kul att vara med mej nu... sen så ska vi se på grays vare sej han vill eller inte;)

tisdag

skolan var helt okej på skolan idag, kung fu panda på engelskan gillas starkt! Efter skolan blev det att bänka sej framför matteboken, gjorde mej bara irriterad, halv 6 vare 360 med stina, härligt att få träna och avreagera sej lite;) efter träningen for jag till mikael som är världens finaste som hjälper mej med matten, tack<3

nu blire tv innan jag börjar närma mej sängen, hare bra


you make me happy

stina for just, vi har sett Twilight och nu peppar jag new moon mer än någonsin!

Annars idag så har skolan i varit så jobbig , träffade Mikael en liten stund innan fysiken, han bjöd på festis,tack<3
Efter skolan vare 360 med stina som gällde, vi är så duktiga så;) Efter att vi pumpat musklerna lite så blev det att fara hem till mej, äta middag ( korv i ugn.. vem annars än oss i denna vida värld äter korv i ugn?), göra matte och äta knäck, det gillas;)

imorgon blire massa läxor, 360 och lite mer läxa.. kul, kul;)

sovmorgon imorgon, skööönt!



söta?;)

To turn and run when all I needed was the truth

tjosan hoppsan

har nu kommit hem från kyrkan där vi på ledarutbildningen var tvungna att hjälpa till ;) skulle vara där kl 10 så det blev att stiga upp tidigt, skulle stiga upp kl 8 men mikael vaknade kl 7 och var pigg och höll mej vaken.. uppskattat;)

Nu ska vi iallafall baka muffins, ha det bra


Pigga och galda..;)

tänkte bara

göra lite smygreklam för denna fina ny skapade blogg--> http://mikaelbergstrom.blogg.se/  ;)

Tjalol Mikael här! :)

Tjenare :)
Nu har flickvännen min fått mig att göra ett inlägg :O
Men men vad gör man inte för den man älskar mest av allt i denna värld :)<3

Hmm..
Vet inte riktigt vad man skriver på en blogg, kan väll dra det vanliga :)
Idag har jag sovit dåligt som fan :S, Mina syskon har Svinis och 41 graders feber, dom är inte så medvetna om vad dom gör på natten :P, Hehe.
Sen har pluggat Tms, det var drygt som fan, men min linje suger så vad gör man ;) (Bara plugg hela tiden :S).
Efter det kom min underbara Linnéa till mig :D, Det gjorde min dag väldigt mycket bättre <3 (Tack för att du finns där för mig <3), så vi for på Ica och köpte godis och snart blire Tacos och film hos mig :D, Hehe har fått Linnéa att se Star Trek och Die Hard med mig (a), Vi får se hur det går ;),

Älskar er alla! <3
Ha en bra kväll! :)







jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till

sovde länga idag, sköööönt! ingen hemma när jag vaknade också väldigt skööönt då kan man bara vara.  sitter just nu och lyssnar på skön musik och har det allmänt bra, när klockan börjar närma sej halv 4 ska jag börja dra mej till Mikael som jag nu inte har träffat på över en vecka så den pojken är efterlängtad<3



prövade att locka håret på mej själv i morse, blev väl sisådär ;) haha


...

Pappa har köpt juice= lycka!

då tänker jag att jag gör mej klar för att gå och lägga mej så jag kan njuta av mitt glas juice och lite dator, tror du inte att jag borstar tänderna.... hur äckligt är inte juice då..? aja blir  att ta ett glas till frukost i stället;)

God natt, inatt ska jag sova länge!!!!!

you make my world go around

Tjenare tjenare;) sitter nu och käkar lite knäck som blev över från dagen försäljning. vi fick sluta tidigare idag, skönt!
nu ska jag ta tag i det omöjliga uppdraget, mitt rum, det är ett bombnedslag! Det är aldrig städat i mer än 2 dagar sen är det ett kaos igen... jag tror aldrig det har varit städat i en hel vecka, ska kanske försöka? OKEJ från och med nu till nästa fredag ska det vara städat i mitt rum (jag kommer att ångra mej..)

Annars så ska jag och far min fara in på expert när han har slutat eftersom min mobil har börjat lagga sen ikväll ska vara Lina, det blir bra det=)


haha hur härlig var inte denna bild!;) gjorde ett test på facebook, vilken disney prinsessa man var och jag blev Ariel=D Linnéa är glad;)


fredag

Sitter just nu i en av skolans datasalar, vi ska skriva om en saga till en mordern artikel, min saga är Törnrosa;) kommer nog bli fin fint;)

 

fredag den 13 idag... 


Aldrig tillräckligt, alltid lite för lite

Mina skor och mitt halsband har kommit idag, linnéa är glad=)

Ikväll händer det väl inte så överdrivet mycket, ska göra matte och se på tv, typ det;)





I think you are all kind of awesome

jag är på ett jäkla piss humör...

men ska försöka överleva kvällen, ska gå till ica och köpa saker till knäck som det blir att baka ikväll sen så äre ju grays och true blood som man inte får missa.




saknar dom här och det har nå så vansinigt...










Jag skulle behöva en stor kram just nu... kan du komma och ge mej en...?

I want to hold hands and waste friday nights with you

skolan idag var helt okej, någe som inte var okej var att jag typ inte såge någe när jag skulle cykla hem pga det snöade och att jag tappade räkningen på hur många gånger jag trodde att jag skulle dö pga den isiga vägen... var inte så happy när jag komme hem. Stina smsade och ville jag skulle komme ner till 360 direkt istället för ikväll så jag tryckte i mej en apelsin och sprang till busshållplatsen ( vägrade cykla till stan..)  Vi prövade barbel vilket inte var någe för oss..;) haha

Nu har jag iallafall gjort lite matte men gav upp ganska fort, ska fråga Mickepicke om han känner för att vara snäll och hjälpa mej någon dag ;)

nu ska jag äta någe för jag är hungriiiig! sen se desperate, ha det bra gott folk;)


if I give you my heart would you just play the part or tell me it’s the start of something beautiful

TJosan trosan i lingonskogen!
företag för en dag idag på skolan, gick väl bra, hoppas det inte blir för mycket att baka för då blir det jobbigt;) Efter det for jag på stan och köpte lite grejs innan jag for mot 360 och var duktig och tränade med Stina.

Ikväll äre engelska som står på schemat;)



Ha en trevlig måndags kväll =)


Farsdag idag=)

Min dag har bestått av besök hos farfar, tårta, sett the notebook och ätit god middag. Ikväll har jag varit på ledarutbildning och sett slutet av the notebook. Imorgon har vi företag för en dag och företaget jag är med i har gett oss själva lite sovmorgon, inte helt fel;)

Imorgon alltså företag för en dag när det är klart blire en liten sväng på stan innan jag träffar stina på 360. Efter 360 ska jag försöka göra bort allt med skolan så jag kanske kan göra någe annat än plugg på tisdagkväll, men nu ska jag sova, sov sött dröm om alla små kryp du mött;)


angel you sing about beautiful things and all I want to do is believe

har nu kommit hem från en underbar dag med stina och Luleå!=) hittade en massa saker dom är jag mega nöjd över(monki var rena rama paradiset!) men jag hittade inte allt så jag ska gå här hemma och leta lite också;)

Men Luleå var jätte kul! fast det var en läskig gubbe som var jätte "nyckter", han sa att han skulle spränga oss i luften om vi inte sprang iväg...sen åkte han samma buss som oss, när han kom i i bussen stälde sej han i gången och ropade "hej det är jag som är eran nya bussguide och nu ska alla hålla käften och ha en trevlig resa!" sedan kunde man höra honom småprata med sej själv där bak och när han äntligen skulle av ropade han " alla singelbrudar kan hoppa av med mej här!" när ingen hängde på sa han "vilken förlust, vilken förlust.." Tur att han inte skulle åka med hela vägen hem till skellefteå.  Annars så var bussturen kul med musik i öronen och snygga moves ;)













En fin fin dag helt enkelt<3 Men nu ska jag börja närma mej sängen;) imorgon äre farsdag och jag faktiskt köpt någe till Far min;)

Jaa, nu taggar vi!



Om 4 timmar är jag och denna underbara flicka i luleå!






Can't look behind you You have to look ahead

har kommit hem från en inte alls jobbig dag och har ätit lite glass, mumsigt;) Jag borde jag göra engelska.. men jag ska göra det snart... typ.
Sen när mikael har slutat ska vi in på stan för att hämta ut biljeterna till New moon och hyra film. Jag har ett förslag på film men jag är inte så säker på att han vill se den;) haha

nu ska jag kanske göra engelska.. kanske.. aja men ha ett bra liv;)


Hold your dreams Don't ever let it go

har varit på 360 idag med stina, vi är så duktiga så! men jag tycker inte om gubbarna som är där och tar våra maskiner....  känner att träningsverken kommer vara väldigt närvarnade imorgon.

Har beställt ett par skor och jag hoppas verkligen inte att det kommer ta lång tid innan jag får dom.

Ikväll blire att se på EMA=)




Fredag i morgon!!! hur härligt är inte  det?



you're my sun when the rain is falling

fråga mej inte varför men av alla bilder på mej och den pojken är typ detta min favorit, haha <3


How could the silence be so loud

information om "företag för en dag" idag, var roligare än jag trodde, vårat företag kommer nog gå jätte bra;) sen resten av dagen var inte så överdrivet jobbig.  skämde ut mej framför en klass idag, HAHA men kul vare;)

Ikväll ska jag kanske fara till Mikael och se Grays, får inte se det hemma eftersom mamma har tjejmiddag och dom måste sitta i vardagsrummet och prata.. snällt mot mej? nee...


fick sms om att biljeterna till newmoon släppts och sprang till närmaste dator så nu blire bio för hela slanten den 20 november, längtar!


.



HURRA FÖR MEJ, 16 ÅR!!!


You are my heaven on earth

sista dagen som femtonåring har spenderats på tråkskolan sedan 360 och sett sweenwy todd ( skum film men ändå ganska bra, haha) med Stina =)

imorgon blir man alltså 16, haha sist av alla? men bättre sent än alldrig eller hur;)


if I sing you a song would you sing along or wait till im gone

gårkvällen var kul, alla var väldigt snygga vill jag lova;)

sovde hos mikael inatt, mysigt, våfflor till lunch mumsigt, städa rummet inte så kul, middag på lilla kina med familjen trevligt, se fame på bio inte lika bra som jag trodde men samtidigt bra och nu överskotts energi till 1000 och inge att gö av mej den med...

imorgon äre sista dagen på lovet men vi ska inte deppa för imorgon händer det roliga saker=)


hur cool var inte denna?



RSS 2.0