.

denna helg har varit en sån där helg man kommer att minnas hela livet, buss resan på tolv timmar från skellefteå till nyköping var lite dryg men buss shafören tommy, godis, film och några killar som följde efter oss från sundsvall till halva vägen till stockholm gjorde att det blev lite roligare;) när vi komme fram till Nyköpning ca kl 9 på morgon vare bara att byta om och sen gå och kolla på tävlingen. Det är kul att kolla på alla dom duktiga lagen men där vid kl två var det inte så kul längre. Efter en nästan helt slömnlös natt känndes det som att klockan var 5 på natten, jag satt typ dät som en zombie,haha. En tjej från vårat lag fick vara till sjukhuset, det var lite obehagligt med det var inte något farligt så hon fick fara där ifrån på kvällen.
Nästa dag gick vi och kollade på tävligen igen, denna gång pigga;) Det är jätte kul att se alla bra lag! ett lag var bara killar, dom var skit bra! Dom vann guld, vilket dom var värda.
Nu har det kommit till den stora dagen, våran tävlings dag. Det var lite stressigt  med frisyrerna, sminkningen, förträningen osv men samtidigt väldigt kul! Vi var näst sist i våran klass och ville inte se dom andra vi tävlade mot så vi gick och värmde upp.
Det är en så sjuktkonstigskön känsla att stå på mattan och köra sitt program, och kännslan efteråt går inte att beskriva alla grät iallafall.
Vi komme 6 av 9 lag och slog dom som vi förlorade mot på dm, så vi är 6:a bäst i sverige och bäst i norrland, känns ganska bra om man säger så:)
Buss resan hem tog inte alls lång tid känndes det som, det kan bero på att jag sov nästan hela resan,haha. Nu här hemma ska jag bara slappa tills Mikael kommer, ska bli härligt att träffa honom igen<3
men nu ska jag gå och äta lunch för min mage skriker efter mat!Kommentarer
Postat av: Anonym

haha kul med 12h buss? :D:D:D:D:D:D:D::DD, Najs o va 6:a ;) ;), Hihi du som zombie... Lite buuuusigt :D

2009-05-26 @ 17:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0